- Konu Sahibi gadjo dilo
kalçanız 90 cm iken kaç beden giyiyorsunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
milletin laflarına gerçekten inanma. 160 boya 60 sınırını geçtiğin an zaten şişman sınıfına giriyorsun.
kesinlikle önlem alıp kilo vermen lazım. ayrıca 160 boya 48 kilo da kınanacak kadar zayıf olamaz kesinlikle etrafın dolduruşuna gelme derim.
bazılarında ciddi kıskançlık oluyor. şöyle kız tipleri bile vardır. uzun güzel saçları olan bir kız gördüklerinde ah canım sana kısa saç çok yakışır kestirsene derler.
tamamen kıskançlıktan. ondan dolayı sabret kilo ver.
ideal kilo diye bir şey de yok aslında. çünkü kilonun duruşu herkeste farklı. mesela şimdi gördüm senin 160 boya 48 kiloyken kalçan 92 ymiş, düşün benim boyum 164-65 arası kilom 48 ken benim kalçam 93. herkeste kilo cidden farklı duruyor.
edit: pardon ya ben senin boyunu 160 görmüşüm. 1.63 sen hemen hemen aynıyız.
Böyle sonumuz diyorsun yani.Bende 163 boyundayim ve 49 kiloyum lakin gorenler hep afrikalilar gibi olmussun kilo al biraz diyolar.banaysa aynaya baktigimda cok kiloluymusum gibi geliyo .zayiflamanin sonu yok galiba en sonunda zayiflik takintisi hastaliga donusuyo.
Balık etli severim diyorsun haaaa!?max 63
min 53 ................................
Balık etli severim diyorsun haaaa!?
oha 56 mıjooker bununla nasıl yaşarsın
çok ayıp hiç yakıştıramadım
canım 3kilodan bişi olmazki:26:
o zaman 48 kilo olur ve kısmen 34 beden olurum. :26: 34 beden ise çoğu giyimde bedeni olmayan şeyler. ayrıca top modellerin kolum kadar bacakları hiç güzel değil bence.Bence 53 de fazla.
boy ile kilo arasında 15 kilo fark olursa daha iyi duruyor :18:
şu dediklerin tam beni anlatıyor. hep caydırılıyorum göbek erimez diye.ironi mi hani nerde
o lanet gobekten bende de var iste ve mekikten medet umarken mekigin gobek eritmeye en ufak faydasi olmadığını, vucutta eriyen en zor bolgenin gobek oldigunu öğrenince, zaten iki gr olan spor sevkim de sondu gitti.
bel ve popo olcusu kac?
:26::26::26:Poponuzun sekle gırmesı ıcın Squat hareketlerını yapmanızı onerırım.. Google squat yazarsanız tum detaylarıyla resım vıdeo anlatım bulabılırsınız.. Sıkı bı kalçaya sahıp olmanızı sağlar.. Daha ınce bır bel ıcınse twist hareketı tavsıye edılıyor .. AmAAAAA göbegın caresı nedır ben bulamadım..
Oran orantı derken bel bolgesı ve göbek Koca bı sımıt le dolasan bırıyım.. Insanlar gorduklerınde genelde hamıle olduğumu düşünüyorlar.. Cunku el ve ayak bıleklerım cok ınce bacak kol orantılı yuzum ve omuzlarım Cok ıyı.. Sporlar baldırlarımda sekle gırdı.. Eeee ben bu göbekle ne yapayım soyleyın bana :26:
45
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kalçanız 90 cm iken kaç beden giyiyorsunuz ?
Ahaa evet ya vallah beni kaynanam bile kıskanıyor kalçamdan aşağı dökülen saçlarım var bakımsızda değil ayrıca kes kes makas alıp ben kesicem diyor :)) herkes aynı ayy nasıl bakıyorsun nasıl uğraşıyorsun sonrada arkamdan ne güzel di mi saçları diyolar kulağıma geliyor:)) kilomada zayıfken ayy çok zayıfsın biraz kilo al diyolardı doğum yaptım şiştim şimdide eskiden ne güzeldin diyolar kıskançlara uymamak lazım
Sen kac kilosun ?![]()
kızlarrrrrrr 163 boyla kaç kilo olunmalı acil cvp please..... çok mu kısayım? yardım please.............
56 ile hamile kalan bir kadın çocuktan sonra kaç kilo olur....![]()
kızlarrrrrrr 163 boyla kaç kilo olunmalı acil cvp please..... çok mu kısayım? yardım please.............
Benim aklima o soruya bu cevabi vermek gelmezdi.kivar zekaniz etkiledi![]()
ay ben seni yerim jooker!ilk mesajı da aynı fake konular gibi yazmış ya hahahahaha
acil cevap please!
İyi bir sey dedin heralde![]()
![]()