- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
Ama zekiden çok obsesif gibi geldi bana Allah göstermesin de çünkü çocuk çok zeki olsa bile oyun oynamalı oyunu kesecek kadar birşeye takıyorsa tehlikeliÇocuğunuz çok zekiiii demeniz gerekiyor :) hanımefendi bizzat övgü almak için açmış.övelimde tatmin olsun
Bunlari ogretmenize gerek yok,gizil ogrenme diye bisey var,bebekler zaten gozlemleyerek cevreden,tv den bir suru sey kapiyorlar.gormese bile 17 aylik bebek bunlari akledebilir normal yani,benimde oglum oyle,merak etmeyin ,anormal bir durum degil17 aylık bir bebek için bunu düşünebilmesi garipçünkü öğretmedik
Bana da oyle geldi ama standart bebek davranislari ,orta zeka yeter bu islere 17 ayda :)Ama zekiden çok obsesif gibi geldi bana Allah göstermesin de çünkü çocuk çok zeki olsa bile oyun oynamalı oyunu kesecek kadar birşeye takıyorsa tehlikeli
Açıkcası zeki olduğundan çok takıntılı olduğunu hissettim ben belki anne baba da takıntılıdırBana da oyle geldi ama standart bebek davranislari ,orta zeka yeter bu islere 17 ayda :)
Öyleyse bile çocuğun sucu yokki kıyamam.annesi pek normal gelmedi bana.olumsuz etkilenmiştir..Ama zekiden çok obsesif gibi geldi bana Allah göstermesin de çünkü çocuk çok zeki olsa bile oyun oynamalı oyunu kesecek kadar birşeye takıyorsa tehlikeli
kıskandın işte itiraf et :))))))))))Ay banane senin çocuğundan , çocuğu kıskanmak ne olaki bunu aklına getirebildiğine göre pek normal olduğunu düşünmüyorum.nyseki çocuğun sana benzememiş..nyse yazma çnkü mide bulantım var uğraşamıcam.
Normal miş mişde anormalmişmiş de, sen birkere çocuğunu düşünsen radyasyon alıyor diye internet kullanmazsın...Kimse beni etiketleyemez,senkimsin ki bayan NORMAL(?)Öyleyse bile çocuğun sucu yokki kıyamam.annesi pek normal gelmedi bana.olumsuz etkilenmiştir..
Nickinde hayır yok, deli-ha86mı, 86 lımısın, iyide bize ne bundan, ben de nickini beğenmedim mesela, 86 46 yı hatırlatıyor, deliha derken, deli haaa dokunmayın dergibi, üstelik1986 lıysan bize ne, bari TC ni koysaydın nickineÖyleyse bile çocuğun sucu yokki kıyamam.annesi pek normal gelmedi bana.olumsuz etkilenmiştir..
maşallah internet çocuğa sakıncalı diye atar yapan siz ,prizi açık bırakıp bir de çocuğun takmasına mı izin verdiniz...pessss...Priz korumalığı yerdeydi, yine almış biz haberimiz yokken takmış bıdık:)
iyi de prizle oynamıyo lego gibi takıyo, basit bir düşünceyle çözebilirsinmesela, radyasyon farklı bişimaşallah internet çocuğa sakıncalı diye atar yapan siz ,prizi açık bırakıp bir de çocuğun takmasına mı izin verdiniz...pessss...
priz orası farkındaysanız elektrik var orda.radyasyondan tehliekli yni::)iyi de prizle oynamıyo lego gibi takıyo, basit bir düşünceyle çözebilirsinmesela, radyasyon farklı bişi
ayrıca priz korumalıklarını oğlum takıyo, takabiliyo, 25-30 yaşında ibrini getiriyim zor yapar,o kadar da yeteneklimaşallah internet çocuğa sakıncalı diye atar yapan siz ,prizi açık bırakıp bir de çocuğun takmasına mı izin verdiniz...pessss...
takamayan yetişkinde sorun var demek ki...ayrıca priz korumalıklarını oğlum takıyo, takabiliyo, 25-30 yaşında ibrini getiriyim zor yapar,o kadar da yetenekli
priz orası farkındaysanız elektrik var orda.radyasyondan tehliekli yni::)
madem bu düşüncedesiniz neden kapak takıyorsunuz?[
tedbiren takıyorum ama zatenoynamıyo çocuk,priz korumalığı beyaz plastik yani ucu sivri değil,çocuğa zararı yok, basitçezarar görmesi için çatal, kalem vs sokması gerek prize,
biraz düşün bak çocuğa zararının olmadığını göreceksin, ama biraz düşün yazmadan önce ltf
legosu da var, sen nereden atladınkonuma da saçma sapan düşünmeden yazıyorsun, mantığımla düşünüyorum yok mantık yok, yok takmayan yetişkinde sorun vs, sen kimsin ki bana bunu diyebiliyorsun, şimdi konumdan çıkabilirsintakamayan yetişkinde sorun var demek ki...
allah bağışlasın ama bu ego tavan durumu radyasyondan bile zararlı..
bir de zekası daha ilerlesin diye priz kapağı değil de lego alsanız daha iyi edersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?