- 15 Haziran 2023
- 168
- 73
- 28
- 36
- Konu Sahibi washingtonxy
-
Korkma bence gönlünü ferah tut yani silikte olsa çizgiler var implantasyonda olabilir. Stres en büyük etken hormonlarına. Yarın istersen git doktora. Devlete mi gidiyorsun bilmiyorum ama terslemezler heraldeArkadaslar bugun biraz kanama olunca korkup daha fazla bekleyemedim ve idrar testi yaptım.bugun transfer gunu dahil 8.gunum 10 gun kan testine gel demislerdi.
Ozele gidiyorum sabah saglik ocaginda yaptirabilirimKorkma bence gönlünü ferah tut yani silikte olsa çizgiler var implantasyonda olabilir. Stres en büyük etken hormonlarına. Yarın istersen git doktora. Devlete mi gidiyorsun bilmiyorum ama terslemezler heralde
Yani bence bi test ver ama stres yapma dua et kafanı dağıtacak işlere odaklan kitap oku film izle evet biliyorum çok zor. Heyecanlı stresli bi dönem ama olabildiğince odağını dağıt. İnan ben hiç düşünmemek için bol bol zorla uyuyorum. Sana ne iyi geliyorsa onu yap dert etme..Ozele gidiyorum sabah saglik ocaginda yaptirabilirim
Ay bence pozitif yaaaaArkadaslar bugun biraz kanama olunca korkup daha fazla bekleyemedim ve idrar testi yaptım.bugun transfer gunu dahil 8.gunum 10 gun kan testine gel demislerdi.
Butun duygulardan var ,korku,endişe,mutluluk,ve ani sacma şeylere bile kendimi aglarken buluyorum ozellikle 2 gundurPeki ilk baştan beri nasıl hissediyorsun? Belirti benzeri neler yaşadın anlatma şansın var mı?
Başka bedensel belirti var mı ?Butun duygulardan var ,korku,endişe,mutluluk,ve ani sacma şeylere bile kendimi aglarken buluyorum ozellikle 2 gundur
Başka bedensel belirti var mı ?
Gogus hassasiyeti de ilk gunden beri var,bugun birde karnimda batma vardipardon belim transferi olmadan iki gun onceddn beri ağriyor o hic gitmedi ,üsüme var ozellikle ayak ben corapsiz sortla evde gezerdim normalde .ve son iki gundur midem gece agriyor hatta uyku uyaniklik arasinda midem diye sayikliyorum sabahlari bir kazintiyla uyaniyorum.birde fitili iki gundur alan daralmis gibi zor koyuyorum.gaz hic eksik degil ama 4.gundeyken bir gaz sancisi oldu inanilmazdi .karnimda sancimisti.6 ve 7.gunde canim durmadan birsey çekti.muzun kokusu bile inanilmaz guzel geldi.bugunde işte kan geldi.bu sekilde
Benimde kasıklarım ağrıyor göğüs hassasiyetim var. Gazım var benimde bende acaba adet öncesi gazdır diye düşündüm artık. Ayaklarım benimde çok üşüyor.Ki sıcak bi şehirdeyim. Dün kurufasulye çöp kutusu gibi koktu ama hep psikolojik diye düşünüyorum iştepardon belim transferi olmadan iki gun onceddn beri ağriyor o hic gitmedi ,üsüme var ozellikle ayak ben corapsiz sortla evde gezerdim normalde .ve son iki gundur midem gece agriyor hatta uyku uyaniklik arasinda midem diye sayikliyorum sabahlari bir kazintiyla uyaniyorum.birde fitili iki gundur alan daralmis gibi zor koyuyorum.gaz hic eksik degil ama 4.gundeyken bir gaz sancisi oldu inanilmazdi .karnimda sancimisti.6 ve 7.gunde canim durmadan birsey çekti.muzun kokusu bile inanilmaz guzel geldi.bugunde işte kan geldi.bu sekilde
Haber var mı gittin mi doktora?Gogus hassasiyeti de ilk gunden beri var,bugun birde karnimda batma vardi
Kan verme gunum aslinda yarin dayanamayip bugun kan verdim beta 326 cikmis sanirim hamileyimHaber var mı gittin mi doktora?
2 embriyo tfansfer edilmisti 2 sine gore degerim nasil bugun transfer dahil 9.gunKan verme gunum aslinda yarin dayanamayip bugun kan verdim beta 326 cikmis sanirim hamileyim
Tebrik ederimKan verme gunum aslinda yarin dayanamayip bugun kan verdim beta 326 cikmis sanirim hamileyim
Tesekkur ederim dualarim isteyen herkeseTebrik ederim
Tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın.. inan hiç bilmiyorum benim ilk transferim ve tek embiryo yapıldı. Bende heyecanl transfer gününü bekliyorum2 embriyo tfansfer edilmisti 2 sine gore degerim nasil bugun transfer dahil 9.gun
Maşallah gözün aydın sağlıkla kucağına alKan verme gunum aslinda yarin dayanamayip bugun kan verdim beta 326 cikmis sanirim hamileyim
Gayet iyi bence ben ilk transferimde 3. Gün embriyosu 10. Gün 90 la öğrenmiştim pozitifi2 embriyo tfansfer edilmisti 2 sine gore degerim nasil bugun transfer dahil 9.gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?