Doğuma Hazırlık 17 HAFTALIK KIZ 19 HAFTALIK ERKEKK!!!fikirlerinize ihtiyacim var kizlar....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

beniaffet123

saglikla gel canim oglumm
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
158
3
26
Almanya
kafam cok karisik kizlar 17 haftalikken gittigim doktor kiz dedi 19 haftslikken tekrar gitttim baska bi doktor erkek ded hatta ultason resminde pipisini bile cekti.33.. haftamdada detayli ultrasyonda kiz. Denidi 35. Haftamda tekrar erkek. Denildi .boyle seyler yasayan lutfen veya fikri olanlarin yorumlarini bekliyorum. ve dualriniza ihtiyacim var insallah hayirli ve saglikli bi oglum olurr...nolur hamile arkadaslar dua edin bnm icin

Son düzenleme:
kizlar acaba pipi die gosterilen sey gobek kordonu olabilirmi?ikinci sorum17 haftslik erkek bebegin pipisi gorunmezmi?off acaba hangisi dogru?yorumlarinizi bekliyorum.bebegine kiz sonrada erkek denilenler lutfen paylasin yorumlariniziN

Sürprizzz annesi ilk bebeğiniz mi?Erkek olma olasılığı çok yüksek bence.Hayırlısıyla gelsin bebeişiniz

Neden başka bir doktora daha gitmiyorsun canım? Ben böyle bi durumda olsam hiç durmam giderim. İnşallah erkektir Allah gönlüne göre versin canım..

Neden başka bir doktora daha gitmiyorsun canım? Ben böyle bi durumda olsam hiç durmam giderim. İnşallah erkektir Allah gönlüne göre versin canım..
haklisin cnm en iyisi baska bir doktora daha gitmek...sonucta her hamile kadin gibi bende merak ediyorum.umarim allahim gonlumdekini nasip eder
x..

22 haftaya kadar doktorumun erkek dedği bebeğim 23.haftada kız oldu...ve doktorumun yorumu göbek bağını pipi sanmışım...yani yanılmalar oluyor canım...gerçi bizim ilk bebeğimiz ama bazı şeylerini mavi almıştık,ismine karar vermiştik ve bebeğimi ismiyle seviyorduk doktor kız deyince çok şaşırdım ama eşim çok sevindi...şimdi ise kızımdan özür diliyorum bunca zamandır ona oğlum dediğim için...inşallah allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat verir...

13 haftalıkken ikili test için gittiğimde ultrason uzmanı erkek gibi dedi.
16 haftalıkken gittiğim doktor erkek dedi.
18 haftalıkken başka bir doktora gittim o "bebek üstüne oturmuş ama kız gibi" dedi.
20 haftalıkken başka bir doktora gittim o da erkek dedi ve pipi fotoğrafını verdi.
En nihayetinde geçen hafta ayrıntılı ultrasona gittiğimde uzman ultrasonu açar açmaz erkek bu dedi =)

Ama benim bütün belirtilerim ve içimden geçen kız. Hayırlısı neyse o olsun bakalım.

Amannnn banada hep erkek dediler şimdiye kadar 22 haftada detaylı ultrason yapıldı ordada erkek dediler... Sen detaylı ultrasona girdinmi hangi hafta girdin cinsiyeti detaylıda ne olarak gördüler? birde hep aynı doktormu baktı sana?

Hayirlisi olsun cnm...allah herkesin gonlune gore wersin benimde

Gercekten bu doktorlari anlamiyorum insan emin olmadimi konusurmu? 22. Haftada hersey olusmus oluo.kordonla nasil karisirilir kordonundami yumurtaligi var internetten baktim 17 18 haftalik erkek bebegin pipisi tam olusmus yumurtalik var bikere karistirilmasi tam bir cahillik

Arkadaslar merak ettim ya kordonla pipi benziyormu? Neden kiz olan bir bebege erkek derler anlamiyorum hadi pipi gormeyip kiz derlerse neysede ama pipiyi gorupte sonra kiz demelerini anlamiyorum?fikri olsn yazsin lutfen LK

Senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım ilk dr. %100 erkek demişti şimdiki dr. kesin kız diyor en son gittiğimizde arkası dönüktü net bişey diyemedi ama yine kıza benzetti. Pazartesi ayrıntılı ultrasona giricem inşallah belli olur. Kötü bi durum ne isim düşünebiliyorum nede alışveriş yapabiliyorum gerçi ilk bebeğim ilk heyecanım cinsiyet takıntım yok kesinlikle ama belirsizlik sinir bozucu..

Gercekten tuhaf bisey bide yuzde yuz diolar bisey anlamiyorum

Rabbim öncelikle hayır etsin ... eğer erkek dediyse 20. haftada özellikle kolay kolay değişmez diyorlarda bakın 24. hafta erkk dediler 28. hafta kız dediler. yani çok istersen hiç göstermez.d doğumuma iki ay bile kalmadı hala cinsiyeti öğrenemedim... eğer bacak arasından gördüyse doğrudur.... yani şöyle diyelim. Rabbim ya hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle ya da gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle.. amin bacım Alllah gönlündekini versin seninde benim de.d

bende de durum aynı kızlar 18. haftada %95 erkek dediler başka bi doktora gittim bu defa kız dediler
sizdeki erkek bebek veya kız bebek belirtileri nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…