- Konu Sahibi gecekirpik
-
benim çevremdede var böyle bi arkadaş 17 18deyken pudralar fondaten farlar rujlar rimeller saçlar röfleli kocaman topuklar 17 yaşında olduğunu duyunca baya bi şaşırmıştım.şimdi 24 yaşında cildi delik deşik daha bu yaşta ilerisini düşünemiyorum bile şimdi bakıyorum bazen babetlerle gidiyor şaşırıyorum onu öle görünce saçlarını doğal rengine döndürdü falan şimdi doğala dönmeye çalışıyor yani... asıl üzüldüğümse 13 yaşında kardeşi aynen onun izinden ilerliyo ve onada bi dur diyen yok
şimdi büyümek istiyolar sonrada küçülmeye çalışacaklar.yazık...
inşallah benim kızım öyle olmaz.
tv lerde saçma sapan giyim programları yapılır, ve aşırı makyaj vs gibi şeylere genç kızlarımız özendirilirse daha çok 15 likler 25 lik gibi olur...
Zaten en sinir olduğum olay bu..
Yarışmacılar hep yaşlı 18 lik
ben de 17 yaşındayım dediğiniz gibi bir çok kız öyle. bir karış topuklarla geziyorlar. arkadaşlarım yüzlerine kapatıcı sürmekten rimer sürmekten eyeliner çekmekten bir hal oldular. bir de bana selen sen de ruj sürsene bordo sana çok yakışır topuklu ayakkabı giymenin zamanı gelmedi mi filan diyip benimle alay ediyorlar resmen. kendileri giydiğinde açıkçası çok komik oluyorlar yani topuklu ayakkabının bir adabı vardır daha 17 yaşındayız 4 parmak kalınlığında filan olanlar var onları gösterdim bunlar güzel diye "bunlar babaanne ayakkabısı" dediler güldüler :S yüksek platformlu ayakkabı filan giyiyorlar. çok makyaj yapıyorlar palyaçoya benziyorlar. makyajsız dışarı çıkmazmış hiçbiri. açıkçası ben belki bana bakımsız mısın filan diceksiniz ama niveanın parlatıcısını sürüp çıkıyorum. bazen de saçlarımı düzleştiriyorum o da saçlarımı yıpratmış zaten artık yapmıcam. bir de başımdan geçen bir olayı anlatayım. kursta bir erkek arkadaşımız parfüm alcakmış marka ismi istiyormuş işte kızlar filan şu güzel bu güzel diyorlardı. bana sordu arkadaş ben de avonun parfümleri çok güzelmiş istersen bir bak dedim. demez olaydım kızlar hemen atladı "aman efendim avonun parfümü de neymiş. 300 liralık (!! :S) parfümün kalitesiyle 50 liralıkların bir miymiş" de bilmem ne. resmen şok oldum. maddi durumumuz çok iyidir annem babam mühendis ama yani niye ben 50 liralık parfüm kullan dedim diye ezik durumuna düştüm kizengin züppeliği yapıyorlar işte.
özeniyorlar dicem de insan bir aynaya bakar ya o kılıkla dışarı mı çıkılır? adama gülerler
aman cnm sakın ozenme ole tıpler bellı bıyasa geldıklerınde de genclesmeye calıscaklar
kı zben 20 yasındayım dah atopuklu ayakkabıyla dısarı cıkmıslıgım yok (dugunler harıc )onlara noluyomus da gıyıyoolar anlamıyorum herseyınyası var sımdı fondoten suruyolar ılerde bak gor ne olcak onların cıltlerı kırısıkllıgımız yok bıseyımız yok aman dıyım makyajı gec ole bellı baslı kremlerı bıle surme yuzune dogal seyler kulln bakım yap tabı makyaj hıc yapma da demıyorum bı goz kalemı bı ruj hafıfı yetet cnm okulda hocanız kızmıyo mu onlara ya
bu arad 300 tllık parfumalırsam kendımı asagı atarım surdan
zaten faransıtım var kullnamıyortumarada annemden mecbur kaldıgımda kullnıyorum parfumu ter mer oluyo malum onlarda hep kampanyadanalıyoruz avonun 15 20 tl vala ıdare de edıyo yanı ben olsam uuczu aldım dıye ovunurum vala
aynen aynen avon kataloğunda far away diye bir parfüm 7 liraya düşmüştü hemen aldım gerçi biraz küçük ama neredeyse bedava
makyaja hocalarınız kızmıyor mu demişsin. aslında hocadan hocaya değişiyor bu. öğrencilerin hepsi başarılı olduğu için hiç takmayan hocalar da var ağzına ne gelirse sayanlarda var. ama disiplinlik bir durum hiç olmuyor. tabi bu her okulun idaresinin yaptırım gücüne göre değişir. dilekçe verseler makyajlı öğrenci disipline gider mesela ama dilekçe vermiyorlar. 2 hafta önce okul radikal bir karar aldı her hafta kontrol yapılcak diye törende 100den fazla öğrenciyi "bu ne kılık" diye kenara çektiler. bir daha da bir şey olmadı. eski erkek arkadaşım fondoten kullanan arkadaşlarımı göstererek "selen bunların yüzü neden parlıyor" demişti. bari ten renklerine göre uydursunlar dimi pudra fontoden süre süre yüzleri bembeyaz oluyor...
kız 7ye dusen su parfumumerak ettım vala
cnmsenınlıse sanırım ozel okul galıba ondan ole rahat mıllet gıbı geldı
erkek arkadsın da bıalemmıs
benım de arkımın sevgılısı yuzunde allık vardı senın soguktan yuzunkıpkırmızıolmus dedı ya bu erkekler hıc bısey bılmıyo cıdden ne gulmustuma ma
bı de basarılılarmıs yazık uzuldum nasıl genclık gelıyo ole
yok devlet okulundayız geçen sene okula topuklu ayakkabılarla gelen bir kız vardı (gerçi okula alınmadı o kılıkla) kız boğaziçi işletmeyi kazandı... nasıl bir zeka var anlamadım süslenirken ders çalışıyorlar herhalde imrenmiyor değilim (giydiklerine değil)
18 yaşındayım hiç öyle giyinmedim yada abartılı makyaj yapmadım sevmem de .. zaten minyon olduğum için 14-15 diyorlar iyce sinirim bozuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?