Teşekkür ederim. Arkadaslar ( yaziyi okudum Mehtap) ama sonra ne oldu o arkadasa onu bilmiyorum yani bir sürü başlık var ama sonunda ne olmuş yazılmamış cogunda İnanirmisiniz senelerce gebe kalmaya çalışan hanımlar var ben ilk denemede kaldım hamdolsun ama hiç yasiyamadim sevincini . Ne kimseye söyleyebildim paylasamadik sadece annem ve Abi'm biliyor okadar arkadaslarımdan esimin ailesinden gizledik Çünkü hep kanamam oldu korktuk ama burdan kanama li gebelik yaşayan arkadaslara sesleniyorum. Sakın korkmayın beterin beteri var kanamalariniza şükredin. Suanda karnım büyümüş bir halde kızımı icimde taşıyorum ve sonsuzlukmus gibi gelen bir bekleyisteyim. Sadece Allah biliyor herzaman olduğu gibi ...hayatımda hiç bir kadını kıskanmadım sadece Guzel bir hamilelik geçirip saglikli bebek doğuran kadınlar kadar aslında insanlar o zenginliğin kıymetini öyle iyi bilmelilerki ne mal mülk hiç birseyle boy olcusemez...
Teşekkür ederim. Arkadaslar ( yaziyi okudum Mehtap) ama sonra ne oldu o arkadasa onu bilmiyorum yani bir sürü başlık var ama sonunda ne olmuş yazılmamış cogunda İnanirmisiniz senelerce gebe kalmaya çalışan hanımlar var ben ilk denemede kaldım hamdolsun ama hiç yasiyamadim sevincini . Ne kimseye söyleyebildim paylasamadik sadece annem ve Abi'm biliyor okadar arkadaslarımdan esimin ailesinden gizledik Çünkü hep kanamam oldu korktuk ama burdan kanama li gebelik yaşayan arkadaslara sesleniyorum. Sakın korkmayın beterin beteri var kanamalariniza şükredin. Suanda karnım büyümüş bir halde kızımı icimde taşıyorum ve sonsuzlukmus gibi gelen bir bekleyisteyim. Sadece Allah biliyor herzaman olduğu gibi ...hayatımda hiç bir kadını kıskanmadım sadece Guzel bir hamilelik geçirip saglikli bebek doğuran kadınlar kadar aslında insanlar o zenginliğin kıymetini öyle iyi bilmelilerki ne mal mülk hiç birseyle boy olcusemez...
Arkadaslar tüp bebek yöntemiyle gebe kaldım 7 haftadan itibaren kanamalar geçirdim ama bebeğim saglikli gelişti takii 17 haftaya geldiğimizde suyunun büyük kısmı boşaldı. Tabi hemen hastaneye gittim bebeğimin kalbi atıyordu . Ama suyu azalmış ve alt seviyedeydi rahim ağzımda bir açıklık yok ama hemen enfeksiyon testi yapıldı oda temiz çıktı eski formları çok inceledim ama tarihler eski sonunda ne olmuş bilinmiyor .yardımınıza çok ihtiyacım var. Bebeğimin yasama ihtimali eğer suyu artmazsa zormus .bu arada kızım :...( olucakmis ama okadar buzulmuski yavrum rahat hareket etmiyor sadece hickirdigini görebiliyoruz.gittiğim bir Dr da bu tür bebeklerin hareketleri kısıtlı olduğu için elleri ayakları sakat olur diyor . Diger bir Dr da suanda sıvı az ama tahliye Edicek kadar az degil ve toparlayabilir diyor? Benim gibi bir
anda suyu az seviyeye inen sonrada saglikli bebegi olan varmi ?inanın bastan beri hiç sevinemedim .Yada ne zamana kadar dayandı bebeğiniz benim suyum azalalı 1 hafta oldu sancım yok sadece beklicekmisiz
suanda hastaneden yazıyorum pazartesi. Gece aniden suyum geldi hastaneye geldim bacaklarından su akıyordu turnusollu pedlerle suyun geldigi kanıtlandı ultrasonda bebeğimin kalbi atıyordu suyu azalmış ama nöbetçi dr suanda yeterli dedi sonra kendi dr geldi ve baktığında rahim açıklığı 1 cm dedi ve. Dusurucen dedi suni sancı verdiler ilk gun biraz etkiledi ama kızım direndi ikinci güne kaldı sabaha karsı bir ilaç mide bulantisi kusma yanında sancı felaket sabaha zor çıktım sabah muayene bebek yola girmiş ve plasenta dan ayrılmış 1 saate biter 2 saate biter diye diye 7 oldu suni sancı en yükseğe alındı yok bebek vajinada kaldı bu zamana kadar hep siz müdahale edemezmisini dedim ama yok dedi akıllı dr sen yapicaksin dedi saat 7 de seni ameliyata alıyoruz dedi ve bebeğimi aldı bebeğim vajinada olduğu için makayım takı ağrıyı anlatamam şimdi karnım şiş ama bebeğimiz yok artık ben bugün cikicam bebeğim patolojide genetikte bakalım ne cikicak allah birdaha insallah yaşatmasın ilk haftalarda kaybeden arkadaslara sunu söylüyorum lütfen uzulmesinler beterin beteri var ve bende burda 38 haftada dogum yapanları ve bebekleri ölenleri okuyunca yinede şükrettim nekadar üzülsemde .. Insallah aynı seyleri yasamam ne ile yazın bende yasadım ama sonrakinde saglikli bebeğim oldu diye buna çok ihtiyacım var ....
Suanda hastaneden yazıyorum Pazartesi. Gece aniden suyum geldi hastaneye geldim bacaklarından su akıyordu turnusollu pedlerle suyun geldigi kanıtlandı ultrasonda bebeğimin kalbi atıyordu suyu azalmış ama nöbetçi Dr suanda yeterli dedi sonra kendi Dr geldi ve baktığında rahim açıklığı 1 cm dedi ve. Dusurucen dedi suni sancı verdiler ilk gun biraz etkiledi ama kızım direndi ikinci güne kaldı sabaha karsı bir ilaç mide bulantisi kusma yanında sancı felaket sabaha zor çıktım sabah muayene bebek yola girmiş ve plasenta dan ayrılmış 1 saate biter 2 saate biter diye diye 7 oldu suni sancı en yükseğe alındı yok bebek vajinada kaldı bu zamana kadar hep siz müdahale edemezmisini dedim ama yok dedi akıllı dr sen yapicaksin dedi saat 7 de seni ameliyata alıyoruz dedi ve bebeğimi aldı bebeğim vajinada olduğu için makayım takı ağrıyı anlatamam şimdi karnım şiş ama bebeğimiz yok artık ben bugün cikicam bebeğim patolojide genetikte bakalım ne cikicak Allah birdaha insallah yaşatmasın ilk haftalarda kaybeden arkadaslara sunu söylüyorum lütfen uzulmesinler beterin beteri var ve bende burda 38 haftada dogum yapanları ve bebekleri ölenleri okuyunca yinede şükrettim nekadar üzülsemde .. İnsallah aynı seyleri yasamam ne ile yazın bende yasadım ama sonrakinde saglikli bebeğim oldu diye buna çok ihtiyacım var ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?