17 yasindayim cok kotu bir sey yaptim

bence dogrulari anlat. 2005ilinda bende boyle bisey yaptim. Baska foto koydum messengere tamamen takilma amacliydi . Biriyle tanistim konustuk bikac ay. Sonra duramadim grrcekleri anlattim.cunku yazistikca baglandigimi anladim. Hic bulusmamistim sadece yazisiyorduk. Fotomu yolladim ben buyum diye. Bi sure benle konusmadi beni neden kandirdin diye. Sonra birgun bi msj geldi. Sensiz yapamiyorum vs. Devam konusmaya basladik. Simdi evliyiz sekiz yil oldu + 2 tane cocugumuz oldu. Eskiden vardi birazdogru kisiler nette. Ama suan duyduguma gore hersey yalan dolan. Iyi arastir ogren kimdir neyin nesidir

Belki bilenler vardir c2.me diye bir app var. Ben bir arkadasim icin actim burayi o sevgilisini oynatacakti ama kendi fotografimizi koymadik fotografini koydugumuz kisinin haberi var benim kuzenim bisey olmaz dedi. Normal bi kiz yani hatta bana ondan daha guzel oldugumu soylerler ama beni tanidigi icin yapamadik.

Neyse actik bana mesajlar geldi iste biri yazdi bende eglenirim diye cevap verdim. Sonra is iyice ilerledi ben facebook kullanmiyorum o bir facebook hesabi acti sifresini soyledi ordan konusmaya basladik. Ama cok tatli bi cocuk sonra bana cikma teklif etti kabul ettim. Ama hala beni fotograftaki kiz saniyor. Ben bundan ayrilmayi cok istedim yuzune oylece kapatamadim ama abim ogrendi falan dedim. Sonra dayanamadim mesaj atinca cevap verdim.

Ben bu cocuga dogruyu mu soyleyeyim yoksa direkt yuzune kapatip hic cevap vermeyeyim mi? Ne yapmam lazim bilmiyorum onun icin de cok uzuluyorum.

17 yasinda bir genc kizin kafasi daha farkli seylere calismali, akli okulunda, okuyacagi kitaplarda falan olmali. Ne diye boyle islere bulasirsiniz ki, simdi stres icinde kivraniyorsunuz. Hatalisin arkadasim hemde basindan beri, acilen o hesabi kapatmani oneririm. Bir daha da boyle bir ise bulasma, hobi falan edin...

Belki bilenler vardir c2.me diye bir app var. Ben bir arkadasim icin actim burayi o sevgilisini oynatacakti ama kendi fotografimizi koymadik fotografini koydugumuz kisinin haberi var benim kuzenim bisey olmaz dedi. Normal bi kiz yani hatta bana ondan daha guzel oldugumu soylerler ama beni tanidigi icin yapamadik.

Neyse actik bana mesajlar geldi iste biri yazdi bende eglenirim diye cevap verdim. Sonra is iyice ilerledi ben facebook kullanmiyorum o bir facebook hesabi acti sifresini soyledi ordan konusmaya basladik. Ama cok tatli bi cocuk sonra bana cikma teklif etti kabul ettim. Ama hala beni fotograftaki kiz saniyor. Ben bundan ayrilmayi cok istedim yuzune oylece kapatamadim ama abim ogrendi falan dedim. Sonra dayanamadim mesaj atinca cevap verdim.

Ben bu cocuga dogruyu mu soyleyeyim yoksa direkt yuzune kapatip hic cevap vermeyeyim mi? Ne yapmam lazim bilmiyorum onun icin de cok uzuluyorum.

Sen simdi cidden cikmis mi oluyorsun yani o cocukla ? Ya gidin okulla sinavla falan ugrasin bu yasta bu merak bu kadar dalavere dolap bakalim bir kac seneye bu kafayla basiniza ne isler getirirsiniz.

Birbirinizi hiç görmeden çıkmaya başlamışsınız:) belki yaşlı bi adam belki küçük bi çocuk belki sapık bi adam belkide sevgilisi olan biri hatta evli bile olabilir. Sonuçta tanımıyorsun görmemişsin bile. O da seni kandırıyor büyük ihtimalle. Kapat direk o hissettiğin aşk değil zaten. Geçer yani..

