Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
17 Haziran 2011 tarihindeki mezuniyet elbisem ve ayakkabım
cuma günü olucak mezuniyetim için aldığım elbisem ve ayakkabım yalnız ayakkabım bunun siyahı ve de ayakkabının üst kısmındaki yuvarlak bandı yok:)) ama saçlarım konusunda henüz karar verebilmiş değilim ya maşa ya da dalgalı fön olarak düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum saçlarım uzun bu arada.
teşekkür ederim yorumun için ama elbise çok düz değil elbisenin dantel detayları biraz daha klasikleştirmiş bana göre ayakkabı dersen siyah süet olduğu için bana göre klasik bir ayakkabı tabii herkesin zevki farklıdır :)
teşekkür ederim canım :) gerçi sizin balo çırağandaymış güzel bir yer seçmişsiniz farklı gitmek gerekir sade kıyafet biraz hafif kaçabilir diktirmeyi dene istersen zamanın çok var nasılsa
teşekkür ederim canım :) gerçi sizin balo çırağandaymış güzel bir yer seçmişsiniz farklı gitmek gerekir sade kıyafet biraz hafif kaçabilir diktirmeyi dene istersen zamanın çok var nasılsa