- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
YaaHerkes için farklıdır bu durum. 14. Haftada hissettim diyenlere gülüyorum ben çünkü imkansız bu gazdır o diyorumdoktorların dediğine göre 20.haftadan sonra hissedilmeye başlıyor içinizi ferah tutun. Bende 21 de hissetmiştim o zamandan beri durmuyor zaten yerinde
Sizler ne zaman hissettiniz ilk bazen içim sıkılıyor yaa içimi ferah tutmaya çalışıyorum kime sorsam 14 de felan da hisse tim diyenler oluyor
İnanır mısınız ben de bunu yazacağımı düşünmüyodum etrafımda bir sürü hamile oldu bu zaman kadar yaşım 26, hiç kimseye sormadım hareketi nasıl cinsiyeti nedir felan diye söylemek isteyen söyler zaten diye ama o kadar çok kurcalayan varki bide ben hissetmiyorum vs dediğim halde kendileriyle kıyaslıyolar el insaf yaaKendi bedeninizi, hamileliğinizi başkalarıyla karıştırmayın. Ben de 25. Haftamda falan hissetmiştim. Herkeste farklıdır.
Sizde inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah bende sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım büyütürüz inşallahKendi bedeninizi, hamileliğinizi başkalarıyla karıştırmayın. Ben de 25. Haftamda falan hissetmiştim. Herkeste farklıdır.
Sizde inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah bende sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım büyütürüz inşallah
Bende tam anlamıyla bu hafta hissetmeye başladım. 14 de hissetmek gerçekten mümkün değil yani. Bir iki haftaya hissetmeye başlarsınızSizler ne zaman hissettiniz ilk bazen içim sıkılıyor yaa içimi ferah tutmaya çalışıyorum kime sorsam 14 de felan da hisse tim diyenler oluyor
İnşallah canım sağlıkla gelişsinde hissederim inşallah yavrumuBende tam anlamıyla bu hafta hissetmeye başladım. 14 de hissetmek gerçekten mümkün değil yani. Bir iki haftaya hissetmeye başlarsınız
İnşallah canım sağlıkla gelişsinde hissederim inşallah yavrumuBen de 18. Haftamin icindeyim hic bi hareket hissetmedim ama daha gecen hafta gordum kuzumu masallah poz veriyordu keyifli keyifli. Hareketini ben su anda rahatsizlik olarak hissediyorum. Bazen bi turlu karnim rahat etmiyor hep bi o his var gibi geliyor ama vurma vs daha cok erken diye dusunuyorum ki ilk gebeligim zaten. Bence de herkes farklidir. Benim ne midem bulandi ne basim dondu ne aserdim hiiic bisi yasamadim gebelikte yasanan ve bundan oturu hep korktum acaba sorun mu var diye. Doktorumun beni sakinlestirmesi 10 hafta aldi! Sansli hamilelerdensin tadini cikar diye diye bak ne kadar saglikli gorunuyor testlerin normal sen normalsin takma kafana bu kadar diye diye ancak normallestirdim. Ama internet insanin icjne hep suphe dusuruyor. Saglikla kucagimiza aliriz insallah kuzularimizi
Canını sıkma boş yere canm herkesin gebeliği farklı. O kadar muayene oluyoruz kötü bisi olsa doktor söyler millete mi kalmış. Ben 19. Hafta hissetmeye başladım ve hiç kötü düşünmedim. Sende iyi düşün iyi olsnİnşallah canım sağlıkla gelişsinde hissederim inşallah yavrumuyani şey diyimmi bu konuyu açalı birkaç gün oldu dün bile biyere gittik karnım büyümüş hareket etmeye başlamıştır diyo bi kaç kişi yok bişey hissetmiyorum diyorum ya birinin suratı değişiyor diyoki inşallah yakında hissedersin bişey imaa eder gibi...diğer bir evde kadın diyoki nasıl hissetmiyosun yaa bu zamana kadar hissetmen gerekiyordu kötü bişey olmasın diyo ben ağladım tabi bide savunma şu şekilde sen ağla diye bişey demedim bişe varsa hazırlıklı ol diye dedim diyor...ya gerçekten kötüler gerçekten kötü insanlar çok ama malesef uzak duramıyor insan ...size de böyle içimi dökmüş oldum burda denk gelen herkese de bana kalsa ben akışına bırakıcam bırakıyorum da ama kötü insanlar insanın yakasını bırakmıyor malesef...
