- Konu Sahibi beniaffet123
-
Sürprizzz annesi ilk bebeğiniz mi?Erkek olma olasılığı çok yüksek bence.Hayırlısıyla gelsin bebeişiniz
haklisin cnm en iyisi baska bir doktora daha gitmek...sonucta her hamile kadin gibi bende merak ediyorum.umarim allahim gonlumdekini nasip ederNeden başka bir doktora daha gitmiyorsun canım? Ben böyle bi durumda olsam hiç durmam giderim. İnşallah erkektir Allah gönlüne göre versin canım..
Neden başka bir doktora daha gitmiyorsun canım? Ben böyle bi durumda olsam hiç durmam giderim. İnşallah erkektir Allah gönlüne göre versin canım..
22 haftaya kadar doktorumun erkek dedği bebeğim 23.haftada kız oldu...ve doktorumun yorumu göbek bağını pipi sanmışım...yani yanılmalar oluyor canım...gerçi bizim ilk bebeğimiz ama bazı şeylerini mavi almıştık,ismine karar vermiştik ve bebeğimi ismiyle seviyorduk doktor kız deyince çok şaşırdım ama eşim çok sevindi...şimdi ise kızımdan özür diliyorum bunca zamandır ona oğlum dediğim için...inşallah allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat verir...[/QUOT
Amannnn banada hep erkek dediler şimdiye kadar 22 haftada detaylı ultrason yapıldı ordada erkek dediler... Sen detaylı ultrasona girdinmi hangi hafta girdin cinsiyeti detaylıda ne olarak gördüler? birde hep aynı doktormu baktı sana?
22 haftaya kadar doktorumun erkek dedği bebeğim 23.haftada kız oldu...ve doktorumun yorumu göbek bağını pipi sanmışım...yani yanılmalar oluyor canım...gerçi bizim ilk bebeğimiz ama bazı şeylerini mavi almıştık,ismine karar vermiştik ve bebeğimi ismiyle seviyorduk doktor kız deyince çok şaşırdım ama eşim çok sevindi...şimdi ise kızımdan özür diliyorum bunca zamandır ona oğlum dediğim için...inşallah allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat verir...
13 haftalıkken ikili test için gittiğimde ultrason uzmanı erkek gibi dedi.
16 haftalıkken gittiğim doktor erkek dedi.
18 haftalıkken başka bir doktora gittim o "bebek üstüne oturmuş ama kız gibi" dedi.
20 haftalıkken başka bir doktora gittim o da erkek dedi ve pipi fotoğrafını verdi.
En nihayetinde geçen hafta ayrıntılı ultrasona gittiğimde uzman ultrasonu açar açmaz erkek bu dedi =)
Ama benim bütün belirtilerim ve içimden geçen kız. Hayırlısı neyse o olsun bakalım.
22 haftaya kadar doktorumun erkek dedği bebeğim 23.haftada kız oldu...ve doktorumun yorumu göbek bağını pipi sanmışım...yani yanılmalar oluyor canım...gerçi bizim ilk bebeğimiz ama bazı şeylerini mavi almıştık,ismine karar vermiştik ve bebeğimi ismiyle seviyorduk doktor kız deyince çok şaşırdım ama eşim çok sevindi...şimdi ise kızımdan özür diliyorum bunca zamandır ona oğlum dediğim için...inşallah allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat verir...
22 haftaya kadar doktorumun erkek dedği bebeğim 23.haftada kız oldu...ve doktorumun yorumu göbek bağını pipi sanmışım...yani yanılmalar oluyor canım...gerçi bizim ilk bebeğimiz ama bazı şeylerini mavi almıştık,ismine karar vermiştik ve bebeğimi ismiyle seviyorduk doktor kız deyince çok şaşırdım ama eşim çok sevindi...şimdi ise kızımdan özür diliyorum bunca zamandır ona oğlum dediğim için...inşallah allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat verir...[/QUOT
Amannnn banada hep erkek dediler şimdiye kadar 22 haftada detaylı ultrason yapıldı ordada erkek dediler... Sen detaylı ultrasona girdinmi hangi hafta girdin cinsiyeti detaylıda ne olarak gördüler? birde hep aynı doktormu baktı sana?
canım 22.haftaya kadar hep aynı doktora gittim ben...hep erkek dedi ama 23.haftada kız dedi hatta doktorum bile çok şaşırdı nasıl yanıldım diye...ilk kez ben de hata yapmış öyle söyledi...aslında doktoruma karşı biraz güvenim kırılsa da hala aynı doktora devam ediyorum...10 gün önce de ayrıntılı ultrasona girdim başka bir doktora gittim o da kız dedi...yani kız olacağı kesinleşti...sağlıkla gelsin de...ama kendini çok kaptırmamak lazımmış...
Senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadımilk dr. %100 erkek demişti şimdiki dr. kesin kız diyor en son gittiğimizde arkası dönüktü net bişey diyemedi ama yine kıza benzetti. Pazartesi ayrıntılı ultrasona giricem inşallah belli olur. Kötü bi durum ne isim düşünebiliyorum nede alışveriş yapabiliyorum gerçi ilk bebeğim ilk heyecanım cinsiyet takıntım yok kesinlikle ama belirsizlik sinir bozucu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?