17 aylık oğlumun garip huyları

17 aylık bir bebek için bunu düşünebilmesi garipçünkü öğretmedik
Bunlari ogretmenize gerek yok,gizil ogrenme diye bisey var,bebekler zaten gozlemleyerek cevreden,tv den bir suru sey kapiyorlar.gormese bile 17 aylik bebek bunlari akledebilir normal yani,benimde oglum oyle,merak etmeyin ,anormal bir durum degil

Bencede ay oglun zeki mi densin soyle mi densin böyle mi densin ne cok elestirilmis kadin ya olabilir kadin diyor ki bebekler ne yapar eder bilmiyorum normal mi bunlar diyor ustelik cok zeki denmesi icin de scmis olabilir hepimiz evladimiza ay cok akilli denince mutlu olmuyor muyuz benim oğlumda 15 aylık bunlari yapıyor bazi seylere bende sasiriyorum anneme anlatiyorum normal diyor

Öyleyse bile çocuğun sucu yokki kıyamam.annesi pek normal gelmedi bana.olumsuz etkilenmiştir..
Nickinde hayır yok, deli-ha86mı, 86 lımısın, iyide bize ne bundan, ben de nickini beğenmedim mesela, 86 46 yı hatırlatıyor, deliha derken, deli haaa dokunmayın dergibi, üstelik1986 lıysan bize ne, bari TC ni koysaydın nickine
anlatmak istediğimşu etrafına kötü bakıyorsan herşeyi eleştirebilirsin ama herşeyi ama beğenmediğimiz herşeyi iğrenç bir şekilde, ağzıma edin vs diyerek mesela söylemek zoruna mıyız?hayır...

ayrıca priz korumalıklarını oğlum takıyo, takabiliyo, 25-30 yaşında ibrini getiriyim zor yapar,o kadar da yetenekli
takamayan yetişkinde sorun var demek ki...
allah bağışlasın ama bu ego tavan durumu radyasyondan bile zararlı..
bir de zekası daha ilerlesin diye priz kapağı değil de lego alsanız daha iyi edersiniz..

takamayan yetişkinde sorun var demek ki...
allah bağışlasın ama bu ego tavan durumu radyasyondan bile zararlı..
bir de zekası daha ilerlesin diye priz kapağı değil de lego alsanız daha iyi edersiniz..
legosu da var, sen nereden atladınkonuma da saçma sapan düşünmeden yazıyorsun, mantığımla düşünüyorum yok mantık yok, yok takmayan yetişkinde sorun vs, sen kimsin ki bana bunu diyebiliyorsun, şimdi konumdan çıkabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…