17 kasımda çatlama oldu bugün 7 gün geçti negatif. 7 dpo negatif pozitife döner mi?

Dongum 25 ile 28 arasinda. En erken 25 gunde bir olurum.bunu baz alarak 2 gun oncesinde test yapyigimda negatifti.4 gun sonrasinda kanda gebelik cikti. Acele etme. Biraz daha bekle.
Öncelikle hayırlı olsun Rabbim da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Adetten iki gün önce evde test yaptınız dimi kan vermediniz. 4 gün sonra betahcg değeriniz kaçtı. Ay bunları okuyunca ümitleniyorum benimde adetim 7 aralıkta olacak. 3 Aralık'ta artımed erken gebelik testi yaptım silik pozitif çıktı. Ertesi gün artımed kaset test yaptım negatif çıktı hastaneye gittim bhcg baktılar <2 çıktı. Doktor da söyledi dedi adetinin geçmesini bekle tekrar yapalım testi. Bakalım bu 2 3 gün nasıl geçecek

Amin insallah guzelim Allah isteyen herkese nasip etsin hayirla insallahBen ters yazmisim. Regldan 4 gun once test yaptim negatifti. 2 gun kala kan verdigimde 63 beta cikti. Artımed test hakkında pek iyi şeyler duymadım umarım siz güzel haberler alırsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…