• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 Haziran 2011 tarihindeki mezuniyet elbisem ve ayakkabım

eessrraa_esra

beklenengünbirgüngelecek
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
6.298
57
113
cuma günü olucak mezuniyetim için aldığım elbisem ve ayakkabım yalnız ayakkabım bunun siyahı ve de ayakkabının üst kısmındaki yuvarlak bandı yok:)) ama saçlarım konusunda henüz karar verebilmiş değilim ya maşa ya da dalgalı fön olarak düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum saçlarım uzun bu arada.

$387-4-kilklackbeige1.webp $2314195039720_1_org.webp

cnm güzelmiş aldıkların.. sacların maşa olsun tabikide fön hafif kaçar

teşekkür ederim canım. Saç konusundaki fikrin için ayrıca teşekkür ederim maşa yapmamı söyleyenler ağırlıkta.

mezunıyet ıcın fazla spor..

teşekkür ederim yorumun için ama elbise çok düz değil elbisenin dantel detayları biraz daha klasikleştirmiş bana göre ayakkabı dersen siyah süet olduğu için bana göre klasik bir ayakkabı tabii herkesin zevki farklıdır :)

evet canım benımkıne gore epey sadeymıs ama hoş ve güzel ... sanırım mezunıyete daha uygun

teşekkür ederim canım :) gerçi sizin balo çırağandaymış güzel bir yer seçmişsiniz farklı gitmek gerekir sade kıyafet biraz hafif kaçabilir diktirmeyi dene istersen zamanın çok var nasılsa :61:

teşekkür ederim canım :) gerçi sizin balo çırağandaymış güzel bir yer seçmişsiniz farklı gitmek gerekir sade kıyafet biraz hafif kaçabilir diktirmeyi dene istersen zamanın çok var nasılsa :61:

ben oylesıne baktım sımdı bakasım geldı de ondan ama zaten butun gun kıyafet baksam sıkılmam ben bayılıyorum:)))
sızın mezunıyet nerde

Back
X