- Konu Sahibi washingtonxy
-
İnşallah çok sağ olunInsallah tutunurlar
Gebelik testi icin erken canim kanda belki cikabilir idrar icin erkenmerhaba 17 eylülde 5. Gün embiryo transferi oldum bugün 7. Günüm transfer günümden itibaren alt kasık ağrılarım var sürekli değil ama unutturmayan bir sancı. Hem fitil hem iğne desteği ve hap desteği kullanıyorum. 5. Günde test yaptım dayanamayıp ama erken testte silik çizgi var gibiydi. Moral bozmaamak için tekrarlamadım. Yapmamın sebebi sürekli uyku hali ve kalktığımda baş dönmesiydi. O gün aralıklı halde 17 saat uyudum. Sürekli üşüyorum ki çok sıcak bir şehirdeyim şuan üstümde polar kıyafetler var. Kanda Test günüm 29 eylül. Bacak içlerim ve kasık ağrım var sanki biraz elektirik çarpması gibi arada sağ sol değişken batmalar oluyor. biraz göğüslerimde hassasiyet var. Normalde ağustos 24 de adet olmuştum. Gecikmeye girmedim henüz ilk transferim benimle aynı belirtileri yaşayan var mı ? Yada tam pozitif çıkan?
Yani 1 yıldır transfer için beklerken 12 gün sonuç için bekleyemiyorum nasıl bir heyecan nasıl bir umut var içimde anlatamam sürekli içim kıpır kıpır stres sıfır ama heyecan hayal o kadar fazla ki olumsuz durumu düşünemiyorum bileGebelik testi icin erken canim kanda belki cikabilir idrar icin erken
Ayni seyleri yasiyorum ben 10 senedir ugrasiyorum.transfer asamasina bi turlu gecemiyordum.yumurtam kotu cikiyordu.ilk defa transfere gectimYani 1 yıldır transfer için beklerken 12 gündür sonuç için bekleyemiyorum nasıl bir heyecan nasıl bir umut var içimde anlatamam sürekli içim kıpır kıpır stres sıfır ama heyecan hayal o kadar fazla ki olumsuz durumu düşünemiyorum bile
Transfer olmasaydınız tahminen ne zaman regl olacaktınız? Yerleşme kanaması olabilir kanamanızı takip edin bakalım kısa mı sürecek.Arkadaslar bugün transfer gunu dahil 8.gunum tuvalette peceteye kan geldi ve karnimdada batma var lutfen bilgi verin .yarin degil obur gun test gunum
Rabbim emeklerimizi, çektiğimiz acıları , kalbimizdeki duaları boşa çıkartmasın.. bu arada bana hekimim 8. Günden sonra çok düşük bir ihtimal de olsa implantasyon yani yerleşme kanaması olabilir demişti. Sizde moralinizi bozmayın lütfen iyi düşünün.. inşallah tutunuyordur. Üzmeyin kendiniziAyni seyleri yasiyorum ben 10 senedir ugrasiyorum.transfer asamasina bi turlu gecemiyordum.yumurtam kotu cikiyordu.ilk defa transfere gectim
Insallah sagolun rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsinRabbim emeklerimizi, çektiğimiz acıları , kalbimizdeki duaları boşa çıkartmasın.. bu arada bana hekimim 8. Günden sonra çok düşük bir ihtimal de olsa implantasyon yani yerleşme kanaması olabilir demişti. Sizde moralinizi bozmayın lütfen iyi düşünün.. inşallah tutunuyordur. Üzmeyin kendinizi
Adet gunumu 6 gun gectimTransfer olmasaydınız tahminen ne zaman regl olacaktınız? Yerleşme kanaması olabilir kanamanızı takip edin bakalım kısa mı sürecek.
Baya geçmiş ilaçlar da geciktiriyor ama nedense yerleşme kanamasıymış gibi geldi banaAdet gunumu 6 gun gectim
InsaallahBaya geçmiş ilaçlar da geciktiriyor ama nedense yerleşme kanamasıymış gibi geldi bana
Merhaba bende 18 Eylül'de transfer oldum sabırsızlık sonucu bekliyorum bakalım umarım hepimiz hayirla emeklermziin karşılığını alırız17 eylulde embriyo tüp bebek transfer olanlar idrar testi yaptiniz mi belirtileriniz var mi burda paylaşalim toplasalim birbirimize destek olalim inşallah guzel duşunuyoruz bebişlerimiz tutunuyorlar
Yerleşme kanaması olabilir mi konuştunuz mu doktorlaArkadaslar bugün transfer gunu dahil 8.gunum tuvalette peceteye kan geldi ve karnimdada batma var lutfen bilgi verin .yarin degil obur gun test gunum
Yerlesme olabilir bir fitil koy dedi kan sulandiriyi vurma dedi yat kalkma dediYerleşme kanaması olabilir mi konuştunuz mu doktorla
Yastıkta al bel altına inşallah yerlesmedir canm hayırlısıylaYerlesme olabilir bir fitil koy dedi kan sulandiriyi vurma dedi yat kalkma dedi
Sagolun koyuyumY
Yastıkta al bel altına inşallah yerlesmedir canm hayırlısıyla
Amin inşallah 29 u tahlil vereceğim ben o tarihe kadar gecikmem olursa aksilik çıkmazsa tabi..Merhaba bende 18 Eylül'de transfer oldum sabırsızlık sonucu bekliyorum bakalım umarım hepimiz hayirla emeklermziin karşılığını alırız
Benimde 29 u belirtileriniz var mı bide kaçıncı gün embriyosuyduAmin inşallah 29 u tahlil vereceğim ben o tarihe kadar gecikmem olursa aksilik çıkmazsa tabi..
5. Gün embiryosu.Benimde 29 u belirtileriniz var mı bide kaçıncı gün embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?