17 yasindayim cok kotu bir sey yaptim

Abla yok ben bu cocuktan nasil kurtulcam onu soruyorum hesabi kapatamam onun cunku bi daha hic girmesem numarasini engellesem unutur mu
Unutur, henüz 17 yaşındasınız, o delikanlı da çiçeği burnunda bir ergen, 3-5 gün konuşmayınca başka bir kızla görüşür, bunun gibi daha ne heyecanlar yaşayacaksınız.

Hanımlar lütfen 16-17 yaşındaki çocuklara biraz yol gösterici olalım, hepsinden olgunluk bekleyemeyiz, kimi yaşından çok olgundur kimi değildir, sonuçta 17 yaş bu, forumdaki kaç yaşında kadınlar olarak bazen biz bile değişik konular açabiliyor, olmadık şeyleri dert edinebiliyoruz değil mi?
17 yaşın derdi elektrik su faturası olamayacağına göre makul karşılamak lazım.

Fake hesap açmak suçtur. Karşı taraf dava açsa yeridir.
Ayrıca çocuğu baştan kandırmışsınız el birliği ile.
Ayrıca ne çıkması be? Evden çıkamamışsınız daha bir yere gidememişsiniz, yüzünü canlı canlı görmemişsin. Çıkma diyor bir de...

Aaa gerçekten suç mu :O
Neden ama merak ettim
Belki kendi adımı soyadımı belli etmeden sanal meydadan yararlanmak istiyorum. Olamaz mı :(

:))

Bosver kapat hesaplari hic olmamis gibi hayatina devam et ama birdaha yapma boyle seyler. Kuzeninde cahillik yapmis, başını belaya sokacak.

Aaa gerçekten suç mu :O
Neden ama merak ettim
Belki kendi adımı soyadımı belli etmeden sanal meydadan yararlanmak istiyorum. Olamaz mı :KK43:
Başkasının adına, başkasının fotoğraflarını kullanarak, onun kimliğine bürünerek hesap açmak suçtur.
Kimliğin asıl sahibi fak ederse, dava açabilir. Çünkü bilişim suçu kapsamına giriyor bu.
Ve birçok emsal durumla karşılaştım. Davalık olan çok kişi var fake hesap yüzünden.

Izinsiz kullandim demiyorum ki kuzenim o benim ust katta oturuyor hatta bu cocukla ciktigimizi da biliyor mesajlasirken de yanimda.

Kuzenin normal dimi, herhangi bir anlama sıkıntısı yaşamıyor yani.

Benim fotomla birileri erkeklerle yazışacak ve ben öyle oturup izlicem. Çünkü aslında orada yazışan benim, karşı taraf ileride birşey olsa beni mesul tutacak, mesela kuzenin küfür yazsa, birşey dese aslında yazan o değil benim. Cidden garip bir nesil türedi.

Back
X