• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18.02.2013 dönüm noktası olsun mu

arkadaslarr duyun sesımıı bende katılmak ıstıyorum :) ben 5 aydır rejım yapıyorum 10 kılo verdım son 1 aydır baya saldım kendımı hatta gecen hafta 2 gunde 2 kılo aldım :( neyseki bu sabah ıtıbarıyle gerı vermısım. neyse işin özü bi 7 kilo daha vermem lazım benim ve azmettim özellikle 2 gunde 2 kılo bırden alınca ( butun gun abur cubur kek hamur ısınden baska bısey yememiştim ) sinir stres oldum 5 gündür agzıma tek bir tatlı abur cubur vs. koymuyorum dıyetımı uyguluyorum sporuma gıdıyorum ve işin tuhaf tarafı canımda istemiyo nefretle igrenclikle bakıyorum abur cuburla sanırım beynimde bitirdim :)

boyum 1.63
kilom bu sabah tartıldım 61.800 gram
olmak istedigim kilo 55. listeye benide eklerseniz sevinirimm

iyi dileklerin icin tesk. Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin. simdi turkiyede saat 12 ye gelirken burada 15 e geliyor yani ben sizlerden 3 saat once baslayip 3 saat once bitiriyorum gunu. bu topigi acan baskan olarak sana soralim belirli kurallar varmi? bildirimler - menuler vs.

şöyleki ben ve topiğim yeni dukancıyız bugün atak evremin ilk günü ama araştırmalarım dukanla ilgili baya bi eski atak evresini bi yazımda anlattım oradan oku bence şöylede bişey var sadece protein diye sınırsız değil belli öğünlere böl yemeğini yoksa sende kaç hafta oldu 1 2kg anca verdim diyenlerden olursun örneğin sabah bir bardak yağsız süt 2yumurta beyazından yapılan omlet senin için ideal bir kahvaltı ara öğün mutlaka yap bir kase yağsız yoğurt mesela öğlen tavuk göğsü ızgara yada haşlama ara öğün bir bardak nescafeli süt akşam yağsız dana kıymadan 5 adet köfte olabilir günlük mutlaka 1.5yk yulaf kepeği var ben bunu ana öğünlerde birer tatlı kaşığı alıyorum denk geliyor 20dk yürüyüş ve asansörsüz bir hayat ama 8katta çıkılmıyor:ben dört kat çıkıyorum kalanı asansör yapıyorum:):):)

arkadaslarr duyun sesımıı bende katılmak ıstıyorum :) ben 5 aydır rejım yapıyorum 10 kılo verdım son 1 aydır baya saldım kendımı hatta gecen hafta 2 gunde 2 kılo aldım :( neyseki bu sabah ıtıbarıyle gerı vermısım. neyse işin özü bi 7 kilo daha vermem lazım benim ve azmettim özellikle 2 gunde 2 kılo bırden alınca ( butun gun abur cubur kek hamur ısınden baska bısey yememiştim ) sinir stres oldum 5 gündür agzıma tek bir tatlı abur cubur vs. koymuyorum dıyetımı uyguluyorum sporuma gıdıyorum ve işin tuhaf tarafı canımda istemiyo nefretle igrenclikle bakıyorum abur cuburla sanırım beynimde bitirdim :)

boyum 1.63
kilom bu sabah tartıldım 61.800 gram
olmak istedigim kilo 55. listeye benide eklerseniz sevinirimm

aramıza hoşgeldin topikteki herkes başarıyla yaza girecek ki senin yolun daha kısa:)

