17. haftada suyu gelen tüp bebek anneleri

Arkadaslar Allah hepimize bir daha yaşatmasın bu kotu günleri mutlu haberlerle unutturmayi nasip etsin . benim asıl merak ettigim bizim yaşadıklarımızı yaşayıp sonraki denemelerinde saglikli bebek sahibi olanlar var mı en cok bunu duymaya ihtiyacımız var bence..sizlerde soruna rastlandimi bilmiyorum . Benim genetik temiz plasenta patoloji de üreme olmamış birsey bulamamışlar. Pihtilasma sorunum yok. Troid problemiyle başladım ama ilaçla duzenliydi seker testlerim normal çıktı .şimdi melek in adını melek koyduk kızımın otopsisini bekliyoruz sonrada heralde rahimimi bakicaklar. İnsallah çaresi olan bir ufak problem vardır çözümü bulunur tedavim olur ve aynı seyleri yasamam. Sizlerde ins yasamazsınız . Ama dediğim gibi merakım sizde ne problem vardıda suyunuz geldi. Ve bizim yaşadığımız yaşayan sonradan saglikli bebegi olan varmi?

selam .........cok gecmıs olsun canım okuyunca unutmaya calıstıgım gunler geldı aaklıma ..cok zor bır ımtıhan bu ama ıns atlatursın canım bebısını alırsın saglıla kucagına..uç sene once ılk tup bebek tedavım ıkızlere hamıle kaldım cok ıyı gıden bı hamılelık ...ama onyedıncı hafta bırınde problem oldugu anlasıldı ıkı dr sonlamdıralım dıgerı yasasın dedıler ...cok zor olsada aglayarak tamam dedım...yıne hersey ıyı ..ama ıkı hafta sonra suyum geldı hastanede yattım antıbıyotuık ılac ellı ıgne...sonra 24 haftada suyu ıyıce azaldı ve sancı ve acıl amelıyat...bebegım bı hafta yasadı kuvezde....bundan sonraıkı negatıf deneme........dedıgın gıbı acısı hafıflemıyo sankı arttıyo ıcınde ınsanın hasret dahada cok ve yasım kırkı gecıyo derken son deneme dedım..........ve üçüz kızlarım geldı yıne erken dogdular 28 haftalık ama cok sukur benımleler.......ıns gelıcek bebısın ınsssssss yuregını ferah tut canım.....

El- muallim basin saolsun cnm .dogrumu anladım 1 deneme de erken su geldi ve bebeklerini kaybettin. İkinci Denemede negatif . 3 de maşallah doğru anladiysam 1 yasında 3 tane meleğin var Allah bağışlasin uzun ömürlü Guzel ömürlü olsunlar. Sanırım senin durumunda ilk gebeliğinde bir meleğini almak istedikleri için mı Diger meleğin kesesinden su geldi . İşlemden kaynaklanan bir seymiydi. Yaşadığın . Yada nededi dr lar. Neden erken dogum oluyormuş resimdeki senin meleginmi?bir tedavi uygulandimi sana ? Neler demişti drun? Ne cok sordum dimi ? Ama bu konuda okadar acimki Guzel seyler duymak istiyorum. Birileri bir daha tekrarlanmaz desin? Bak benimde oyle olmuştu ama şimdi saglikli gebelikler bebeklerim oldu desinler ümit versinler istiyorum . Bı çaresi olsun istiyorum? İnanmazsınız ama azıcık kafam boşalsa hastanede yaşadıklarımı hatırlıyorum . Sıfıra iniyorum hem herseye ragmen şükrediyor hemde bidaha yaşamayim diye dua ediyorum . Odamdan uçakları seyrederdim. Şimdi evimin balkonundan seyrediyorum hatırlıyorum . Sanki bir an hafızamı kaybetmisimde nesneleri gördükçe film şeridi gözlerimin önünden geciyor. Ne olur tekrar başlamam için Hatta başlamamız için umut verin. Belki birbirimizi tanımıyoruz belki aynı hastanelerde yan yana yattık belki benden sonra o yatakta biriniz yattı . Bilmiyoruz ama hepimiz kaderimizde bunu yasadık iste şimdi mutlu hikayeler okumak istiyorum . Çünkü ben hastanedeyken bile bir umut için bu sayfalarda dolaniyordum biliyorumki belki şimdi biri benim yaşadıklarımı yasiyor ve bu sayfalarda dolanıyor biz bize umut olalım ne olur anneler su umudu kırılmış şimdi eskisi kadar mutlu olmayı asla beceremicek bir melek annesi için yazın ...

