- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
afferin çocuğunuz kapak kapatmayı biliyo. ama bilmediği birşey var ki o da elektiriğin öldürebileceği. siz nasıl bi insansınız çocuğun priz korumalarını takmasına izin verirsiniz. takarken aradaki tele dokunabilip çarpılabileceğini hiç mi düşünmüyorsunuz. afferin çocuk dahi (!) ama siz tam tersisinizayrıca priz korumalıklarını oğlum takıyo, takabiliyo, 25-30 yaşında ibrini getiriyim zor yapar,o kadar da yetenekli
oyuncak gibi oynuyormuş vs,prizlerikoyduk önüne çocuğun hadi oyun zamanı diyoruz, nasıl bir mantıkolur mu lütfen sizin gibi üstün zekalıların yanında nasıl düşünebilirim ki ben????
prizlerde kaçak olabiliyor çocuğun oyuncak gibi oynaması doğru değil..acizane fikrim,sizin gibi düşünmem elbet mümkün değil ama idare ediverin artık...
senli benli konuşmayın önce benimle..kimler yazsın istersin ,çocuğun muhteşem harika üstün zekalı hayret nasıl yapıyor bunları falan diyecekler mi sadece..yoksa benim gibi doğruları yazanlar mı???legosu da var, sen nereden atladınkonuma da saçma sapan düşünmeden yazıyorsun, mantığımla düşünüyorum yok mantık yok, yok takmayan yetişkinde sorun vs, sen kimsin ki bana bunu diyebiliyorsun, şimdi konumdan çıkabilirsin
fikirleriniz,mantığınız garip, sadece eleştirme derdindesiniz,uslup zaten berbatolur mu lütfen sizin gibi üstün zekalıların yanında nasıl düşünebilirim ki ben????
prizlerde kaçak olabiliyor çocuğun oyuncak gibi oynaması doğru değil..acizane fikrim,sizin gibi düşünmem elbet mümkün değil ama idare ediverin artık...
priz kapağını taktı diye üztün zekalı diyen anneyle aynı mantıkoyuncak gibi oynuyormuş vs,prizlerikoyduk önüne çocuğun hadi oyun zamanı diyoruz, nasıl bir mantık
ben seni konuma yazarken görmekistemiyorum,konu benim sonuçta, git kinininefretini başka yerdekussenli benli konuşmayın önce benimle..kimler yazsın istersin ,çocuğun muhteşem harika üstün zekalı hayret nasıl yapıyor bunları falan diyecekler mi sadece..yoksa benim gibi doğruları yazanlar mı???
yazms arkadaşım fikrine ihtiyacım yokdur dur şimdi hatırladım..siz şu parkta basma entarili kadınlardan bahseden üyesiniz...keşke baştan bilseydim gerek yokmuş yazmaya cidden...
dahi demedim önce bir okuCocugum dahi sendromuna yakalanmissiniz. Allah sifa versin..
Entari ve zeka, ne alakası var?http://birkizbiroglan.com/2016/05/23/bu-yasta-bu-zeka/ tam da sizin gibi anneleri anlatmış....
,
Cocugunuz basma entari giyen hanım ablalarin çocuğuyla aynı zekada...
Bana bir arkadaşı hatırlattıniz, bir aylık bebesi için sağdan sola dönüyor demişti, benim gözleraynı bebek on ay kanepede yatti düşmedi, 18 aylık yürüdü, çocuklarinizin bir şeyi erken ya da geç yapması bir şey ifade etmiyor anlayin artık, her çocuk annesine özel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?