dukan diyeti tamamen proteine dayalı bir beslenme şeklidir atak evresi seyir evresi güçlendirme ve sabitleme evrelerinden oluşur ATAK EVRESİ: 5 kg vermek isteyenler için 1gün 5-10kg vermek isteyenler için 3 gün 10-20kg arasında kilo vermek isteyenler için 5gündür bu evre de tamamen proteine dayalı beslenme vardır alınacak gıdalar tavuk göğüsü dana eti mamülleri (tamamen yağsız)light süt light peynir ve sadece yumurta beyazı bol su 1.5-2 yk yulaf kepeği 20dk yürüyüş
ciddi anlamda kilo vermek isteyenlerin uyması gerekenler yiyecekleri lezzetli hale getirme girişiminden en azından şimdilik vaz geçin diyorum kaynakların bazılarında az miktarda salça diyor maydonoz limon diyor ve yumurta sarısını sadece kolestrollü olanlara yasak diyor bunlar doğru değil bana göre limon aşırı derece de c vitamni ve az a olsa şeker içeriyor salçalar da tuz ve yağ var yumurta sarısı ise doğal enerji kaynağı oysaki dukan bize atak evresinde sadece protein alın diyor saf protein tuz miktarını tutabileceğinizin en asgarisnde tutun baharat kullanın ama pul biber ve türevinden sakının yağ içeren baharat grubunu dışarıda bırakın ben 78 kg birisi olarak 5 günlük atak evresi uygulayacağım bu kurallar dahilinde bakalım 5gün sonra 74 'ü görebilecekmiyiz bu arada yulaf kepeği 1.5 yk iken ben birde 2 yk ekledim çünkü pier dukan diyorki kabızlık sorunu çekenler 2kaşık kullansın birde arkadaşlar yulaf kepeğinin amacı tokluk hissi sağlayıp tuvalet problemini ortadan kaldırmak onun için mümkün olduğu kadar işlem görmeden yani pişirmeden yemeğe çalışın yapacak olanlara başarılar evreler hakkındaki bilgilerimi burdan yazmaya devam edeceğim

bu arada çay kahve nescafe bitki çayı şekresiz olmak kaydıyla serbest ancak meyve çaylarından ve form çaylarından uzak durun soda zero cocacola serbest ancak sevgili dukancı arkadaşların atak evresinde lütfen koladan uzak durun kolanın kabız yapma özelliği var zaten yeni bir beslenme düzeni artı sırf protein kaynaklı beslenme sizi zorlayacakken birde bundan ötürü kabızlık yaşamayın

bu arada çay kahve nescafe bitki çayı şekresiz olmak kaydıyla serbest ancak meyve çaylarından ve form çaylarından uzak durun soda zero cocacola serbest ancak sevgili dukancı arkadaşların atak evresinde lütfen koladan uzak durun kolanın kabız yapma özelliği var zaten yeni bir beslenme düzeni artı sırf protein kaynaklı beslenme sizi zorlayacakken birde bundan ötürü kabızlık yaşamayın

anladim canim ama ben bir listeye uyarak yapamam yaa. heleki burada zaten hersey kisitli birde ben birseyleri kisitlarsam yasanmazolur burasi zaten yok burada bisi. ben size yazayim neler yiyorum nasil yiyorum en azindan paylasmis oluruz.

anladim canim ama ben bir listeye uyarak yapamam yaa. heleki burada zaten hersey kisitli birde ben birseyleri kisitlarsam yasanmazolur burasi zaten yok burada bisi. ben size yazayim neler yiyorum nasil yiyorum en azindan paylasmis oluruz.

bu topik hepimizin topiği elbette yaz ozaman senin yapacağın tek şey spora biraz ağırlık verip iyi sıkı bir kahvaltı gü<zel bir öğlen yemeği çok hafif bir akşam yemeği bu işi halleder bazı püf noktalar var örneğin şekersiz içilen kahve metobolizmayı hızı oranında hızlandırır sabah kahvaltıdan sonra kahve iç şekersiz ve kremasız ayrıca kahvaltı öncesi yiyebilirsen yarım greyfurt ye acayip yağ yakımını hızlandırıyor:) bu arada güzel yemek demek yemeğinini bir kaç çeşit ve yanında ekmekle tüketebillirsin demek ancak hafif akşam yemeğinden kasıt tek çeşit yemek salata yoğurt ve ekmek yok tatlı seven biri isen akşam 18.00den önce tüket derim ben ve yatmadan önce yapılan sporun normale göre daha fazla kalori yaktığı gibi bir gerçek var hiç yapamıyorssan bile yatmadan ip atla kan dolaşımını hızlandır :)

