17-18 yaşında olup 30 yaşında gibi giyinen kızlarımız..!!

olayı sadece dış görünüş olarak değerlendirmemek lazım aslında, ya o kız -bir ton makyaj yapıp her yere düğün edasıyla giden kızdan bahsetmiyorum- o yaşına kadar kendini olgunlaştıracak şeyler yaşayıp da artık kendini genç hissedemez olduysa ? aman zaten istediğimi yaşayamadım bari istediğimi giyeyim, takayım diyorsa? yani hayat onu manevi açıdan erken yaşlandırdırdıysa? evet ben tam da şu sıralar bu dertten müzdarip hissediyorum kendimi, küçük yaştan beri çok sorumluluk aldım, şu an 19 yaşındayım ama hiç de öyle hissetmiyorum, hissedemiyorum. çok ağır şeyler yaşamadım çok şükür ama sorumluluklar insanı olgunlaştırıyor. ben çok makyaj yapmıyorum fondoten far kullanmıyorum, saçımı da hiç boyamadım ama topuklu ayakkabı benim için vazgeçilmez :) ceket-kot-topuklu bence çok hoş duruyor :) tabi hayatın getirdiklerinin yanında boyumun feriha kadar olması da topuklu sevdamın başlamasına büyük katkıda bulundu :)
he bir de giyebiliyorken giymek de lazım bi yaştan sonra zaten giymek daha zor oluyor bence :)

aynen ya bi kendilerini büyük gösterme çabasındalar anlamıyorum bende 19 yaşındayım çevremdeki kızlara bakıyorum yanlarında çocuk gibi kalıyorum.. makyaj yapıyorum ama hiç bi zaman far sürdüğüm olmadı kalem + maskara + pudra kullanıyrm... ve vazgeçilmez ayakkabım NİKE ile converse tercih ediyorum.. şimdi ki gençlık uçmuşşş

topuklu ayakkabıyla zekanın hiç bir orantısı yok..bu kadar da abartmayalım

ben çok gördüm süslendiği için tembel salak sanılan sonra da diğerlerinden daha güzel yeri bölümü kazanan :)

tamam hoş bir şey okula podyuma gidermiş gibi gitmek ama bi kalem sürdü bi ruj sürdü diye de insanları bu kadar eleştirmeye gerek yok

Lisede olup okula makyajla gidenlere ne demeli ??
Nereye ne maksatla gittiklerinin farkında değiller kesinlikle.Yazık bu gençliğe.

aaa olur mu oyle sey canım.. genc kızlardan bahsettik .. insanların doğala , rahata dönmesi cok normal..

18 yaşındayım hiç öyle giyinmedim yada abartılı makyaj yapmadım sevmem de .. zaten minyon olduğum için 14-15 diyorlar iyce sinirim bozuluyo

ben de 28 yaşındayım ve ben de minyonum tatlım.. hiç sinir olma ileride varya acayip süper iltifatlarla başbaşa kalacaksın :)) minyon olmanın kıymetini görürsün sonra :)

bana da hep 19 20 dıyolar yasımı gosterıyomusum bu da benım hosuma gıtmıyo kucuk gosterıyomussun ıste ne guzel

ben de 28 yaşındayım ve ben de minyonum tatlım.. hiç sinir olma ileride varya acayip süper iltifatlarla başbaşa kalacaksın :)) minyon olmanın kıymetini görürsün sonra :)

Evet annemde minyon annem de öyle diyo ama çevredekiler aşağlarmış gibi .. mesela bayrama bişeyler bakıcaktım nereye girsem bu sana gitmez tatlıım gibi şeyler söylüyolar , kaç gösteriyorum diyorum 13-14 diyolar halbuki kendileri benden küçük ama rahat 20-24 dersiniz

bırakın 17 18i artık ortaokula gidenler bile köpük fndten far vs. kullanmaya başlamış :)) gerçekten televizyon bu konuda çok etkili oluor özellikle lise öğrencilerini konu alan diziler.. ben de 17 yaşındaym rimel ve parlatıcıdan bşka birşey kullanmıyorum arada da kalem sürerim ama gözlerim yanıyor günün sonunda rahatsız oluyorum fazla kullanmam :) en güzelide babetler ve converseler valla rahatıma da çok düşkünüm yazın genelde dolgu topuk sandalet giyiyorum hoş duruyor abart ıda değil :) benimde çok arkadaşım var 25 yaşında gibi görünen.. her zman doğallık en güzeli özel günler olmadıktan sonra :)

17 yaşındayım ve hiç topuklu giymedim daha göz kalemi hariç makyaj da yapmam (göz kalemi de 40 yılda bir kafama eserse) mezuniyet fotoğrafı çekilirken bile arkadaşlarımı tanıyamadım makyajdan ben sadece göz kalemi ve parlatıcı sürdüm ama kendi palyaçoluklarına bakmadan beni ayıplıyolardı nerdeyse

katılıyorum ya küçük olup yaşından büyük giyinenler bence hoş olmuyor ama bunun topukluyla veya sporla falan alakası yok bence illa topukluyu 25 yaşındaki biri giyecek değil ama klasik yerine daha canlı daha yaşa uygun modelli topuklu ayakkabılar giyilebilir.bazen etrafa bakıyorum ben de kendime diyorum ben mi çocuk gibi giyiniyorum diye mesela altıma asker yeşili tayt üstüne bol çizgili tişörtüm var bunları giymeyi çok seviyorum ama televizyonki programlara ya da dizilere bakıyorum benim gibi giyinen yok arada bi liseli dizilerinde çıkıyor renkli salaş giyinen ya da saçıma saç bandı takıyorum hiç küçük duruyosun diyen olmadı tam yaşında duruyosun diyorlar ama bazı büyük gösteren kızlara baktığımda düşünmüyo değilim hangimiz normaliz diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…