16aylık kızıma çay dökül

Tugce56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
93
53
88
37
Meraba gecen ay kızıma cay dokuldü suan yarası duzeldi iz kaldı contractubex isimli ilaç kullanıyorum gecer mi iziii var mı basına gelen cayır cayır yandııı kızımm

Meraba gecen ay kızıma cay dokuldü suan yarası duzeldi iz kaldı contractubex isimli ilaç kullanıyorum gecer mi iziii var mı basına gelen cayır cayır yandııı kızımm
çok geçmiş olsun. onu cildi çok taze izi kalmaz. oğlum da onbir aylıkken eli yandı hiç iz kalmadı şükür. doktor sadece yanık kremi bir de ağrı kesici krem vermişti. iz kalmasın diye bir krem kullanmadık.
kremi kullanın daha sonra kantaron yağı da deneyebilirsiniz.

Çok geçmiş olsun. Küçük olduğu için iz kalmaz heralde.

Gecmis olsun.ben ütüyle yakmıstım kolumu boydan boya jeli kullandım 15 gün düzenli olarak cok yakına gelip dikkatli bakarsan hafif bi cizgi görünüyor uzaktan belli bile olmuyor

Çok tsk ederım saolun ınş kalmaz baska dılegım yok benım hatam kızıma mal olmasın vıcdan azabı cekıyorum

Gecmis olsun.ben ütüyle yakmıstım kolumu boydan boya jeli kullandım 15 gün düzenli olarak cok yakına gelip dikkatli bakarsan hafif bi cizgi görünüyor uzaktan belli bile olmuyor
Contarrıbex mı kullandınız onunl mi o kadr az iz kaldı acaba ?inşş bızımkıde gecer yaa

Contarrıbex mı kullandınız onunl mi o kadr az iz kaldı acaba ?inşş bızımkıde gecer yaa

Evet onu kullandım şeffaf jel sûrdükten sonra kuruyordu kavlatıyordum günde 3 kez uyguladım.sizinkide gecer merak etme bebek cildi daha cabuk toparlar

Evet onu kullandım şeffaf jel sûrdükten sonra kuruyordu kavlatıyordum günde 3 kez uyguladım.sizinkide gecer merak etme bebek cildi daha cabuk toparlar
çok sağolunnn inşallahh rabbım kımseye vermesinnn tsl edetım cewap attıgınz içinn

Inş cokkk sağolunnn
canim cok cok gecmis olsun♡
Ablamin ayagina yeni kaynamis cay dokulmustu...
Genellikle mumu eritip zeytinyagiyla karistirip ilindiktan sonra yanan yerine surdu annem....
Iz vs. hicbirsey kalmadi...
Denemek istersin belki diye yazmak istedim canim...

Sağolll canım tsk ederım ama onu sanırım ılk yandgında yapıyorlarmış sımdı kızımın bır ay oldu yara yok bem beyaz oldu sımdı bşr işe yarar mı ole dıyorlar kafam karıştı olur mu sorar mısın acbaa tşk ederım cokkkkk

Hmm bak onu bilmiyordum canim ya...
ablama hemen yapilmisti...
Ilk zamanlarda yapildigi dogrudur...
Ben eski yara izimde denedim etkisini gormedim ...
Gecmis olsun tekrar ♡

Aynı dönemde yeğenime (yanak boyun ve kulak memesi) çay döküldü. Dr verdiği ilaçları kullandı ayrıca contratubex. Su kabarcıkları oluşmuştu baya fenaydı.. İlk düzeldiğinde kırmızımsı değişik bir renk oluyor,o normal. Zamanla daha çok düzelecek. Şuanda hiç bir iz yok diyebilirim. Yalnızca boynunda çok derin olan yerde ve kulak memesinde hafif ton değişikliği var ama olayı bilmeyen anlamaz. Hiç üzülme Can'ım. Allah'ın izniyle bir şeyciği kalmaz inşallah.

Ayy çok sağolun suan kaç yasında yanı kaç senede gecmıştr acaba ,,bıde kaç kere sürdunuz kremı gunde ıki kere süruyorum ben ,.rabbım sifa wersın tum herkese sağolun mutlu oldum kımseye vermesın Allahh

Uzun zaman olmadı canım. Şuan 20 aylık. Sabah akşam sürdü o da. Bebek olduğu için çok hızlı toparlanır. O krem zaten mükemmel bir şey! Hiç aklın olmasın. Yarın arefe dua edecem sizin içinde.. Üzme kendini. Rabbim beterinden sakınsın.

Cokkkk sağolunn vallahiii cok tsk ederımm Rabbım ne dılegınız varsa vrrsın bnde siZe edıcem Allah razı olsub bır bılgı bıle cok onmlı çcunkuuu varolun

Çok geçmiş olsun.Annem de kullanıyor o ilacı ameliyat izi için geçer büyük ihtimalle.

Benim de üstüme kaynar su döküldü küçükken. Şu an 25 yaşındayım. Izi beli olmuyor ama dikkatli bakınca renk farkı olduğu anlaşılıyor. boynumdan göğüs altına kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…