Ben o depremi bizzat yaşadığım için asla o gün istemezdim.Merhaba arkadaşlar sorun şu ki bi mekanda nikah yapacağız ve genel olarak dolu bi kaç tarih kalmış vardiyalı çalışıyorum vs 17 Ağustos bize uyuyor ama siz olsanız 17 ağustosta düğün/nikah yapar mıydınız 99 depremi tarihi ya saçma bi düşünce mi sizce çok mu ayrıntı düşünüyorum
Haklısınız bunu da düşündüm o gün keyifli bi video atmaya bile utanıırımBen de secmezdim . Korkunctu. Ve hep karsiniza cikacak. Evlilik yildonumu ve 99 depremi. Tv radyo sosyal medya vs. Bu da var yani
Ben ilac kullanmistim ama sismistkm gelinligimde bile hissettim ama simdi dusunuyorum adam bekleseymis bi kac gun yani ne acelesi varmis. Zaten vajinismusmusum bosa gitti ilaclarPeki arkadaşlar kalan diğer gün için regl olma riskim var desemilaç ve kullanıp geciktirme olur mu acaba
Adam bekler beklemesine de bu şişkinlikte çok sıkıntı değil mi normalde bile ben zaten şişkinliği olan bi insanımBen ilac kullanmistim ama sismistkm gelinligimde bile hissettim ama simdi dusunuyorum adam bekleseymis bi kac gun yani ne acelesi varmis. Zaten vajinismusmusum bosa gitti ilaclar
adetim nikah gunune denk geliyordu ve balayindan donene kadar bikac gun ilacla geciktirmistim. Bazilarinin duzenini bozuyormus ama ben bikac kez kullandim o ilactan hic yan etkisi olmadiPeki arkadaşlar kalan diğer gün için regl olma riskim var desemilaç ve kullanıp geciktirme olur mu acaba
Ben de o güne almazdim.Peki arkadaşlar kalan diğer gün için regl olma riskim var desemilaç ve kullanıp geciktirme olur mu acaba
İste bilemiyorum bende oyle oldu. Zaten regle yakin gobegim cikardi hafifcik. Ama o zaman belim baya kalinlasmistiAdam bekler beklemesine de bu şişkinlikte çok sıkıntı değil mi normalde bile ben zaten şişkinliği olan bi insanım
Evet ya birde ağustosun başı ve sonu regliyim şaka gibi. Ve 5 gün sürüyor arada süre çok azBen de o güne almazdim.
Regl yine bas göstermis bak..Yok anam ondan kacis alfjdjf gelmese bile gelir bulur.Duymadim dügün nikahta regli yakın olmayanı
Oo demekki o iş yaş ben denemeyim hiç zaten belim kalındır normal hali öyle bu benim hayatta en büyük şikayetimdirİste bilemiyorum bende oyle oldu. Zaten regle yakin gobegim cikardi hafifcik. Ama o zaman belim baya kalinlasmisti
İşte hiçte kullanmadım şimdiye kadar bilemiyorum ki ne güzel sizde kötü etki etmemişadetim nikah gunune denk geliyordu ve balayindan donene kadar bikac gun ilacla geciktirmistim. Bazilarinin duzenini bozuyormus ama ben bikac kez kullandim o ilactan hic yan etkisi olmadi
Amaan bosverin. İnanin ilk gordugum gelinlikciden gelinligi satin aldim ve bitsede cikarsam diye dua ettm. Hic sevimli bisey degil. Dugun nile istememistim kaynanam istemis o yuzden yaptik. Belim kalin oldu ama umrumda olmadi gobek attim .onemli olan evdeki huzurOo demekki o iş yaş ben denemeyim hiç zaten belim kalındır normal hali öyle bu benim hayatta en büyük şikayetimdir
Ben de kullanmıştım.Yaz tatiline denk geliyordu.Hiç bir yan etkisi olmadı.İlacı bıraktıktan 3 gün sonra da adet olmuştum.İşte hiçte kullanmadım şimdiye kadar bilemiyorum ki ne güzel sizde kötü etki etmemiş
Gelip geçici şeyler tabi ama şuan daha yaşamadığı için gözümde çok büyük geçip gidince boşa düşünmüşüm diycemAmaan bosverin. İnanin ilk gordugum gelinlikciden gelinligi satin aldim ve bitsede cikarsam diye dua ettm. Hic sevimli bisey degil. Dugun nile istememistim kaynanam istemis o yuzden yaptik. Belim kalin oldu ama umrumda olmadi gobek attim .onemli olan evdeki huzursimdiden mutluluklar
Ne kadar güzel bana etkisini bilemeyince riske giremem galibaBen de kullanmıştım.Yaz tatiline denk geliyordu.Hiç bir yan etkisi olmadı.İlacı bıraktıktan 3 gün sonra da adet olmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?