• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18.02.2013 dönüm noktası olsun mu

önce kendimi şartlamam gerekiyor çünkü sigarayıda 2ay önce böyle bıraktım yaklaşık bir ay öncesinden beynimi şu gün sigarayı bırakacaksın diye hazırladım ve başarılı oldum daha önceki diyetlerde başarılı olamadığımdan bunuda böyle yapmaya karar verdim:)

inşallah bunuda başarırsınız :)

10-15 zeytin çok değil mi?bildiğim kadarıyla 3 zeytin 1 tatlı kaşığı yağa denk
Liste yapma konusunda hemfikirim :)
evet biraz fazlaydı başka bişey yemediğim için fazla yedim sanırım. zeytinler çok minikti ya ama dikkat edicem.
Teşekkürler uyarın için :128:

ben de gelebilir miyim?:))

merhaba hoş geldin.. :3:

Herkese kocaman günaydın,nasılsiniz çıtır adaylari :)
Sabah dayanamadim tartıya adım attım ve 70 olmuşum ;) açıkçası beklemiyodum demekki doğru yoldayim,dewam :)

merhaba..

bugün sğan suyu içmeye başladım yeniden.
zayıflattığı kanısına varmıştım daha önceleri. daha doğrusu iştah kestiği kanısına..
Sabah 1 bardak soğan suyuyla açılışı yaptım.
yarım saat sonra limonlu sıcak su.
öğlen hiç bişey canım istemedi şişkinlik var canımda sıkkın yiyemedim bişey.
öğleden sonra bitane bitter çikolata
akşam az menemen yedim, çok az peynir 10-15 kadar zeytin yedim. kepekli ekmeğimle birlikte. (4 dilimde kepekli ekmek yemişimdir)
gün boyunca çay içiyorum, bitki çayı içiyorum falan..

kilolarımızı boyumuzu paylaştıkmı?
birde liste oluşturalım bence arada kalan mesajlardan takip etmesi zor oluyor ilk sayfaya güncel liste hazırlask_?
günaydın biraz yanlış beslenmiyormusun yani zeytin fazla artı tek öğünde çok zaten her öğün canım istese de istemesede yemen lazım yemeden zayıflanmaz sen yemediğin sürece metobolizman depodan yakmak yerine onları korumaya geçiyor canım bence az az da olsa her öğün ye liste yapalım bencede

Herkese kocaman günaydın,nasılsiniz çıtır adaylari :)
Sabah dayanamadim tartıya adım attım ve 70 olmuşum ;) açıkçası beklemiyodum demekki doğru yoldayim,dewam :)

günaydın pofu :) bende akşam dayanamadım tartıldım dün sabah tartı 78.1iken gece yatarken 77.6idi veeeeeeeeee 500gr gitmiş süperdi hala süper:)

kizlar ben baslamistim zaten ama artik daha dikkatli olurum diye dusunuyorum. bestr arkadaslara bende katiliyorum istersen bir liste hazirlayalim. hazir bu kadar cogalmisken yazalim kimse kacmain biryere :)

simdiye kadarki menumu yazayim

sabah: 1 kase yayla corbasi
ara : meyveli yogurt
ogle :1 kase yayla corba - 1/2 porsiyon tavuk sote - salata 1/2 sb. meyve suyu
benim simdilik menum bu arkadaslar aksamda sporumu yapmisim yarim saat kendimi iyi hissediyorum
sizce nasil?

kizlar ben baslamistim zaten ama artik daha dikkatli olurum diye dusunuyorum. bestr arkadaslara bende katiliyorum istersen bir liste hazirlayalim. hazir bu kadar cogalmisken yazalim kimse kacmain biryere :)

simdiye kadarki menumu yazayim

sabah: 1 kase yayla corbasi
ara : meyveli yogurt
ogle :1 kase yayla corba - 1/2 porsiyon tavuk sote - salata 1/2 sb. meyve suyu
benim simdilik menum bu arkadaslar aksamda sporumu yapmisim yarim saat kendimi iyi hissediyorum
sizce nasil?

gayet güzel arkadaşım hadi bende yazayım :)
sabah:1tatlı kaşığı yulaf kepeği bir büyük bardak su biraz ara sonra 2dilim light peynir bi 10dk sonrada bir bardak light süt
öğlen:tavuk göğüs ızgara yada haşlama 1tatlı kaşığı y.kepeği
akşam:bir kase yağsız yoğurt 4 5adet yağsız köfte
akşam:

