17 saat yol tek seferde gidilir mi?

Daha once hiç yapmadık hep ortada bi yerde kalıyorduk ama herkes gidilir diyor. Kararsız kaldık ya. Uzun yolda eşim sürüyor arabayı. Ben de yardım etsem o dinlense olur mu ki öyle. Cevaplar için teşekkürler
Gidilmez
Üç turda giderim ben

Neresi burası, uçak seçeneği yok mu?

Dinlenmeden mümkün değil, nerdeyse 1 günlük yol bu mutlaka dinlenmek gerekiyor. 17 saatte zaten geceye denk gelirsiniz yatıp uyumak gerekiyor, yoksa hem kendiniz için hem diğer insanlar için tehlike oluşturursunuz. :KK51:

Bunu söyleyenler de ayrıca beyinsiz sanırsam, akıl var mantık var 17 saat aralıksız araba kullanmak sizce mümkün mü???
Biz de gidilir ama zevksiz olur diye düşünerek yolu ve zamanı biraz uzatıp Antalya’da kamp yapalım dedik. Mersin’den girip Antalya’dan çıkacağız 3 gun 3 ayrı yerde kamp yapacağız öneriniz veya deneyiminiz varsa paylaşabilirseniz sevinirim
Vakit de mayisin sonu gibi

Uzmanlar 2.5 saate bir illaki durulmalı ve yürümeli diyor . Yoksa yol hipnozu devreye giriyormuş ve sonrası malum

Daha once hiç yapmadık hep ortada bi yerde kalıyorduk ama herkes gidilir diyor. Kararsız kaldık ya. Uzun yolda eşim sürüyor arabayı. Ben de yardım etsem o dinlense olur mu ki öyle. Cevaplar için teşekkürler
Düzeltme : Biz de gidilir ama zevksiz olur diye düşünerek yolu ve zamanı biraz uzatıp Antalya’da kamp yapalım dedik. Mersin’den girip Antalya’dan çıkacağız 3 gun 3 ayrı yerde kamp yapacağız öneriniz veya deneyiminiz varsa paylaşabilirseniz sevinirim. Bu arada vakit mayisin sonu olacak
Ne 17si biz 24 saatlik yola gidiyoruz esimle Azerbaycan'a:) eskiden kullanamiyordum. Simdi uykusu gelince yardim ediyorum. Gözünüzde büyütmeyin gidilir.

çokta güzel eglenceli gidilir keyifli de olur cok severim..sabah 4 5 gibi yola çıkılsa gecesinde istediğiniz yerde olabilirsiniz..

yaklaşık 10 senedir memlekete arabayla gidip geliriz.. (15 16 saat surer) eşimle dönüşümlü olarak aracı kullanırız güzel gördüğümüz yerde piknik yaparız..maksimum en fazla hiç durmadan 6 saat araba kullandığım olur ama yorucu oluyo..son 2 senedir ufak çocuk olunca malum gece otelde konakliyoruz oda Bi değişiklik olmuş oluyo..

iyi tatilleriniz olsun:)

Her sene milyonlarca insan Avrupadan Türkiye’ ye gidiyor :) çok zevkli. Bizde 20 yıldır araba ile gidiyoruz, tek seferde gittiğimizde oldu, sizde eşinize yardım edersiniz. Güzel yerlerde yemek molası , tuvalet molası verirsiniz. Termosa çay kahve yap, sarma hazırla mümkünse plastik kapaklı tabaklara koy bitince atarsın. Suyu buzlukta dondur. çekirdek unutma kesinlikle :)

Uzun yolları geze geze gidiyoruz biz. Yol üstündeki şehirlere uğrayıp bilindik bir kaç yerini gezip yola devam ediyoruz. 17 saat için mola verip kalırdık bir yerde

Yani dinlenerek gidilir
Uygun yerlerde 3 4 saat uykuyla yola devam edilip tekrar dinlenilir
Veya sizin soforlugunuz varsa paslasarak gidilir
33 saatlik yol yaparak tecrubeyle sabit.
Ama no stop gidilmez tabikide

Yolda belli bir süre geçtikten sonra yolu takip etmekten ister istemez hipnoz moduna geçiyorsunuz. Bu çok tehlikeli. Hem en geç 3 saatte bir dinlenmeli hem de gerekirse birkaç saat yol arasında dinlenmeli. Boş yolda olan kazalar hep bu yüzden.

Düzeltme : Biz de gidilir ama zevksiz olur diye düşünerek yolu ve zamanı biraz uzatıp Antalya’da kamp yapalım dedik. Mersin’den girip Antalya’dan çıkacağız 3 gun 3 ayrı yerde kamp yapacağız öneriniz veya deneyiminiz varsa paylaşabilirseniz sevinirim. Bu arada vakit mayisin sonu olacak
Merhaba biz istanbuldan ardahana her sene 19-20 saate gidiyoruz eşim hep tek kullanıyor ama çok iyi şöför olması lazım uzun yol çok zor Allah korusun bölerek gitmek daha mantıklı

Biz de gidilir ama zevksiz olur diye düşünerek yolu ve zamanı biraz uzatıp Antalya’da kamp yapalım dedik. Mersin’den girip Antalya’dan çıkacağız 3 gun 3 ayrı yerde kamp yapacağız öneriniz veya deneyiminiz varsa paylaşabilirseniz sevinirim
Vakit de mayisin sonu gibi

Kamp deneyimim maalesef pek yok ama Google amcaya sordum:

Kamp deneyimim maalesef pek yok ama Google amcaya sordum:

Yhaa 🥲 sağolun gerek yoktu zahmet olmuş teşekkürler 🌼

Back
X