17 yasindayim cok kotu bir sey yaptim

bize anlattığın gibi ona da anlat.. muhtemelen seninle bir daha görüşmek istemez.. zaten gerek de yok yaşın küçğk daha, okuluna yoğunlaş..

Abla iyi misin kuzenim benim biz beraber buyuduk neden kiskaniyim ayrica onun icin acmadim konuyu.

Insallah fakedir de birakir pesimi
verdiğin cevaplara göre konusuyorum farkındaysan. merak etme iyiyim.

peşini bırakmasına gerek yok
sen onu bırak. hesaplarını kapat olsun bitsin madem kurtulmak ıstıyorsun

Gerçeği söyle canım.bir de ne varsa reelde var sanaldan bişey beklememek lazım.
Sanal aşk yalan aşk

Yeni nesil çok dizi izliyorsunuz. Yapmayın !

Kizim haberleri izliyormusun hic sanalda tanisip böbrekci cikiyorlar yada tecavüzcü
Her yerden engelle dogruyu söyleyip resmini falan gönderme.bir anda kes at. Allah korusun ya cahil cesareti derler buna

Belki bilenler vardir c2.me diye bir app var. Ben bir arkadasim icin actim burayi o sevgilisini oynatacakti ama kendi fotografimizi koymadik fotografini koydugumuz kisinin haberi var benim kuzenim bisey olmaz dedi. Normal bi kiz yani hatta bana ondan daha guzel oldugumu soylerler ama beni tanidigi icin yapamadik.

Neyse actik bana mesajlar geldi iste biri yazdi bende eglenirim diye cevap verdim. Sonra is iyice ilerledi ben facebook kullanmiyorum o bir facebook hesabi acti sifresini soyledi ordan konusmaya basladik. Ama cok tatli bi cocuk sonra bana cikma teklif etti kabul ettim. Ama hala beni fotograftaki kiz saniyor. Ben bundan ayrilmayi cok istedim yuzune oylece kapatamadim ama abim ogrendi falan dedim. Sonra dayanamadim mesaj atinca cevap verdim.

Ben bu cocuga dogruyu mu soyleyeyim yoksa direkt yuzune kapatip hic cevap vermeyeyim mi? Ne yapmam lazim bilmiyorum onun icin de cok uzuluyorum.
Yıllar önce biride beni böyle kandırmıştı. Telefonda görüşüyorduk, ben onu buluşmaya çağırınca gelmiyordu hep bi bahanesi vardı. Kaç kez gelmezsen sen Yalancısın demek ki diyordum ama yok bu sefer gelicem diye arıyordu ama hiç gelmedi sonra asıl fotoğraf sahibine söylemiş seni biriyle tanıştırcam diye o zaman mesenger vardı nette ordan biri beni eklemiş baktım o fotoğraftaki ama bana başka no verdi sonra konuşunca öğrendim ki o değilmiş bi akrabasiymis konuştuğum kandırıldığmı tamamen öğrenmiş oldum. Neyse şuraya gelicem asıl fotoğraf sahibine durumu anlat belki onlarda bizim gibi hakkettikleri mutluluğu yakalar biz 4 yıllık evliyiz☺ ve çok mutluyuz..

Yıllar önce biride beni böyle kandırmıştı. Telefonda görüşüyorduk, ben onu buluşmaya çağırınca gelmiyordu hep bi bahanesi vardı. Kaç kez gelmezsen sen Yalancısın demek ki diyordum ama yok bu sefer gelicem diye arıyordu ama hiç gelmedi sonra asıl fotoğraf sahibine söylemiş seni biriyle tanıştırcam diye o zaman mesenger vardı nette ordan biri beni eklemiş baktım o fotoğraftaki ama bana başka no verdi sonra konuşunca öğrendim ki o değilmiş bi akrabasiymis konuştuğum kandırıldığmı tamamen öğrenmiş oldum. Neyse şuraya gelicem asıl fotoğraf sahibine durumu anlat belki onlarda bizim gibi hakkettikleri mutluluğu yakalar biz 4 yıllık evliyiz☺ ve çok mutluyuz..
Şimdi siz kimle evlendiniz? Kandıran adamla mı? Yoksa diğeri ile mi?

17 yaş bence çok da küçük bir yaş değil, azıcık aklın başında olsun.
kuzenle aranda bi kıskanclık sezdım. '' ben ondan daha guzelım''
çocukla konusmak ıstıyorsan gercegı söyle ve bır daha böyle seylere gırısme
Eee "çıktığı çocuk " kuzeninin fotoğrafını beğenip yazmış sonuçta. :KK45:

Back
X