163 boyla kaç kilo olunmalıııı :((((

Ahaa evet ya vallah beni kaynanam bile kıskanıyor kalçamdan aşağı dökülen saçlarım var bakımsızda değil ayrıca kes kes makas alıp ben kesicem diyor :)) herkes aynı ayy nasıl bakıyorsun nasıl uğraşıyorsun sonrada arkamdan ne güzel di mi saçları diyolar kulağıma geliyor:)) kilomada zayıfken ayy çok zayıfsın biraz kilo al diyolardı doğum yaptım şiştim şimdide eskiden ne güzeldin diyolar kıskançlara uymamak lazım

Bende 163 boyundayim ve 49 kiloyum lakin gorenler hep afrikalilar gibi olmussun kilo al biraz diyolar.banaysa aynaya baktigimda cok kiloluymusum gibi geliyo .zayiflamanin sonu yok galiba en sonunda zayiflik takintisi hastaliga donusuyo.
Böyle sonumuz diyorsun yani.

Eklentiler

• $anorexia1.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 66
Bence 53 de fazla.
boy ile kilo arasında 15 kilo fark olursa daha iyi duruyor :18:
o zaman 48 kilo olur ve kısmen 34 beden olurum. :26: 34 beden ise çoğu giyimde bedeni olmayan şeyler. ayrıca top modellerin kolum kadar bacakları hiç güzel değil bence.

şu dediklerin tam beni anlatıyor. hep caydırılıyorum göbek erimez diye.
67-68 ve 96-97 bel ve popo.

:26::26::26:

45

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

45 ne kızzzzz, rüzgar esse uçarım.......

kalçanız 90 cm iken kaç beden giyiyorsunuz ?

34-36 falan ama üst bedenim alt bedenimden 1 beden küçük. o zamanlar daha çok üst 34 alt 36 gibiydim. ama yaşım gereği daracık giyiyordum ve çoğu kotum 34 idi.
şimdi de altım 38 üstüm 36. çapraz gidiyorum. :/ omuzlarım da olmasa tam armut olacağım neyse ki omzum var.

aynen cnm yhaaa millet ne kıskanç öööyle. her yer kııskanç herkesssslerrr

163 boya en fazla 50 kilo olmalısın . Şuanda balık etlisindir fazla almamaya dikkat et. Benim boyum 175 kilom 56 yine de yememe dikkat ediyorum kilo iyi bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…