bu topik hepimizin topiği elbette yaz ozaman senin yapacağın tek şey spora biraz ağırlık verip iyi sıkı bir kahvaltı gü<zel bir öğlen yemeği çok hafif bir akşam yemeği bu işi halleder bazı püf noktalar var örneğin şekersiz içilen kahve metobolizmayı hızı oranında hızlandırır sabah kahvaltıdan sonra kahve iç şekersiz ve kremasız ayrıca kahvaltı öncesi yiyebilirsen yarım greyfurt ye acayip yağ yakımını hızlandırıyor:) bu arada güzel yemek demek yemeğinini bir kaç çeşit ve yanında ekmekle tüketebillirsin demek ancak hafif akşam yemeğinden kasıt tek çeşit yemek salata yoğurt ve ekmek yok tatlı seven biri isen akşam 18.00den önce tüket derim ben ve yatmadan önce yapılan sporun normale göre daha fazla kalori yaktığı gibi bir gerçek var hiç yapamıyorssan bile yatmadan ip atla kan dolaşımını hızlandır :)[/QUOT

bir soz vardirya sabah krallar gibi oglen prensler gibi aksam fakirler gibi ye diye onu uygulamayi dusunuyorum. aslinda cok planlarim var ama bakalim bulabilecekmiyim mesela 1 spor salonu ve yuzmek icin bir havuz ve tabiki at binmek istiyorum bakalim arastirmalarim suruyor. ama bu arada bos durmuyorum bazen yuruyus bazen evde jilian michaelsle spor yapiyorum tavsiye ederim ilk birkac gun kipirdamaya mecaliniz olmuyor ama super 6 hafta diyor iyi bir sikilasma icin

bu topik hepimizin topiği elbette yaz ozaman senin yapacağın tek şey spora biraz ağırlık verip iyi sıkı bir kahvaltı gü<zel bir öğlen yemeği çok hafif bir akşam yemeği bu işi halleder bazı püf noktalar var örneğin şekersiz içilen kahve metobolizmayı hızı oranında hızlandırır sabah kahvaltıdan sonra kahve iç şekersiz ve kremasız ayrıca kahvaltı öncesi yiyebilirsen yarım greyfurt ye acayip yağ yakımını hızlandırıyor:) bu arada güzel yemek demek yemeğinini bir kaç çeşit ve yanında ekmekle tüketebillirsin demek ancak hafif akşam yemeğinden kasıt tek çeşit yemek salata yoğurt ve ekmek yok tatlı seven biri isen akşam 18.00den önce tüket derim ben ve yatmadan önce yapılan sporun normale göre daha fazla kalori yaktığı gibi bir gerçek var hiç yapamıyorssan bile yatmadan ip atla kan dolaşımını hızlandır :)[/QUOT

bir soz vardirya sabah krallar gibi oglen prensler gibi aksam fakirler gibi ye diye onu uygulamayi dusunuyorum. aslinda cok planlarim var ama bakalim bulabilecekmiyim mesela 1 spor salonu ve yuzmek icin bir havuz ve tabiki at binmek istiyorum bakalim arastirmalarim suruyor. ama bu arada bos durmuyorum bazen yuruyus bazen evde jilian michaelsle spor yapiyorum tavsiye ederim ilk birkac gun kipirdamaya mecaliniz olmuyor ama super 6 hafta diyor iyi bir sikilasma icin

ozaman ne diyoruz kolay gelsin herkese burdan kilolar gittikçe paylaşımları bekliyorum jilian sporunu duydum ama incelemedim hiç iyi diyorsan bakıcam bi ara

ozaman ne diyoruz kolay gelsin herkese burdan kilolar gittikçe paylaşımları bekliyorum jilian sporunu duydum ama incelemedim hiç iyi diyorsan bakıcam bi ara

galiba bas basayiz baska arkadaslarda katilsinlar ben gunluk olarak buraya neler yedigimi neler ictigimi hangi sporu yaptigimi (tabi yapabilirsem ) yazarim sizlerdende olumlu olumsuz yorumlar beklerim. tarti gunu olarak ne dusunuyorsun tabi benim once tarti almam lazimda

