- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
sizin cocugunuz normal bir cok cocuk. herkesin cocugu kendine özeldir ve benzersizdir.Birkaç tanesini paylaşacağım, aynı olan var mı?
-Bebek Priz korumalıklarını prize takmak, çılgın gibi elinde priz korumalığıyla prize koşuyor
-biberonun kapağını su içtikten sonra kapamak
-arabanın ön barını arabadan indikten sonra yerine koymak
-bir kapak gördüğünde sürekli onu bir yere yerleştirmeye çalışmak aramak
bana garip geliyor...bunları hiç öğretmedik biz çünkü, acayip düzen delisi benim tersime
17 aylık bebek neler yapabilir başka
EDITyun parkına da gidiyoruz, diğer çocuklar oyununu oynarken o kırık bir direksiyon buldu ve gidip yerine taktı mesela.diğer çocuklarda böyle bişi görmedim.sürekli tamir etmek istiyor
Sizin öğreteceğiniz bir şey değil ki kapak kapatmak, ne güzel öğrenmiş deyip geçin :)17 aylık bir bebek için bunu düşünebilmesi garipçünkü öğretmedik
17 aylık bir bebek için bunu düşünebilmesi garipçünkü öğretmedik
dantel mi ?=?=? ben bile istemem cocuck haklıNe guzel derli toplu oglunuz var bnm oglumda 17 aylik tam tersi hicbirsey duzgun durmuycak minderleri ben koyuyorum o atiyo cekmecelrrin uzerinde dantel istemiyo gorsun direk yere duzenli degil sevinmelisim bence dun topladim evimi bugun gene ayni darmadaganik
Dantel aba amartili olanlardan degil cnm bi yatak adamda var zaten iki komidinde ben seviyorum galiba o atiyo ben koyuyorum :)dantel mi ?=?=? ben bile istemem cocuck haklıkaldır annesi danteleleri
abartılı veya degilDantel aba amartili olanlardan degil cnm bi yatak adamda var zaten iki komidinde ben seviyorum galiba o atiyo ben koyuyorum :)
22 aralık oğlak sanırım, hakkaten bildinizOglak burcu mu? Burclara takik degilim ama oglak bebekleri cok duzenli oluyor
Bu arada bebeklerde boyle davranislar cok normal, benim kizim da oyleydi acik dolap kapak pencere gormeye tahammul edemezdi. hatta evde biseylerin yerini degistirsem (masayla koltugun mesela) kiyamet kopardi. Hala da biraz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?