- Konu Sahibi beniaffet123
-
Slm kizlar.cinsiyet yonunden ogrendigim tek sey allahtan baska kimsenin bisey bilmedigi.20 haftalikken 3d ultrasyonda yuzde yuz kiz dediler 30 haftalik olana kadar bidahDa girmedim.30 haftalikken baska bi doktor kesinlikl eerkek dedi..33 haftamda tekrar 3d den bakti tekrar sordu gecen sefer ne demistim kiz demistiniz dedim ewet kiz dedi...sansa 2 hafta sonra gene 3d kontrolum oldu tekrae sordu ne demistim bisey dememistiniz diyince erkek dedi. .guldum kiz demistnz dedim sasirdi ve gelip tekrar bakti ve ewet erkek dedi. ..yani sonunda oglum olacagi kesinlesti. Cunku 3 ayri doktor erkek diordu ama 3d den bakan dktr kiz diordu oda sonunda pipiyi gorunce erkek dedi. .4 hafta dogumuma kala kesinlesti..dilerim allahtan hayirli ve saglikli bi oglum olur..allah herkesinde gonlundekini werir.
Allhım ne güze sonunda öğrenmişsin 1 de kızın varmış senin adına çok sevindim.ne güzel sana supriz olmuştur ..darısı başıma :) 1 kızım var doktor 15.haftamda %80 dedi 1 hafta sonra gitttim göremedim dedi.sonra başka doktora gittim oda göremedim dedi.banada dua edermisin.allah sağlıkla kavuştursun bebeğine seni.
amin canim bebegime kawusmayi sabarsizlikla bekliyoruz insallah sanada nur topu gibi bi erkek evlat nasip eder...ben 3 kere detayli ultrasyona girdim.20ve 33. haftsmda kesin kiz dedi doktor ama 35. haftamda erkek dedi.hamilelik boyunca farkli 6 doktora gorundum.son haftamda kiz diyende erkek diyince kesinlesti..erkegin bazen kendini gostermedigi dirumlarda hemen kiz diyorlar..Allahtan baska kimse bilmiyor dilerim allah herkes gonlune gore verir..
Amin canım inşallah allah sağlık sıhat versin bebişlerimize.bu arada hangi şehirdesin özel hastaneye mi gidiyordun doktor yanıldı öyle.
benim başıma bu durum hiç gelmedi...
çeşitli sebeplerden dolayı 9 ay boyunca (dr umun tatile gitmesi, benim tatile gitmem falan)5 ayrı dr a gittim(bunlardan biri de detaylı usg de radyoloji dr u) hepsi de aynı şeyi söyledi
üstelik kendi dr um 11 hafta 6 günlükken %95 demişti...
yurtdisinda yasiyorum bazi ozel sebeplerden dolayi mecbur doktor degistiriliyordu...kimine dogum yapana kadar kiz denilio dogumda bir bakiyorlarki erkekk..doktorlarin yanilmasi cok normal helede 20 haftaliga kadar cok benzior cinsel organlar..sen detayli ultrasyona girdinmii
Girmedim canim ekim 1 de gircem.20 haftalik o zamanlar oluyorum. Benimkide yanilmistir belki kimbilir yuce rabbibilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?