17 yaşındaki kuzenim sevgilisiyle yatma planları yapıyor. Ne yapmalıyım yardım ?

o zaman nasıl uyarmayı düşünüyosun
sana planlarını anlatacağını hiç sanmıyorum

ayrıca bunlar sadece faceten mi haberleşiyolar
olmadı bi süre daha bekle eve gelme olayını filan ayarlarlarsa direk çıkıp söylersin
annenlere anlatırım dersin
ama bence şimdi konuşursan daha iyi
senin bildiğini bilirse bu kadar rahat davranamaz bence

Bunu yazmayaymışsın iyiymiş. Ben de anlam veremedim niye belirttiğine... Ve zaten ilk tepki veren de ben olmayacağım, bu kadar yumuşak bir dille eleştiren de olmayacak. Hazırla kendini. :)

Konuna gelince, bırak ne yaparsa yapsın demek falan çok acımasızca bence. Sonuçta insan her ilkini özel bir insanla yaşamak ister. Mesele sadece evlenip evlenmemeleri değil. Belki ileride defalarca pişman olacak. Burada kızlık zarı diktirme hakkında bilgi almak için konu açacak belki... O yüzden ne yap ne et o çocuğun gerçek yüzünü görmesini sağla. Ben çocuğu sahte bir hesaptan korkutabilirsin diye düşünüyorum. Aklıma şu an için başka da bir şey gelmedi.

Kuzenimin ailesi çok katı bir aile. Amcam bunları görürse direk okuldan alır. Keşke sadece okuldan almakla kalsa ama daha kötü şeyler yapabilir.

sakın öyle birşey yapma canım baba bu üstelik muhafazar bir aileden bahsediyorsun Allah korusun sonucunu hiç birimiz tahmin edemeyebiliriz.. Anne bir nebze ancak babasına söylemen taraftarı değilim önce sen konuşmayı denemelisin bence.. Dinleyeceğini pek sanmıyorum ama tamda ergenlik çağında çünkü aklına geleni yapacaktır.. En azından anlat sevgilin olması normal ama yaşına uygun davran gibisinden .. Konuşmaları gördüğünüde söyle bence.. Sonucun ne olacağının farkındamısın falan diye konuşabilirsin bence

O çocuğun gerçek yüzünü biliyor zaten çocuk seni aldatırım dediğinde bile susmuş kabullenmiş. Bu nasıl bi sevgidir yahu nasıl bi gurursuzluk anlamadım gitti. Çocukda ciddi düşünüyor eğer ailevi sorunlar olmaz ise evliliğe kadar gider diyorum ama en büyük sorun kuzenimin ailesi öğrenmesi. Ayrıca oda benim şifreyi bildiğimi biliyor öyle birşey yaparsam benim olduğumu hemen anlar.

Çocuk beni tatmin edemezsen başkalarıyla aldatırım seni diyor ama senin kuzen ciddi düşünüyor.Vay anasını.
Benim kuzenim böyle bir şeye kalkışacak-hem de o kadar yakın olacağım- bacaklarını kırarım açıkcası.
Valla kamuoyu yoklaması gibi konu olmuş.

Gerici, yobaz kontenjanı boşsa talibim.
Ayrıca bu yeni nesile bir haller oluyor. Biz ölmedik sevişmeyince haberi olsun yani.

yorumlara göre herkes söylemem taraftarında. Kararımı verdim açık açık söyleyeceğim yalnız kesinlikle aileyi işin içine karıştırmayacağım. Uyarmama rağmen aynen devam edecekse karışmayacağım, kendi bilir. Yardımcı olan arkadaşlara da teşekkürler.

Bazı üyeler öyle gerçekçi yazıyor ki kimse fake olduğunu anlamıyor
Ama bazende hemen inanmıyorum, samimi değilsin denilip konu karışıyor
Hayır gerçek olsa ne olmasa ne?
Cevaplayın gitsin. Fakese bile birinin işine yarar

bence islama olan yatkınlıgından bahsetmen iyi olmuş ilk olarak onu böyle vurmalısın. başka bir başka yakın arkadaşın varsa ve kuzeninin tanımadıgı. o sana mesaj atsın nişanlım evlenmeden böyle böyle yapmak istiyor yapmazsam benialdatacagını söylüyor. ne yapacagımı bilmiyorum.. vs vs. die ona anlat bunu veya onun yanındayken mesaj atmasını sağla ve din boyutuna getir olayı günahını sor araştırmaya teşvik et.. eminim işe yarayacaktır. karşı çıktıgınızı belli etmeyinkatı oldugunuzu analarsa oda ona göre davranır.... en son baktınız olacak gibi değil açık açık söyle..

Şu ailesine söyle diyenleride bir anlasam yahu türkiyede namus cinayetleri bitmiyor sizde ailesine söyleyin diyorsunuz hala kızı öldürürse vah vah diye üzülursünüz bide neyse sen kuzenini uyar hayat kendi hayatı kendi bilir

Yaşı çok küçük tam hata yaşı madem mesajlaei okudugunuzu soyleyemeyeceksiniz benim.konumu okurun agzini arayın kaybetmesin hayatını deyinki küçük yaşta yapılan hatalar hayatı mahvediyor falan bakalım ders olacakmi

24-25 yaşında olsa neyse, kimsenin karışmaya hakkı yok.. Ama burda 17 yaşındaki bir kızdan bahsedildiği için bencede konuş. Erken yaşta yaşamasın böyle bir şeyi çok pişman olur.

Yaşı çok küçük tam hata yaşı madem mesajlaei okudugunuzu soyleyemeyeceksiniz benim.konumu okurun agzini arayın kaybetmesin hayatını deyinki küçük yaşta yapılan hatalar hayatı mahvediyor falan bakalım ders olacakmi

Kendisiyle konusmak istemen mantikli bence. Ailesini karistirma. Madem ne yapacaklarini kestiremiyorsun, kizla kendin konus.

Su sanane banane diyenleri de ben anlamiyorum. Sizin en yakininizdaki kisi bile bile kendini atese atsa "banane yea , naparsa yapsin" mi diyeceksiniz? Bunun adina da arkadaslik, akrabalik, dostluk bilmemne koyacaksiniz oyle mi? Hic gercekci degilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…