- 7 Nisan 2016
- 260
- 62
- 13
- 42
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
17 aylık bir bebek için bunu düşünebilmesi garipçünkü öğretmedikBiberonun kapağını su içtikten sonra kapamak garip bir huy mu?
17 aylık bir bebek için bunu düşünebilmesi garipçünkü öğretmedik
Öğretmişsiniz17 aylık bir bebek için bunu düşünebilmesi garipçünkü öğretmedik
normal. tv de senden babasından ananesi babannesi komşu bile olur mutlaka görüyordur bu hareketleri.Birkaç tanesini paylaşacağım, aynı olan var mı?
-Bebek Priz korumalıklarını prize takmak, çılgın gibi elinde priz korumalığıyla prize koşuyor
-biberonun kapağını su içtikten sonra kapamak
-arabanın ön barını arabadan indikten sonra yerine koymak
-bir kapak gördüğünde sürekli onu bir yere yerleştirmeye çalışmak aramak
bana garip geliyor...bunları hiç öğretmedik biz çünkü, acayip düzen delisi benim tersime
17 aylık bebek neler yapabilir başka
Başlığı görünce ben de nasıl garip huyları var diye merak ettim de hepsi gayet normal, öğretmeden gözlemleyerek-taklit ederek yapabiliyorlar bir çok şeyi. Hatta söylediğiniz şeyleri bile taklit edip söyleyebilirler. Ayrıca 17 aylık bebek baya baya büyük maşallah.Birkaç tanesini paylaşacağım, aynı olan var mı?
-Bebek Priz korumalıklarını prize takmak, çılgın gibi elinde priz korumalığıyla prize koşuyor
-biberonun kapağını su içtikten sonra kapamak
-arabanın ön barını arabadan indikten sonra yerine koymak
-bir kapak gördüğünde sürekli onu bir yere yerleştirmeye çalışmak aramak
bana garip geliyor...bunları hiç öğretmedik biz çünkü, acayip düzen delisi benim tersime
17 aylık bebek neler yapabilir başka
Benim oğlumun ilk kelimesi baba ikinci kelimesi dembaba idiYaf benimki anne diyo :)
Dogdundan beri cocuga anne diye diye kafasini sisirdim gerci
2 aylikken baslqdi 3 aylikken net soylemeye baslad.
Bugun 4 aylik oluyoruz muthis taklitci seslee konusunda ama bir tek anne kelimesini netsoyluyor
bana herkes deli muammelesi yapiyor...degilim dimi
Benim oğlumun ilk kelimesi baba ikinci kelimesi dembaba idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?