arkadaslar benden bu gunluk bu kadar burada saat 17.30 oldu yarim saat icinde cikacagim yani nihayet aksam oldu yarin gorusmek uzere kendinize iyi bakin

galiba bas basayiz baska arkadaslarda katilsinlar ben gunluk olarak buraya neler yedigimi neler ictigimi hangi sporu yaptigimi (tabi yapabilirsem ) yazarim sizlerdende olumlu olumsuz yorumlar beklerim. tarti gunu olarak ne dusunuyorsun tabi benim once tarti almam lazimda

bu topik daha iki günlük biz başarıları yazdıkça gelen çokolur:) tartı günü olarak bu sabah tartıldım bidahaki tartı günüm cuma sabah diyorum ama dayanamayıp tartılırmıyım bilmiyorum:)

Slm kızlar,umarım herkes diyetine başlamıştir:)
Bende dukan diyeti yaptım iki kez,ama bizim mutfak farkımız ve küçüklükten gelen yeme alışkanlıgimizdan dolayı bi yerden sonra insan artık sıkılmaya başliyo yani bnde öyle oldu.sürekli diyete başlayıp bırakmaktan bıktım,tek başınada gerçekten çok zor çünkü o kadar çok dış baskılar varki,ben diyetteyim dye hiç bişey yememem gerektiğini saniyolar,ve bu da beni çileden çıkartıyor,her yediğime karışmalarıda cabası,işin özügerçekten çok bunaldım bu kilolardan,herkes güzel güzel giyinirken bn hep onlara bakmakla yetiniyorum,çocukluğumda gayet zayıftım liseden sonra kilo almaya başladım,spora gidecek zamanım olmadığı için bnde en basit yöntem olarak yürüyüş yapıyorum ve merdiven kullanıyorum ayrıca plates yapıyorum platesde bu ikinci haftam
Ufff kızlar kafanızı şişirdim sanırım ksra bakmayın ama çok fena doldum içimi boşaltmak istiyorum:2:
Bu arada boyum 160 kilomdün sabah 70.4 dü
Sıkı bi ekip olmak dileğiyle:nazar:

Kızlarrr öğlen nohut yedim dye evde sebze yemeği aradım.maalesef yok dye bi tane.pirasadan yemek yaptım.kendime ama içinde ne pirinç ne bulgur var sadece soğan ve havuç ekledim :1: tadından şüphe:18:liyim

Slm kızlar,umarım herkes diyetine başlamıştir:)
Bende dukan diyeti yaptım iki kez,ama bizim mutfak farkımız ve küçüklükten gelen yeme alışkanlıgimizdan dolayı bi yerden sonra insan artık sıkılmaya başliyo yani bnde öyle oldu.sürekli diyete başlayıp bırakmaktan bıktım,tek başınada gerçekten çok zor çünkü o kadar çok dış baskılar varki,ben diyetteyim dye hiç bişey yememem gerektiğini saniyolar,ve bu da beni çileden çıkartıyor,her yediğime karışmalarıda cabası,işin özügerçekten çok bunaldım bu kilolardan,herkes güzel güzel giyinirken bn hep onlara bakmakla yetiniyorum,çocukluğumda gayet zayıftım liseden sonra kilo almaya başladım,spora gidecek zamanım olmadığı için bnde en basit yöntem olarak yürüyüş yapıyorum ve merdiven kullanıyorum ayrıca plates yapıyorum platesde bu ikinci haftam
Ufff kızlar kafanızı şişirdim sanırım ksra bakmayın ama çok fena doldum içimi boşaltmak istiyorum:2:
Bu arada boyum 160 kilomdün sabah 70.4 dü
Sıkı bi ekip olmak dileğiyle:nazar:

olucaz arkadaşım olucaz çok iyi bir ekip olaca ve burada kilo vereceğiz eğerki gerçekten kendimizi biribirimize karşı sorumlu hissedersek başarabiliriz bence:) evet herkes gibi bi<zimde hakkımız güzel giyinmek 38beden giyinmek artık her mağaza dar kalıp çalışıyor etekler hep mini onlar bize değil bizz onlara uyacağız napsak hergün tartılıpta yazsakmı 5 şer günlük periotlarmı yapsak

