- 15 Haziran 2023
- 168
- 73
- 28
- 36
- Konu Sahibi washingtonxy
-
Merhaba bende sizden 1 gün sonra oldum 30 unda testim17 eylulde embriyo tüp bebek transfer olanlar idrar testi yaptiniz mi belirtileriniz var mi burda paylaşalim toplasalim birbirimize destek olalim inşallah guzel duşunuyoruz bebişlerimiz tutunuyorlar
Evet bolca dinleniyorum uzanıyorum oturuyorum ara sıra balkonda 3-4 dakika olacak şekilde yürüyüp hava alıyorum kaynanam gelip kahvaltımı yemeğimi işimi görüyor çamaşır katladyıp diziyorm bazen budur sen neler yapıyorsun gün içinde canımNasil geciriyorsunuz yatiyormusun canim devamli
Yani eğilip kalkmıyorum asla bir lavaboda eğiliyorum oda alaturka diye mecburen ilkte canım yandı düşük olunca artık daha çok hareketlerime dikkat etmeye çalışıyorumNasil geciriyorsunuz yatiyormusun canim devamli
Bendede 16sinda tranfer oldum bugün tranfer günü hariç 6.gun doktora ilaç yazdırmak için gittim gitmişken kan testide yaptırdım sabah çıkar heralde sonuç17 eylulde embriyo tüp bebek transfer olanlar idrar testi yaptiniz mi belirtileriniz var mi burda paylaşalim toplasalim birbirimize destek olalim inşallah guzel duşunuyoruz bebişlerimiz tutunuyorlar
Insallah guzel sevindirici haberini bekliyorumBendede 16sinda tranfer oldum bugün tranfer günü hariç 6.gun doktora ilaç yazdırmak için gittim gitmişken kan testide yaptırdım sabah çıkar heralde sonuç
Aldım canım sonucumu pozitifInsallah guzel sevindirici haberini bekliyorum
Insallah saglik sihhatle kucagina almak da nasip olsunAldım canım sonucumu pozitif
Amin canım amiiiin insalalh devam ederInsallah saglik sihhatle kucagina almak da nasip olsun
Aynısı bende de var siz yazınca fark ettim. Ama iğnelerle alakalı değildir heralde ya. Normalde sabahları karnım hemen acıkmaz biraz zaman geçmesi gerekir. Şuan hemen aç hissediyorumBugun transfer+7gunum iki gundur mide kazinmasi ile uyaniyorum sizde boyle birsey var mi
Aynısı bende de var siz yazınca fark ettim. Ama iğnelerle alakalı değildir heralde ya. Normalde sabahları karnım hemen acıkmaz biraz zaman geçmesi gerekir. Şuan hemen aç hissediyoru
Kaçınci gundesinizAynısı bende de var siz yazınca fark ettim. Ama iğnelerle alakalı değildir heralde ya. Normalde sabahları karnım hemen acıkmaz biraz zaman geçmesi gerekir. Şuan hemen aç hissediyorum
Transfer sonrası 12. GünKaçınci gundesiniz
Hayır cuma vereceğimBugun test gununuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?