17 eylül transfer olanlar

merhaba 17 eylülde 5. Gün embiryo transferi oldum bugün 7. Günüm transfer günümden itibaren alt kasık ağrılarım var sürekli değil ama unutturmayan bir sancı. Hem fitil hem iğne desteği ve hap desteği kullanıyorum. 5. Günde test yaptım dayanamayıp ama erken testte silik çizgi var gibiydi. Moral bozmaamak için tekrarlamadım. Yapmamın sebebi sürekli uyku hali ve kalktığımda baş dönmesiydi. O gün aralıklı halde 17 saat uyudum. Sürekli üşüyorum ki çok sıcak bir şehirdeyim şuan üstümde polar kıyafetler var. Kanda Test günüm 29 eylül. Bacak içlerim ve kasık ağrım var sanki biraz elektirik çarpması gibi arada sağ sol değişken batmalar oluyor. biraz göğüslerimde hassasiyet var. Normalde ağustos 24 de adet olmuştum. Gecikmeye girmedim henüz ilk transferim benimle aynı belirtileri yaşayan var mı ? Yada tam pozitif çıkan?

Eklentiler

• IMG_7157.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 18
Gebelik testi icin erken canim kanda belki cikabilir idrar icin erken

Gebelik testi icin erken canim kanda belki cikabilir idrar icin erken
Yani 1 yıldır transfer için beklerken 12 gün sonuç için bekleyemiyorum nasıl bir heyecan nasıl bir umut var içimde anlatamam sürekli içim kıpır kıpır stres sıfır ama heyecan hayal o kadar fazla ki olumsuz durumu düşünemiyorum bile bazı internet fenomenleri yalanmı doğrumu bilmiyorum 4. Günde 6. Günde pozitif çıkanları gördükçe daha çok sabırsızlandım

Ayni seyleri yasiyorum ben 10 senedir ugrasiyorum.transfer asamasina bi turlu gecemiyordum.yumurtam kotu cikiyordu.ilk defa transfere gectim

Arkadaslar bugün transfer gunu dahil 8.gunum tuvalette peceteye kan geldi ve karnimdada batma var lutfen bilgi verin .yarin degil obur gun test gunum
Transfer olmasaydınız tahminen ne zaman regl olacaktınız? Yerleşme kanaması olabilir kanamanızı takip edin bakalım kısa mı sürecek.

Ayni seyleri yasiyorum ben 10 senedir ugrasiyorum.transfer asamasina bi turlu gecemiyordum.yumurtam kotu cikiyordu.ilk defa transfere gectim
Rabbim emeklerimizi, çektiğimiz acıları , kalbimizdeki duaları boşa çıkartmasın.. bu arada bana hekimim 8. Günden sonra çok düşük bir ihtimal de olsa implantasyon yani yerleşme kanaması olabilir demişti. Sizde moralinizi bozmayın lütfen iyi düşünün.. inşallah tutunuyordur. Üzmeyin kendinizi

Insallah sagolun rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin

17 eylulde embriyo tüp bebek transfer olanlar idrar testi yaptiniz mi belirtileriniz var mi burda paylaşalim toplasalim birbirimize destek olalim inşallah guzel duşunuyoruz bebişlerimiz tutunuyorlar
Merhaba bende 18 Eylül'de transfer oldum sabırsızlık sonucu bekliyorum bakalım umarım hepimiz hayirla emeklermziin karşılığını alırız

Benimde 29 u belirtileriniz var mı bide kaçıncı gün embriyosuydu
5. Gün embiryosu.
Yani tam belirti mi bilemiyorum ama kasık ağrısı göğüs hassasiyeti var ortalama 3. Günden beri ama kasık ağrısı özellikle solda transfer gününden beri var. İki gündür de psikolojik değilse yemek kokusu kötü geliyor. 5. Günü akşam çok fazla oturduğum yerde baş dönmesi yaşadım uzun süreli ertesi günde aralıklı tuvalet ve ilaç için uyanmama rağmen 17 saat uyudum. Bugün ayaklarım çok üşüyor ve karnım ağrıyor adet ağrısı gibi. Geçen ay bugün adet olmuştum. Acaba adet ağrısımı değilmi anlayamıyorum. Fitillerden dolayı akıntı takibi yapamıyorum. Hem iğne hem hap hem fitil tedavime eşlik ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…