Doğuma Hazırlık 17. hafta cinsiyet tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

rozii

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
498
9
318
merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak uzun zamandır düşündüğüm bir konuyla ilgili..17.haftamda ki daha yeni 17 olmuştum doktora cinsiyet öğrenmek için gittik,kız dedi birde fotoğraf verdi asıl konu bu zaten fotoda cinsel organının bulunduğu bölgede belirgin bir çıkıntı var, yani normal bir insan baksa erkek der bu çıkıntıdan dolayı, foto yandandı bu arada.ama kız dedi sizce nasıl bir durumdur bu?

lütfen bilgisi olan varsa cevap verebilirmi acaba başka doktora gitmelimiyim bir kızım daha var ve artık büyüdü ikisine oda yapmak istiyoruz bayrama kadar ama içimde bir şüphe kaldı

cnm yandansa dr una inann benim kiziminda yandan pipi gibi bisey gozukuyoduu gobek kordonu o hayirlisii olsun
erkek istiyodun sanirimm

hayır hayır asla erkek kız takıntımız yoktur hatta biz iki kız kardeşiz ve çok güzel bir duygu olduğunu bildiğim için kız olması beni daha mutlu eder ama tabi sağlıklı hayırlı olsunlar.sadece daha önce karşılaşmadığım bir durum ve dediim gibi pembe mor odalara bakarken acaba demiyor değilim.kızım yanımızda yatıyor artık 2 yaşını geçti oda şart bir an önce, gelecek ufaklığada hazırlayalım birşeyler diyoruz sanırım gelecek ay kontrolümü bekleyeceğim teşekkür ederim cnım cevabın için

Sevgili arkadaşım, benim bebeğiminde ultrason resminde ve videosunda bariz testisler ve pipi vardı. Her gören kesin erkek diyordu. Ancak doktorumuz birşey söylememişti. Nihayetinde kızımız oldu. Sen orada testis vs görebilirsin. Fakat doktorlar ultrasonu karartma gibi bir yöntemle kızlarda var olan o 3 çizgiyi görürler.
Hayırlı sağlıklı evlatların olsun.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim inşallah allah herkesin evladını kendisine bağışlasın.bir sonraki kontrolümde sonucu buraya yazacağım bakalım ne olacak:emir_bebek:

Back
X