- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
Nasil bir sorun? Buyuk cocugunuz ne gibi problemler yasiyor?Bir sorun varsa tedbir alayım dedim cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil bir sorun? Buyuk cocugunuz ne gibi problemler yasiyor?Bir sorun varsa tedbir alayım dedim cnm
cnm benm kızım 2 yaşına kadar cümle kuramıyordu kelime söylüyordu ben paniklememiştim ama nedense etrafımdakilere dert olmuştu bıldırcın yumurtası ver diyenmi olmadı.. ama bir patladı şimdi susturamıyorum sus artık kafa dinleyim diyesim var bazenMerhabalar herkesin kurban bayramı mübarek olsun.Uzatmadan direk konuya gireyim.Öncelikle bilinçli bir ebeveynim.Oglum çok geç konuştu. Bireysel Eğtimler pskologlar Bera testleri derken iyice yıprandım. Şimdi 2.sınıfta ve hala yasitlarina geri.Kizlarim tam 17 aylık tekil kelimeler kurabiliyor ama hala sınırlıyiz.Onlara kitap okuyup şarkılar söylüyorum. Elimizden geleni yapıyoruz. Abileri gibi olmalarından korkuyorum.Çok ufaklarmi ama bebeği 1 buçuk yaşında olupta konuşan var mı? ?? Bazı kişiler aklımı karıştırıyor bu konuda.
1.derece akrabalarımdan bazıları ki 6 yaşına kadar konuşmayan bile vardı,lakin şuan çok ısrar ediyor olsak da susturamıyoruz:)Merhabalar herkesin kurban bayramı mübarek olsun.Uzatmadan direk konuya gireyim.Öncelikle bilinçli bir ebeveynim.Oglum çok geç konuştu. Bireysel Eğtimler pskologlar Bera testleri derken iyice yıprandım. Şimdi 2.sınıfta ve hala yasitlarina geri.Kizlarim tam 17 aylık tekil kelimeler kurabiliyor ama hala sınırlıyiz.Onlara kitap okuyup şarkılar söylüyorum. Elimizden geleni yapıyoruz. Abileri gibi olmalarından korkuyorum.Çok ufaklarmi ama bebeği 1 buçuk yaşında olupta konuşan var mı? ?? Bazı kişiler aklımı karıştırıyor bu konuda.
Bir buçuk mu benimki 3 yaşını geçiyordu konuşmaya başladığında. Oda öyle tam konuşma değil. Şimdi oğlum nolur biraz sus nolur diyoruz:))) bide insan nasıl okadar uzun cümle kurar anlamış değilim. Şimdi 5 yaşında bende çok kitap okurdum. 4 yaşında anaokuluna başladı sınıf ortalamasının en küçüğü ama kelime haznesi ve bazı yönlerden daha ileriydi. Kitap okuyarak büyüdüğünü öğretmen dahi anlamıştı. Canımız öğrwtmenimiz de çok zeki dir. Korkulacak birşey yok her sarkı her kitap bir tuğla onlar için.Merhabalar herkesin kurban bayramı mübarek olsun.Uzatmadan direk konuya gireyim.Öncelikle bilinçli bir ebeveynim.Oglum çok geç konuştu. Bireysel Eğtimler pskologlar Bera testleri derken iyice yıprandım. Şimdi 2.sınıfta ve hala yasitlarina geri.Kizlarim tam 17 aylık tekil kelimeler kurabiliyor ama hala sınırlıyiz.Onlara kitap okuyup şarkılar söylüyorum. Elimizden geleni yapıyoruz. Abileri gibi olmalarından korkuyorum.Çok ufaklarmi ama bebeği 1 buçuk yaşında olupta konuşan var mı? ?? Bazı kişiler aklımı karıştırıyor bu konuda.
Bir buçuk mu benimki 3 yaşını geçiyordu konuşmaya başladığında. Oda öyle tam konuşma değil. Şimdi oğlum nolur biraz sus nolur diyoruz:))) bide insan nasıl okadar uzun cümle kurar anlamış değilim. Şimdi 5 yaşında bende çok kitap okurdum. 4 yaşında anaokuluna başladı sınıf ortalamasının en küçüğü ama kelime haznesi ve bazı yönlerden daha ileriydi. Kitap okuyarak büyüdüğünü öğretmen dahi anlamıştı. Canımız öğrwtmenimiz de çok zeki dir. Korkulacak birşey yok her sarkı her kitap bir tuğla onlar için.
Maşallah Allah bağışlasın canımBir buçuk mu benimki 3 yaşını geçiyordu konuşmaya başladığında. Oda öyle tam konuşma değil. Şimdi oğlum nolur biraz sus nolur diyoruz:))) bide insan nasıl okadar uzun cümle kurar anlamış değilim. Şimdi 5 yaşında bende çok kitap okurdum. 4 yaşında anaokuluna başladı sınıf ortalamasının en küçüğü ama kelime haznesi ve bazı yönlerden daha ileriydi. Kitap okuyarak büyüdüğünü öğretmen dahi anlamıştı. Canımız öğrwtmenimiz de çok zeki dir. Korkulacak birşey yok her sarkı her kitap bir tuğla onlar için.
Am8nnnn cnmBenim oğlum 1,5 yaşındayken güzel konuşuyordu, biz de çok erken konuşmuşuz. Genetik kısmı var bence. Yoksa zaten kitap okuyup şarkı söylemek çok yol aldırıyor. Sizinle alakalı değil de belki genetik bir durum vardır. Sıkmayın canınızı. Allah sıhhat versin.
Maşallahcnm benm kızım 2 yaşına kadar cümle kuramıyordu kelime söylüyordu ben paniklememiştim ama nedense etrafımdakilere dert olmuştu bıldırcın yumurtası ver diyenmi olmadı.. ama bir patladı şimdi susturamıyorum sus artık kafa dinleyim diyesim var bazen![]()