- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
Zaten sadece ona öğrettiklerinizi değil sizi taklit ederek de öğrenir bazı şeyleri. Demek sizi o korumayı prize takarken görmüş. Biberonun kapağını kaparken Görmüş ki yapıyor bunları.Birkaç tanesini paylaşacağım, aynı olan var mı?
-Bebek Priz korumalıklarını prize takmak, çılgın gibi elinde priz korumalığıyla prize koşuyor
-biberonun kapağını su içtikten sonra kapamak
-arabanın ön barını arabadan indikten sonra yerine koymak
-bir kapak gördüğünde sürekli onu bir yere yerleştirmeye çalışmak aramak
bana garip geliyor...bunları hiç öğretmedik biz çünkü, acayip düzen delisi benim tersime
17 aylık bebek neler yapabilir başka
EDITyun parkına da gidiyoruz, diğer çocuklar oyununu oynarken o kırık bir direksiyon buldu ve gidip yerine taktı mesela.diğer çocuklarda böyle bişi görmedim.sürekli tamir etmek istiyor
22 aralık oğlak sanırım, hakkaten bildiniz)
Benim oğlumun ilk kelimesi baba ikinci kelimesi dembaba idi
niden zihnimi okudunki ben yazmiyycaktim biseyÇocuğunuz süpermiş ya da üstün zekalı falan mı dedirtmeye çalışıyorsunuz bu konuyu açarak.mutlu mu olcaksınız yani.1.5 yaşında çocuk.illa sizin öğrettiğiniz şeyleri yaparmı hiçç.çocukların algılarının en açık olduğu zaman.tv de orda burda görmüştür.diğer çocuklarında sizin bilmediğiniz tarafları vardır.nyse gayet normal.9aylık yeğenim biberondaki sütü bitince yıka demişti.
babasını ve annesini sağlam gözlemliyor demekki bence anormal değil gayet zeki ve olgun bir bebek .Birkaç tanesini paylaşacağım, aynı olan var mı?
-Bebek Priz korumalıklarını prize takmak, çılgın gibi elinde priz korumalığıyla prize koşuyor
-biberonun kapağını su içtikten sonra kapamak
-arabanın ön barını arabadan indikten sonra yerine koymak
-bir kapak gördüğünde sürekli onu bir yere yerleştirmeye çalışmak aramak
bana garip geliyor...bunları hiç öğretmedik biz çünkü, acayip düzen delisi benim tersime
17 aylık bebek neler yapabilir başka
EDITyun parkına da gidiyoruz, diğer çocuklar oyununu oynarken o kırık bir direksiyon buldu ve gidip yerine taktı mesela.diğer çocuklarda böyle bişi görmedim.sürekli tamir etmek istiyor
17 aylık bir bebek için bunu düşünebilmesi garipçünkü öğretmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?