- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi gadjo dilo
teşekkür ederımKivrak zeka yazamamisim.iyi birsey tabiki..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederımKivrak zeka yazamamisim.iyi birsey tabiki..
taaam tamına 56 yım...... :18::18::18::18::18:
idealim 53 müş ne yapıcamm bilmiyorumç...
163 boya en fazla 50 kilo olmalısın . Şuanda balık etlisindir fazla almamaya dikkat et. Benim boyum 175 kilom 56 yine de yememe dikkat ediyorum kilo iyi bişey değil![]()
aaa bayağı uzunmuşsun sen maşallah. resimlerinde 155-160 falan duruyorsun. belki yüzün bebeksi ondan minyon duruyorsundur. evet kilo iyi bir şey değil. 50 kiloya da düşmeyi istemem ama. daha da önemlisi kaslı olmak. zayıf olup da cılık cılık olabiliyor insan. sıkılaşa sıkılaşa gitmek istiyorum kilodan ziyade. umarım başarırım.![]()
aynen dediklerine katılıyorum. şuan 55 kiloyum ama kaburgalarım gözüküyor. bugüne kadar bırak kiloluyu balık etli muamelesi bile görmedim. artık dediğin gibi kemiklerim ince mi kalın mı bilemiyorum. o yüzden bazılarının ideal dediği gibi 45 e 48e düşmek benim için pek akıl karı değil. sadece yağlarım kasa dönüşsün istiyorum. fit olmak istiyorum o kadar. bir de göbeğim dümdüz olsun istiyorum.Ben de 163üm sanırım, gerçi herkes bana daha uzunsun diyor bilemiyorum tam olarak kaç olduğumu ama aşağı yukarı o civardayım.
Antidepresan yüzünden bir ara 57den 62ye çıkmıştım. Ama kemiklerim iridir benim kilomu hiç göstermem hangi kiloda olursam olayım bana daha zayıf gösteriyorsun derler. Neyse 62 olduğum zamanlar hiç biraz kilo ver lafıyla karşılaşmamıştım sanki ideal kilomdaymışım gibi tepki veriyordu insanlar ama ben biraz fazlam olduğunu hissediyorum.
Sonra birden kilo vermeye başladım yazın 53e kadar düştüm. Belim incecik oldu vücüdum bi havaya girdi resmenKilo vermeye devam ettim hala da ediyorum tartılmadım ama 3 ayda bir memleketime giderim her gittiğimde anneme sen bu kıza yemek vermiyor musun diye kızarlar. Muhtemelen 50-53 arasıyım şu an ama nereye elimi atsam kemik. Yüzüm kaşık kadar oldu. Omuzlarım da iridir baya zaten birine yanlışlıkla çarpsam felç geçirir.
Sadede geliyorum, bence 53 herkese göre ideal kilo değil, mesela benim gibi kemik oranı fazla olanlar için 55-57 ideal bence hatta 60 bile çok olmayabilir. Birinin de yazdığı gibi herkes kiloyu farklı kaldırıyor.
aynen dediklerine katılıyorum. şuan 55 kiloyum ama kaburgalarım gözüküyor. bugüne kadar bırak kiloluyu balık etli muamelesi bile görmedim. artık dediğin gibi kemiklerim ince mi kalın mı bilemiyorum. o yüzden bazılarının ideal dediği gibi 45 e 48e düşmek benim için pek akıl karı değil. sadece yağlarım kasa dönüşsün istiyorum. fit olmak istiyorum o kadar. bir de göbeğim dümdüz olsun istiyorum.istiyorum da istiyorum.
![]()
deli gibi yoğurt yerim ama pek etkisini görmedim.45 olsam ayakta duracak mecalim olmaz heraldeDüşünemiyorum kendimi 45 kilo ya gerçi bu hızla kilo vermeye devam edersem 45leri de görücem gibi gözüküyor
Benim vücudum sıkıdır normalde ama durmadan kilo verdiğimden bollaştım resmen içim boşaldı. Spor yapmak lazım ama ben iki merdiven çıkınca tıkanan bir insan olduğum için sporla pek aram yoktur. Göbek bende de var bağırsak problemlerinden dolayı, küçük ama moral bozucu. Yoğurt çok iyi eritiyormuş diye duymuştum
deli gibi yoğurt yerim ama pek etkisini görmedim.
bağırsak problemi bende de var hep öyle diyorlar sanırım bağırsak önemli bir faktör yaa. bol bol su içmeye çalışıyorum ama içtiğim 350x2 anca. bi sabah bi akşam aklıme geliyor o kadar. :/
dur ben de içeyim.Hadi ya, tek umudum oydu
Ben de pek su içmem, aklıma gelmişken şimdi gidip içeyim bari![]()
o zaman 48 kilo olur ve kısmen 34 beden olurum. :26: 34 beden ise çoğu giyimde bedeni olmayan şeyler. ayrıca top modellerin kolum kadar bacakları hiç güzel değil bence.![]()