17 eylül transfer olanlar

Arkadaslar bugun biraz kanama olunca korkup daha fazla bekleyemedim ve idrar testi yaptım.bugun transfer gunu dahil 8.gunum 10 gun kan testine gel demislerdi.

Eklentiler

• 1000098176.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 32
Arkadaslar bugun biraz kanama olunca korkup daha fazla bekleyemedim ve idrar testi yaptım.bugun transfer gunu dahil 8.gunum 10 gun kan testine gel demislerdi.
Korkma bence gönlünü ferah tut yani silikte olsa çizgiler var implantasyonda olabilir. Stres en büyük etken hormonlarına. Yarın istersen git doktora. Devlete mi gidiyorsun bilmiyorum ama terslemezler heralde

Ozele gidiyorum sabah saglik ocaginda yaptirabilirim
Yani bence bi test ver ama stres yapma dua et kafanı dağıtacak işlere odaklan kitap oku film izle evet biliyorum çok zor. Heyecanlı stresli bi dönem ama olabildiğince odağını dağıt. İnan ben hiç düşünmemek için bol bol zorla uyuyorum. Sana ne iyi geliyorsa onu yap dert etme..

Başka bedensel belirti var mı ?
pardon belim transferi olmadan iki gun onceddn beri ağriyor o hic gitmedi ,üsüme var ozellikle ayak ben corapsiz sortla evde gezerdim normalde .ve son iki gundur midem gece agriyor hatta uyku uyaniklik arasinda midem diye sayikliyorum sabahlari bir kazintiyla uyaniyorum.birde fitili iki gundur alan daralmis gibi zor koyuyorum.gaz hic eksik degil ama 4.gundeyken bir gaz sancisi oldu inanilmazdi .karnimda sancimisti.6 ve 7.gunde canim durmadan birsey çekti.muzun kokusu bile inanilmaz guzel geldi.bugunde işte kan geldi.bu sekilde

Gogus hassasiyeti de ilk gunden beri var,bugun birde karnimda batma vardi

Benimde kasıklarım ağrıyor göğüs hassasiyetim var. Gazım var benimde bende acaba adet öncesi gazdır diye düşündüm artık. Ayaklarım benimde çok üşüyor.Ki sıcak bi şehirdeyim. Dün kurufasulye çöp kutusu gibi koktu ama hep psikolojik diye düşünüyorum işte inşallah benimki de tutarda rahatlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…