el~muallim öncelikle cesaretın ıcın tebrık ederım.cesur bır annesın sen ...ve ne mutlu kı 4 tane evladın var saglıklı zor gunler gecırmışın ama sonu mutlu bıtmış senın hıkayenın..ŞİMDİ SEN DÜNYANIN EN MUTLU İNSANI OLMALISIN ..insan zaman gectıkce zor gunlerı unutmasada hafıflıyor duyguları ,daha da farklı kayıplar yasanıyor yasanacak belkı ama evlat atesı dusmeden once bu kadar derın bır oyuk acacagını bılmezdım yuregımde bence bızım gıbı hamıleleık yasayanlar hayatları boyunca hıc bır seye uzulmemelı bence ve senın gıbı zor yoldan gecıp sağlıklı yavruları olanlarda sonsuz şukretmelı ....
Bana gelınce isyan etmedim allaha yaşamam gerekmiş dedim şükrettim bebegımın olmesı için verilen suni sancıları cekerken bile ..üzüldüm yıkıldım 7. haftadan ıtıbaren hep yatak ıstırahatı verıldı yasaktı kalkmam .yani anlıyacağın hamıle kaldım ama hiç bir güzelliğni yaşayamadım.sadece ultrsonda hareketlerıyle bızı guldurdugunde mutluluk yasadım.kurban bayramından sonra tekrar denıcez.allahım ALLAHIM İNŞALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN ÇOK GÜZEL BİR HAMİLELİK VE VAKTINDE UZUN ÖMÜRLÜ HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN....Şimdi bebegimin otopsisini bekliyoruz ama cesaret edemıyorum bılıyormusun hastaneyi aramaya bugun tam aradım kapadım konuşamadım düşündükçe psıkolojım bozuluyor.onu nasıl gömücez.. acaba benim yüzümden mi oldu ..cok streslı ve heycanlı ve herseyı dert eden bır tıpım kımseyı kıramam acaba bu huyum yuzunden hamılelıgımde sıkıldıgım uzuldugum anlar oldu .. oyuzdenmı dıye .Birde el -muallım benım bastan berı cok kanamalı gecti oyle böyle değil kan fıskırırcasına oyuzden bende fobı olustu ..bebegın suyu ve kanama konusunda ..tabıı tekrar hamıle kalabılırmıyım bır de o asama var onumde ..