olucaz arkadaşım olucaz çok iyi bir ekip olaca ve burada kilo vereceğiz eğerki gerçekten kendimizi biribirimize karşı sorumlu hissedersek başarabiliriz bence:) evet herkes gibi bi<zimde hakkımız güzel giyinmek 38beden giyinmek artık her mağaza dar kalıp çalışıyor etekler hep mini onlar bize değil bizz onlara uyacağız napsak hergün tartılıpta yazsakmı 5 şer günlük periotlarmı yapsak

ayrıca kafa şişirmekte ne demek benden bu günlük bu kadar yarınb görüşmek üzere diyetinizle kalın::):):)::9

Kızlarrr öğlen nohut yedim dye evde sebze yemeği aradım.maalesef yok dye bi tane.pirasadan yemek yaptım.kendime ama içinde ne pirinç ne bulgur var sadece soğan ve havuç ekledim :1: tadından şüphe:18:liyim

tatlım sana fikir olsun öyle tek pırasadan yemek yapacağında yemek gibi değil de küçücük küçücük kıy soğanla bildiğin patates kavurur gibi kavur üzerine koy yoğurdu cidden çok lezzetli oluyor:)

Valla ben dayanamayıp her gün tartıya çıkıyorum belki yanlış belki doğru,ınsan kendini mutlu etmek istiyor

tatlım sana fikir olsun öyle tek pırasadan yemek yapacağında yemek gi:3:bi değil de küçücük küçücük kıy soğanla bildiğin patates kavurur gibi kavur üzerine koy yoğurdu cidden çok lezzetli oluyor:)

Aa bn bunu bilmiyordum bi dahakine öyle yaparim,görüşmek üzre

merhqaba elbette neden olmasın benimde hayatımın hep bir yerinde diyet listeleri olmuştur ama hiç uyamadım ve bir yıldır kendimi okadar saldımki 78kg olmuşum artık dur dedim ve bugün dukana başladım senin de ne yaptığın önemli değil ama birbirimize burdan destek olabiliriz

merhaba..

bugün sğan suyu içmeye başladım yeniden.
zayıflattığı kanısına varmıştım daha önceleri. daha doğrusu iştah kestiği kanısına..
Sabah 1 bardak soğan suyuyla açılışı yaptım.
yarım saat sonra limonlu sıcak su.
öğlen hiç bişey canım istemedi şişkinlik var canımda sıkkın yiyemedim bişey.
öğleden sonra bitane bitter çikolata
akşam az menemen yedim, çok az peynir 10-15 kadar zeytin yedim. kepekli ekmeğimle birlikte. (4 dilimde kepekli ekmek yemişimdir)
gün boyunca çay içiyorum, bitki çayı içiyorum falan..

kilolarımızı boyumuzu paylaştıkmı?
birde liste oluşturalım bence arada kalan mesajlardan takip etmesi zor oluyor ilk sayfaya güncel liste hazırlask_?

merhaba..

bugün sğan suyu içmeye başladım yeniden.
zayıflattığı kanısına varmıştım daha önceleri. daha doğrusu iştah kestiği kanısına..
Sabah 1 bardak soğan suyuyla açılışı yaptım.
yarım saat sonra limonlu sıcak su.
öğlen hiç bişey canım istemedi şişkinlik var canımda sıkkın yiyemedim bişey.
öğleden sonra bitane bitter çikolata
akşam az menemen yedim, çok az peynir 10-15 kadar zeytin yedim. kepekli ekmeğimle birlikte. (4 dilimde kepekli ekmek yemişimdir)
gün boyunca çay içiyorum, bitki çayı içiyorum falan..

kilolarımızı boyumuzu paylaştıkmı?
birde liste oluşturalım bence arada kalan mesajlardan takip etmesi zor oluyor ilk sayfaya güncel liste hazırlask_?

10-15 zeytin çok değil mi?bildiğim kadarıyla 3 zeytin 1 tatlı kaşığı yağa denk
Liste yapma konusunda hemfikirim :)

Back
X