- Konu Sahibi washingtonxy
-
Umut kaybetmeden son ana kadar doktorun kurallarina uyarak bekle canimBende artık bugün hiç birşey yok ne karın ağrısı ne göğüs hassasiyeti ne duygusal dalgalanma hiç bir belirti kalmadı sabah uyandığımdan beri hiç bişi hissetmedim birtek sabah kahvaltıdan sonra 10 gibi uyudum 2 gibi kalktım. Onuda düşünmemek için uyuyorum çok öyle uyku bastırmadı yani.
Öyle yapacağım artıkUmut kaybetmeden son ana kadar doktorun kurallarina uyarak bekle canim
Merhaba aynı şeyleri yaşamışız da doktor bana da kan sulandırıcıyı bırak dedi ama aceleden ne zaman geri başlayacağımı soramadım size tekrar başla veya başlama dedi miYerlesme olabilir bir fitil koy dedi kan sulandiriyi vurma dedi yat kalkma dedi
O gün aksam yapmadim ertesi gün sabah yaptim sonrada gittim kan verdimMerhaba aynı şeyleri yaşamışız da doktor bana da kan sulandırıcıyı bırak dedi ama aceleden ne zaman geri başlayacağımı soramadım size tekrar başla veya başlama dedi mi
Şey dün gece ben evde yaptımArkadaşlar sonuc baktirdiniz mi
Eşim dayanamamış almış gece yaptık 5 saatlik idrarla böyle çıktıArkadaşlar sonuc baktirdiniz mi
Insallah insallah gonlunuzdeki olurŞey dün gece ben evde yaptımvar gibi silik çizgi ama yarın sabahtan kan vereceğim öğleden sonra çıkar sonuçlarım
İnşallah umarım hepimizin öyle olurInsallah insallah gonlunuzdeki olur
Hayirli olsun insallah gebesinizEşim dayanamamış almış gece yaptık 5 saatlik idrarla böyle çıktı
Ay inşallah nolur dualarınıza benide ekleyin tutunmuş olsun kimyasal olmasınHayirli olsun insallah gebesiniz
Bugün havamız değişsin moral olsun diye diye arabayla turlayalım dedik biraz avmde gezdik belim ağrıdı çok durmadık ama hemen döndükHayirli olsun insallah gebesiniz
Cok oyle dolanma ben sadece igneye gidiyorum birde evin yanindaki parkta yavas yavas 20 dakika yuruyup hava alıyorumBugün havamız değişsin moral olsun diye diye arabayla turlayalım dedik biraz avmde gezdik belim ağrıdı çok durmadık ama hemen döndük
Bende zaten maksimum 1 saat dışarıda durmuşumdur işte. Şimdi hastaneye gidiyorum akşam üstüne kadar hastanedeyiz inşallaj güzel sonuç alabilirizCok oyle dolanma ben sadece igneye gidiyorum birde evin yanindaki parkta yavas yavas 20 dakika yuruyup hava alıyorum
Insallah guzel haberlerle gelinBende zaten maksimum 1 saat dışarıda durmuşumdur işte. Şimdi hastaneye gidiyorum akşam üstüne kadar hastanedeyiz inşallaj güzel sonuç alabiliriz