şifreyi bilen biri olmasına rağmen o konuşmaları oradan yapmaları bana da çok mantıklı gelmedi ama fake diye atlamak istemiyorum, malum ortada ''beni tatmin edemezsen senden ayrılırım'' diyen bi adamı tatmin etme çabasına düşmüş kafa yapısında bi kız var. bunu da akıl edememiş olması biraz normal.
valla o yaşta olsaydım nasıl davranırdım bilemiyorum ama 27 yaşında bir abla olarak nasihat vermem gerekirse, sen o mesajları onun haberi olmadan gizli bir şekilde okumadığına eminsen, yani şifrenin sende olduğunu biliyorsa bu kız, o mesajları okuduğunu söylemende bi sakınca yok. kuzenini kardeşin gibi seviyosan o mesajları okuduğunu ona söylemen lazım. ailene söylerim diye tehdit et diycem ama onun iyiliği için aranızın bozulmasını göze alabileceğini sanmıyorum.
mesajları okuduğunu söylemeden konusmak istiyosan da konuyu kendinden örnek verirmiş gibi aç, hayatında biri var mı bilmiyorum varsa eğer sevgilinin seninle bi seyler yasamak istediğini bu yüzden ondan soğuduğunu filan söyleyerek gir konuya. benimle bu yüzden birlikte olan adamla işim olmaz filan de mesela. eğer sevgilin yoksa yakın bi arkadaşının basına gelmiş gibi anlat bu konuyu. atıyorum ayşe olsun kızın adı. sevgilisi ayşeye böyle böyle diyomuş seninki sana dese napardın gibi belli etmeden doğaçlama bi sekilde ağzından laf almaya calış itiraf ederse vazgeçirmek için elinden geleni yap. bu yöntem işe yaramazsa yapacak bi sey yok sen itiraf edeceksin mesajları okuduğunu söyliceksin