Çok kötü bir şey yaptım deyince korktum bunun sonu nereye gidecek dedim. Bi şey olmaz kapatıver öylece. İnternetten yazışmışsınız alt tarafı. Maksimum birkaç haftaya unutur zaten

Karşında bir sapık ya da baban yaşında bir adam olmadığını nereden biliyorsun? Sanalda konuştuğun birini tartmak için fazla toysun. Bence sen sanal arkadaşlık işlerini bırak. Sakın görüşeyim falan deme.

17 yaşındasın..
Sadece netten görüştüğün biriyle (ve seni görmeyen) çıktığını sanıyorsun..
Cahil cesareti dedikleri bu olsa gerek! Adam sapık mı, katil mi, hırlı mı hırsız mı??
Şu devirde ne cesaret ama?!

Kendinizi düşünmüyorsunuz onu anladıkta, anne babanızıda mı düşünmüyorsunuz??

Fotografini kullandigin arkadasina " odunc verdigin icin tesekkurler, fotografin dogurdu, al sana nur topu gibi bi sevgili karsiliginda' de. O erkek seni degil o kizi seviyor. Simdi bana "ama benim konusma tarzima asik oldu, o resme degil" diyebilirsin. Inan bana.. erkeklerde ilk once ftograf basi ceker. Simdi bundan snra " kendi resmimi gosteririm, vicdan azabindan kurtulurum ve hatta bi sansimiz olabilir, hatta evlilik yolunda ilerleyabiliriz belki, mutlu son olur" diyede dusunme.
Napicaksin is ciddiye bindiginde ailenle tanistirirken " buda benim kuzenim" diye o fotograf sahibi olan kizimi tanistircaksin.
Ve baslasin paranoyak kiskancliklar ve acabalar.. herseyi berbat etmissin maalsef.
Uzgunum.
Herseyde bir hayir vardir.
Zaten internette tanistgin biriyle ciddi dusunmek asiri riskli bi is.
Hic koyulma bi ise.

Ney? 17 yasindamsin sen??
Ay bide dert edinmis onu bunu kendine.
Sen 17 yasindasin cocugum.
Kafan cokmu rahatta illa bi dert aliyim basima diyosun?

Ney? 17 yasindamsin sen??
Ay bide dert edinmis onu bunu kendine.
Sen 17 yasindasin cocugum.
Kafan cokmu rahatta illa bi dert aliyim basima diyosun?

Abla yok ben bu cocuktan nasil kurtulcam onu soruyorum hesabi kapatamam onun cunku bi daha hic girmesem numarasini engellesem unutur mu

Abla yok ben bu cocuktan nasil kurtulcam onu soruyorum hesabi kapatamam onun cunku bi daha hic girmesem numarasini engellesem unutur mu
Bende arkdasimla zamaninda birine yazmistim boyle. Baska bi kizin resmini kullanmistim. Ben sonra pisman oldum ve dogruyu soylememiz gerektigini soyldim. Onun kamerayi acikti dogruyu soyledigim anki karsi tarafin bakisini unutamam asla.
Ben o resimdeki kiz degilim, biz iki arkdasiz, 12 15 yaslarinda.
Aptallik ettik nolur hakkini helal et diye.
Ve dahada yazmadik tabi.
Kamerada agladigini gorduk. Bi kez daha ne kdr yanlis bisey yaptgimizi farkettim.
Ama hayat bazen " herkese guvenme ucsuz bucaksiz" der, belkide boylelikle bunu ogrenmis oldu. Onu uzdgum icin kendimi kotu hissettim ama olan oldu. Ama smdi dogruyu soylemeseydik ilerdw dahada baglanicakti. Sende her yazMadigin dk icin sorumlusun, o gittikce daha fazla baglaniyor.
Bidahada hic yazmadim.
Dedgim gibi sifirdan baslama imkaninizda yok sizin, internetten tanismak saglikli degil senin gibi daha 17 yasindaki bi kiz icin.
Helallik dile ve artik yazma.
Sen yazdikca isler dha sarpa saricak kzum.
Akilli davran.
Ayrica " cok uzuldu, resimdeki o asik oldugu kizin bilgulerini veriyim bari ozur amacli" felanda deme. O yaptgin en en buyk aptallik olur.

Karşınızdaki insan belki 45 yaşında, belki bir sapik, belki insan ticareti yapıyor, belki bobrekci, belki terorust, belki daesci...... daha sayayim mi?!!!

ben bu işleri 13-14 yaşında yaptım 17 yaşında lise 3 e giden aklı başında bir kızdım. Yaşının insanı ol yakında reşit olacaksın birde

Back
X