17 aylık oğlumun garip huyları

sizin cocugunuz normal bir cok cocuk. herkesin cocugu kendine özeldir ve benzersizdir.
aşagı yukarı her cocuk bu tür hareketleri yapar. dunyada bu böyle. ne zaman cocugunuz cok ciddi şekilde matematik çözer fizik kimya yada acayip zor bir el bceresi ile karsınıza cıkar o azman cocugunuzun özel oldugunu düşünebilirsiniz.

dantel mi ?=?=? ben bile istemem cocuck haklı kaldır annesi danteleleri

Dantel aba amartili olanlardan degil cnm bi yatak adamda var zaten iki komidinde ben seviyorum galiba o atiyo ben koyuyorum :)
abartılı veya degil dantele no!!
bizde de eşim azıcık sever masa örtüleri yatak örtüleri filan ben hiiiiççç sevmem. annemde aşırı sever yer gök dantel örtü içinde .. ayy fenalık geliyor..

Oglak burcu mu? Burclara takik degilim ama oglak bebekleri cok duzenli oluyor
Bu arada bebeklerde boyle davranislar cok normal, benim kizim da oyleydi acik dolap kapak pencere gormeye tahammul edemezdi. hatta evde biseylerin yerini degistirsem (masayla koltugun mesela) kiyamet kopardi. Hala da biraz var.

Benim kızımda yapar bunları. yerde saç yırtık kağıt parçası falan görsün götürüp çöpe atar. mutfak harici bi yerde bardak görsün götürür mutfağa koyar. Bunlar normal hareketler. Ve bence çok ta güzeş

valla benim oğlum da titiz, hayır anası titiz değil babası titiz değil anlamadım.

banyoda tek bir saç teli olsun banyo yapmaz.
parka gideriz, yerdeki çöpleri çöp kutusuna taşır ben görmüyorsam.
ha ha kendi odasını süpürür alır elimden süpürgeyi.

bebekliğinden beri hep yaşıtlarına göre titiz bir çocuk oldu.

belki sizin çocuğunuz da tamir işlerine meraklı olacaktır.

22 aralık oğlak sanırım, hakkaten bildiniz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…