canım bı kere o umudu sen kendıne vereceksın pes etmek yok bılıyorum buu acı cok zor ..evet canım ılk denemede ıkızdı cok kısı sonlandırıyo bebegını ama benımkı sıkıntı oldu dr bı anlam veremedı dıgerının suyunun neden bıttıgıne nerden kacak var anlamıyorum dıyor ama benım suyum az az gelıyor bılıyorum ...drlar care bulamıyor aslında bebegım cok saglıklıydı ama su yok yasayacak ve erken amelıyat belkı yasar ama yasamadı kendıme gelmem cok zor oldu ayaga kalkammayan agır yaralı gıbıydım bılırsın bu duyguyu belkıde aralıksız ıkı ay agladım kayıp cok zorms gercekten evalt acısı baskaymıs..ama aradan bı yıl gecınce kendıme artık yetr dedım toparlan ...bı yerden baslamak gerek yıne ve ıkı olumsuz tedavu daha ..ben bu yıl ondokuzyıllık evlı olucam ıns benım on altuı yasında evlılıgımden uç sene sonra yumurtlama tedavısıyle dunyaya gelen bır oğlum var kardes sevdası benı delı etttı ..ben en son onun ıçın denemeye karar verdım ve olmazsa bı daha kardes demıceksın dedım gecesı gunduzu kardestı cogu cocuk ıstemez ama oğlum cok farklı sımdı uçuz kardeslerıyle oynuyo ılgılenıyo .............hamıle kaldım ama üçüz denınce gunlerce agladım ıkzı kaybettım uçuzu nasıl tasırım dıye ama yınede herseye ragmen dr ıkıye ındırelım teklıfını kabul etmedım......yıne erken geldıler ..ama cok sukur benımleler ..nolur toparla canım kendını bı kere oldu duye yıne olucak dıye bırsey yok drum bana bu konuda cok destek verdı hem bak senın patolojıde temız cıkmıs...belkı mıkrobık bır durumdur ...yenıden basla ıns yenıden elbet kısmetınde olan bebegın zamanı gelınce gelecektır.............. canım bol dua

el~muallim öncelikle cesaretın ıcın tebrık ederım.cesur bır annesın sen ...ve ne mutlu kı 4 tane evladın var saglıklı zor gunler gecırmışın ama sonu mutlu bıtmış senın hıkayenın..ŞİMDİ SEN DÜNYANIN EN MUTLU İNSANI OLMALISIN ..insan zaman gectıkce zor gunlerı unutmasada hafıflıyor duyguları ,daha da farklı kayıplar yasanıyor yasanacak belkı ama evlat atesı dusmeden once bu kadar derın bır oyuk acacagını bılmezdım yuregımde bence bızım gıbı hamıleleık yasayanlar hayatları boyunca hıc bır seye uzulmemelı bence ve senın gıbı zor yoldan gecıp sağlıklı yavruları olanlarda sonsuz şukretmelı ....
Bana gelınce isyan etmedim allaha yaşamam gerekmiş dedim şükrettim bebegımın olmesı için verilen suni sancıları cekerken bile ..üzüldüm yıkıldım 7. haftadan ıtıbaren hep yatak ıstırahatı verıldı yasaktı kalkmam .yani anlıyacağın hamıle kaldım ama hiç bir güzelliğni yaşayamadım.sadece ultrsonda hareketlerıyle bızı guldurdugunde mutluluk yasadım.kurban bayramından sonra tekrar denıcez.allahım ALLAHIM İNŞALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN ÇOK GÜZEL BİR HAMİLELİK VE VAKTINDE UZUN ÖMÜRLÜ HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN....Şimdi bebegimin otopsisini bekliyoruz ama cesaret edemıyorum bılıyormusun hastaneyi aramaya bugun tam aradım kapadım konuşamadım düşündükçe psıkolojım bozuluyor.onu nasıl gömücez.. acaba benim yüzümden mi oldu ..cok streslı ve heycanlı ve herseyı dert eden bır tıpım kımseyı kıramam acaba bu huyum yuzunden hamılelıgımde sıkıldıgım uzuldugum anlar oldu .. oyuzdenmı dıye .Birde el -muallım benım bastan berı cok kanamalı gecti oyle böyle değil kan fıskırırcasına oyuzden bende fobı olustu ..bebegın suyu ve kanama konusunda ..tabıı tekrar hamıle kalabılırmıyım bır de o asama var onumde ..

