17 eylül transfer olanlar

Nasil geciriyorsunuz yatiyormusun canim devamli
Evet bolca dinleniyorum uzanıyorum oturuyorum ara sıra balkonda 3-4 dakika olacak şekilde yürüyüp hava alıyorum kaynanam gelip kahvaltımı yemeğimi işimi görüyor çamaşır katladyıp diziyorm bazen budur sen neler yapıyorsun gün içinde canım

Bende esim yapiyo yemek bulasik camasir felan bazen dayanamayim yurumek icin kalktigimda odalari dolasirken birsey gorursem yapiyorum bir kac camasir katladim makinaya bugun baktim bi kac bulasik var koydum bunun gibi genelde yatistayim ama

Bende esim yapiyo yemek bulasik camasir felan bazen dayanamayim yurumek icin kalktigimda odalari dolasirken birsey gorursem yapiyorum bir kac camasir katladim makinaya bugun baktim bi kac bulasik var koydum

17 eylulde embriyo tüp bebek transfer olanlar idrar testi yaptiniz mi belirtileriniz var mi burda paylaşalim toplasalim birbirimize destek olalim inşallah guzel duşunuyoruz bebişlerimiz tutunuyorlar
Bendede 16sinda tranfer oldum bugün tranfer günü hariç 6.gun doktora ilaç yazdırmak için gittim gitmişken kan testide yaptırdım sabah çıkar heralde sonuç

Aynısı bende de var siz yazınca fark ettim. Ama iğnelerle alakalı değildir heralde ya. Normalde sabahları karnım hemen acıkmaz biraz zaman geçmesi gerekir. Şuan hemen aç hissediyoru

Aynısı bende de var siz yazınca fark ettim. Ama iğnelerle alakalı değildir heralde ya. Normalde sabahları karnım hemen acıkmaz biraz zaman geçmesi gerekir. Şuan hemen aç hissediyorum
Kaçınci gundesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…