- 25 Eylül 2025
- 239
- 50
- 13
- Konu Sahibi kardelen343427
-
Ben 8 ekimde transfer oldum sıfır lekelenme. kasık ağrım çok oldu hala oluyor ara ara, baş dönmelerim mide hassasiyetim oldu ama bunla mı ilgilidir bilemiyorumMerhaba arkadaşlar
17 Ekim’de transferim yapıldı. İlk gün peçeteye kahverengi bir leke geldi, bugün 2. gün ve sabah yine hafif kahverengi leke fark ettim. Gece de karın bölgemde biraz terleme oldu. Sizde de böyle olmuş muydu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
İnşallah pozitiftir evde idrar testi yaptın mıBen 8 ekimde transfer oldum sıfır lekelenme. kasık ağrım çok oldu hala oluyor ara ara, baş dönmelerim mide hassasiyetim oldu ama bunla mı ilgilidir bilemiyorum
Benimde bugün leke dışında belirtim yok uzanıyorum devamlı kaç embriyo transfer edildi benim 2Ben de 10 Ekimde transfer oldum. Şu ana kadar leke gelmedi. İlk 5 gün sağ kasıkta ağrı hissettim . Birkaç gün de sağ bacağım çok ağrıdı. Bugün t+8. gündeyim belirtim yok.
Korkumdan yapmadım ya son 1,5 gün kaldı artıkİnşallah pozitiftir evde idrar testi yaptın mı
Korkumdan yapmadım ya son 1,5 gün evet ö
Çok az kalmış inşallah güzel haberlerini alırızKorkumdan yapmadım ya son 1,5 gün kaldı artık
Benim de 2 biri iyi biri orta kaliteBenimde bugün leke dışında belirtim yok uzanıyorum devamlı kaç embriyo transfer edildi benim 2
Benimde öyle zaman geçmiyorBenim de 2 biri iyi biri orta kalite
Benimde 17 Ekim 2 embriyo bende de belirti yok kaşıkta batma hissi gibi şeyler ilk 2 günde kahverengi leke oldu birde sık idrara çıkıyorumBen de 17 ekim, dondurulmuş 3. gün çift.
Sıfır belirtiyle yola devam
Benimde kasık batma ama ilk 2 gün kahverengi leke başka da bi his yokBenimde 16 Ekim sadece bel ağrım var birde kasıkta batma ama bunlar kullandığım ilaçlarla da alakalı olma ihtimali yüksek.hicbisey hissetmiyorum belirti adinia
Ben çok duygusalım sinirli değilim takıntı oldu embriyo ultrasyonuna bile taktımBende de belirti yok. İlaçlardan sanırım doğal bi süreç olmadığı için olabilir. Kendinizi dinlemeyin akışa bırakın. İnşallah güzel haberler alacağız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?