• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 17 Ekim transfer olanlar patladım evde gelin dertleşelim sohbet edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kardelen343427

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
239
50
13
Merhaba arkadaşlar 💕

17 Ekim’de transferim yapıldı. İlk gün peçeteye kahverengi bir leke geldi, bugün 2. gün ve sabah yine hafif kahverengi leke fark ettim. Gece de karın bölgemde biraz terleme oldu. Sizde de böyle olmuş muydu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🌸

Merhaba arkadaşlar 💕

17 Ekim’de transferim yapıldı. İlk gün peçeteye kahverengi bir leke geldi, bugün 2. gün ve sabah yine hafif kahverengi leke fark ettim. Gece de karın bölgemde biraz terleme oldu. Sizde de böyle olmuş muydu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🌸
Ben 8 ekimde transfer oldum sıfır lekelenme. kasık ağrım çok oldu hala oluyor ara ara, baş dönmelerim mide hassasiyetim oldu ama bunla mı ilgilidir bilemiyorum 😂

Ben de 10 Ekimde transfer oldum. Şu ana kadar leke gelmedi. İlk 5 gün sağ kasıkta ağrı hissettim . Birkaç gün de sağ bacağım çok ağrıdı. Bugün t+8. gündeyim belirtim yok.

Benimde 16 Ekim sadece bel ağrım var birde kasıkta batma ama bunlar kullandığım ilaçlarla da alakalı olma ihtimali yüksek.hicbisey hissetmiyorum belirti adinia😔

Bende de belirti yok. İlaçlardan sanırım doğal bi süreç olmadığı için olabilir. Kendinizi dinlemeyin akışa bırakın. İnşallah güzel haberler alacağız :)

Back
X