canım evet haklısın ınsan daha baska bakıyo her eseye cok sukur zorlu yollardan gectı bebeklerım umut yok derken toparlayıp cıktık kuvzden coksukur canım ıns rabbım sanada nasıp edecek ıns ...bı kere kafandan sıl senın yuzunden olamaz kı hersey kısmet bende hem ıkızlerımde hem üçüzzlerımde dokuzuncu hafta olan kanamalarım ve hep yatak ıstırahatım benıde cok yordu hep tedırgın ve korkak oldum hep ıç camasırıma bakarak gectı gunlerım cok zor gercekten ıns bısmıllah de yenıden basla canım umarım otopsıde ıyıdır ıns....bır uru ıgne ılac mahvoluyo vucudumuz ama bakıyorumda degıyor .....dr um cok rahat bır dr du hep sakınlestırdı benım ya suyum gelırse ya azalırsa bunlarda her gıdısımde suyuna baktırdım adam delı olmustu ..kanamam olunca hastanede yattım sonrada evde dıkıs bıle atıldı erkn dogumolmasın dıye am oldu dr dıkısler sapasaglamdı dedı kanama baska yerden olmustı yaanı hersey kısmet ...........ıns hersey yuregıne gore olur ..

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun,sabırlar diliyorum hepinize.....o kadar çok ağladım ki ve dua ettimki gönülden isteyen herkeze ve Allahım nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah....ben 4 tane düşürdüm....başarısız tüp bebek......hala tranvalarını atlatamadım diyordum sizleri okuyunca şükürler ettim....acınızı paylaşıyorum bizi sadece buradaki kader arkadaşlarımız anlayabilir.....geçicek değilmi arkadaşlar bu günle geçicek mi hala ağlıyorum...

canım angel..ıns gelır saglıkla bebegın canım ...cok zor gercekten ..rabım bı daha yasatmasın sana ..sıkıntısız gelsın melegın ...

El~ muallim burdayim . Kürtajdan sonraki ilk regl oldum . Şimdi 13. Gun dr gidicem bu hafta otopside cikicakmis. Bekliyorum yani buarada benden sonra hamile kalan arkadasımı gördüm. Tabii kimse hamile oldugumu bilmediği için niye bebek yapmıyosun soruları kahroldum . Angell insallah gecicek sende zor günler yasamisin tüp bebek aşamasida cok zor bide okadar ümide , hormona rağmen negatif sonuc cok zor. Sonra karnında taşıyıp kaybetmek . Yada doğduktan sonra kaybetmekte zor anlican Allah kimseyi evlatla sinamasin hayırlı nesiller nasip etsin.

canım ıns hersey yolunda gıder ..bıraz rahat olmaya calıs cok zor ama yınede toparlan..ıns suprız yaparda gelır melegın canım ..su mubarek gunlerde kımın ne muradı varsa versın rabbım bekletmesın ıns

AMiinn el muallim otopsi sonucunuza aldık galiba temiz anladığım kadarıyla şimdi 1 ay sonra rahim filmi cektiricem oda biraz can yakiyomus galiba insallah bi sonuc alırız . Ne olur dua et bana bugün Kadir gecesi bütün sıkıntılarımdan kurtulurum saglikli bir gebelik saglikli uzun ömürlü hayırlı bebeğimiz evimize doneriz ne olursun :..)

canım benım temız cıkmasına sevındım ..rahım fılmı herkesteaynı degıl cok rahat gecende var benımde felaket gecerdı ıkı kez cktırdım dogumdan beter geldı bana az tıkanıklık olunca öle oluyomus ınssenın rahat gecer kafanı dınle rahat ol akupunturuda deneyebılırsın tedavıyle beraber hem rah hısedrsın...canım ıns melegın bekletmeden gelır artık saglıkla ıns canım..

Evet Dr görüştüm bebeğimiz tamamen normal ve saglikli bir bebekmis seviniyim mı uziliyimmi bilmiyorum el muallim drum servikal bir yetmezlik vardı demekki dedi şimdi sırada rahim filmi var bakalım el muallim sen benim icin bir ümit ornegisin 3 yavrunla insallah benimde saglikli bebislerim olucak

ennyve enny gibi sorunlari olanlar tesaduf yazilarinizi gozyaslari icinde okudum benim durumunm sizinki gibi degil ama cok merak ettim iyimisjniz bebekleriniz oldumu durumlariniz ne ins dualariniz kabul olmustur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…