Topik içi kilo ve hedef listesi

bestr
boy:165
kilo:77.6
h.kilo:60
arkadaşlar herkes buraya kilosunu hedefini boyunu yazarsa listeyi düzenleyelim

gayet güzel arkadaşım hadi bende yazayım :)
sabah:1tatlı kaşığı yulaf kepeği bir büyük bardak su biraz ara sonra 2dilim light peynir bi 10dk sonrada bir bardak light süt
öğlen:tavuk göğüs ızgara yada haşlama 1tatlı kaşığı y.kepeği
akşam:bir kase yağsız yoğurt 4 5adet yağsız köfte
akşam:

seninde menun cok iyi ins. bu tarihten itibaren hep boyle iyi olur da kotu seyleri (cikolata, pasta , baklava ... gibi)hayatimizdan cikaririz. :45:
Benim buradaki sikintilarimdan biride yiyecek birsey yok zaten ustune de yemek oglen aksam firmaya ait birsey yapalimda yiyelim desen olmuyor olanlardan azaltarak yerim bende ama en kisa zamanda en yakin olan arkadasim tartiyi tekrar hayatima almam lazim.

Topik içi kilo ve hedef listesi

bestr
boy:165
kilo:77.6
h.kilo:60
arkadaşlar herkes buraya kilosunu hedefini boyunu yazarsa listeyi düzenleyelim

hemen ilk ben yazayim
gezginbusra
boy :169
kilo :72 galiba :)
h. kilo :60 olsa iyi olur tam fistik olrum herhalde :128:

günaydın biraz yanlış beslenmiyormusun yani zeytin fazla artı tek öğünde çok zaten her öğün canım istese de istemesede yemen lazım yemeden zayıflanmaz sen yemediğin sürece metobolizman depodan yakmak yerine onları korumaya geçiyor canım bence az az da olsa her öğün ye liste yapalım bencede
dün istisnaydı aslında. eskiden bu şekilde bi diyet uyguladım 63 ten iki gün içinde 60 a düştüm ama hiç bir faydası olmadı 62 ye fırladım yemek yediğimde.
şuan 61.8 le 62 arasında gezen bir kilom var. 60 lanetinden kurtulamadım gitti :47:
günaydınnnnn sanırım geldin bile bu çok güzel iyi ekip olacaz

günaydıııınnnn:3:
bende öyle umuyorum güzel bi ekip olacağız :46:
işten izin aldım geldim karnım ağrıyor adet oldum. dünkü şişkinlik ondanmış
adetim bittikten sonra kilo verdiğimi hissediyorum ben sizde de öyle oluyormu?
yani 1 kiloya yakın zayıflıyorum

Kızlar hepinize günaydınlaarrr :3::3:
liste oluşturacağım bugün. konu sahibinden izin istiyorum bu konuda bestr iznin olursa daha güzel görürüz kim ne kilo verdi, sayfa sayfa araştırmak zor oluyor. ilk sayfayı güncelleriz haftada 1 kere ne dersin?

bugün izinliyim hemen menüme geçeyim..
yumurta haşlıyorum 1 tane yerim.
5-6 zeytin
yarım kk büyüklüğünde peynir
şekersiz çay(kaç tane içerim bilmiyorum)
az salça(biber salçası ekmeğe sürerek yemeye bayılırım)
3 dilimde kepekli ekmek..

sabah 8 de soğan suyu yapmıştım yarım bardak içtim adetliyken zararı falan olur diye.
tavsiye ederim tok tutuyor. hem de yararlı.

ya kızlar bısey sorcam ben 2 gündür reglim 2 aydır dogru düzgün olamıyodum neyse dün sabah 61.800 cıktıgım tartıda bu sabah 62 cıktım bunun nedeni regl midir ama günden güne inmesi gerekmezmi ödemin neden cogaldı 200 gram bi yardım nolurrr

yaaa ne guzel sen bizim olmak istedigimiz kilodasin :)

boyumu unutmusum 1.63 :) ama canm benım kemıklerım iri ve ben kendimi bildim bileli 5 li rakamları göremedim 59.900 bile olsam göbek atcam o dereceyim :) 72 kıloydum ben 4 ay once 10 kıloyu verdım artık psikolojımde bozuldu valla sabah aksam dıyet yapmaktan :)

ya kızlar bısey sorcam ben 2 gündür reglim 2 aydır dogru düzgün olamıyodum neyse dün sabah 61.800 cıktıgım tartıda bu sabah 62 cıktım bunun nedeni regl midir ama günden güne inmesi gerekmezmi ödemin neden cogaldı 200 gram bi yardım nolurrr

tugcekpln canim mumkun oldukca seni etkilememesi icin ozel donemlerinde tartilma hergun farkli cikar karsina morelin bozulur. bekle reglen gecsin sonra kaldigin yerden tekrar devam edersin.

Back
X