Haklısın canım yaa gerçekten bende sabırla bekliyorum prensesimi hissedeceği zamanı Sağlıkla kucaklarımıza alıp sağlıkla büyütürüz inşallahCanını sıkma boş yere canm herkesin gebeliği farklı. O kadar muayene oluyoruz kötü bisi olsa doktor söyler millete mi kalmış. Ben 19. Hafta hissetmeye başladım ve hiç kötü düşünmedim. Sende iyi düşün iyi olsn
Amin inşallah canımHaklısın canım yaa gerçekten bende sabırla bekliyorum prensesimi hissedeceği zamanı Sağlıkla kucaklarımıza alıp sağlıkla büyütürüz inşallah❤
İnsanlar o kadar ve o kadar kotu kalpli ki artik bunu iclerine nasil sindirdilerse bu huylarina boyle kiliflar da buluyorlar. Benimİnşallah canım sağlıkla gelişsinde hissederim inşallah yavrumuyani şey diyimmi bu konuyu açalı birkaç gün oldu dün bile biyere gittik karnım büyümüş hareket etmeye başlamıştır diyo bi kaç kişi yok bişey hissetmiyorum diyorum ya birinin suratı değişiyor diyoki inşallah yakında hissedersin bişey imaa eder gibi...diğer bir evde kadın diyoki nasıl hissetmiyosun yaa bu zamana kadar hissetmen gerekiyordu kötü bişey olmasın diyo ben ağladım tabi bide savunma şu şekilde sen ağla diye bişey demedim bişe varsa hazırlıklı ol diye dedim diyor...ya gerçekten kötüler gerçekten kötü insanlar çok ama malesef uzak duramıyor insan ...size de böyle içimi dökmüş oldum burda denk gelen herkese de bana kalsa ben akışına bırakıcam bırakıyorum da ama kötü insanlar insanın yakasını bırakmıyor malesef...
Duygularıma tercüman olmuşsun resmen ağzına sağlık ya nefret geldi bunlardan resmen kötülükten besleniyorlar, ve bunu yapanlarda etrafındaki her zamanki insanlar olunca sıkıntı çizgiyi çekip atamıyosun. Sana arkadaşın almıyorum daha araştırıyosun diye ilgisizsin demiş. Bende baktım bir iki parça aldım diye en başta en yakınımdan ne duydum dersin nerden biliyosun önce dua et kucağına almak için yok doğmamış çocuğa son biçme off ne yaparsak yap laf hele de kötü laf bitmiyor haa soran var mı yok ama onların üstüne vazifeymiş gibi....İnsanlar o kadar ve o kadar kotu kalpli ki artik bunu iclerine nasil sindirdilerse bu huylarina boyle kiliflar da buluyorlar. Benim
su anda bikac arkadasim daha hamile. Hic birine daha agzimi acip tek bisi demedim. Aaa oyle yapilir mi soyle yapmalisin demedim cunku gercekten bana vazife degil. Ama baskalari o kadar net konusuyor ki, daha once uc dusuk yapmis ve su anda hamile arkadasima insallah bu da dusmez diyen oldu gozumun onunde, allahim katil olcam galiba, diye dusundugumu hatirliyorum. Sorsan ama ya ben iyi niyetimden duami belirttim diye savunacak kendini.Su donemde her seyimizden suphe ediyoruz zaten. Kadincagizlara bi de bu boyle olmaz yanlis yapiyorsun sunu sunu yapmazsan bak soyle olur demek iyilik olmuyor iste! Ben bana yapanlara kulagimi tikamaya calisiyorum. Bebek alisverisine baslamadim daha tek zibin almadim diye bana sen de ne ilgisizsin ben simdiye odasini dizmistim diyen arkadasim oldu. Ya diyorum ben arastiriyorum bakiyorum ne markalar var ne almak lazim fiyatlar ne tarzlar ne, param da var sukur az biraz zamani gelince cat cat gidip alcam, ne diye beni bu duruma sokuyorsun! Ozetle insanlar kotu! Allah saglikla kuzularimiza kavustursun, gerisi de kendi kotulugunde bogulsun ben kulaklarimi tikadim. Yoksa daha bunun emzirmesi var, yikanmasi var, kundagi var, daha da sonra okulu kresi var. Millet de de laf cok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?