- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
- Konu Sahibi gecekirpik
-
Bende şaşırıyorum öyle kızlara hiçmi insan kendine acımaz sanki yüzlerinin fondotöne ihtiyacı var on kat fondotön gözlere dünya makyaj hiç mi çevrelerinde uyaran birileri yok ona şaşıyorum en çok
Ben de öyleydim, abartı makyaj falan.. sivilcelerim vardı, arkadaş ortamım yoktu ve o yaşlarda bir şeylere özenilipte yapılıyo, o yaşlara uygun makyaj malzemeleri kullanılabilir ve eğer gerçekten topuklu ayakkabı giymek istiyolarsa da şu az topuklu olan ayakkabılar giyilebilir inanın yaşınız ilerledikçe çok pişman olucaksınız olduğunuz yaşı yaşamadığınız için ve şimdi 23 yaşındayım, 17-18 yaşında olmak istiyorum, böyle yapanlar o yaşlarını çok özlicekler. bunlar nacizane benim fikrim. :126:
ben de bunun tam tersi oluorum sanırımyaşasın babetler ugglar, mickyli tişörtler, sıfır makyaj
Özentidir canım bence..Bana herşey yakışır diye bir program varya ; bir hafta izlediğimde bi baktım 18 yaşndaki kızları yarıştırmışlar..Onlar sylemese yaşlarını; asla tahmiin edemezdim..Onu izleyen yaşıtları özenmiştir kimbilir tv'den ya da çevreden..
Evet canım ya, ben de bi ara izliyodum esmer uzun saçlı bi kız çingene pembesi bi ruj sürüyodu sanırım 20 yada 21 yaşında ama bana fark atarsanki 28-29 gibi
18 yaşındayım ama çevremde 30 yaşında gibi giyinen çok az insan var :S Üstelik üniversiteye yeni başladım ve hazırlık okuyorumkampüsümüz farklı olduğu için hemen hemen herkes 18 yaşında Benim bütün makyajım kalem ve rimelden ibaret ve çevremdeki biçok insanın öyle Fondoten hiç sürmüyorum dersem yalan olur ama o da sadece sivilce çıkan yerlere.Beyaz tenli olduğum için malum dönemlerde bir-iki tane çıksa bile kıpkırkımızı gözüküyor.
herkes istediği gibi giyinebilir bence
kendi beğeniyorsa, ee kimseye de zararı yok
ister 30 yaş gibi
ister 18 yaş gibi giyinsin...
Tabii ki herkes kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle giyinmeli ama abartanlar hiç de hoş görünmüyor.
17 yaşında bir karış platform giyen,kendini büyük göstermeye meraklı kızlar hiç de şık olmuyorlar bence.
Yaşının güzelliğini yaşamaktan yanayım ben.
Mesela 25 yaşında olupta kıyafetleri yüzünden 40 gösterenler de var.Yaşına göre giyinmeyi bilmek gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?