• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18.02.2013 dönüm noktası olsun mu

günaydın :16:

bugün iş bırakma eylemi var ama ben sendikalı olmadığım için çalışıyorum malesef :ssz: (sigara içmem ama bu smileyin ifadesi süper)

dün akşam sinemada milkshake içtim :83:

ve 2 gündür bugün 3. gün tuvalete çıkamıyorum. çıktığım gün tartılıcam

bu arada film güzeldi ama ağlamadım ben hiç :27:

slmm kızlarr herkes nerdee :) (bu arada şu smile ları kullanmayı bi türlü ögrenemedm gülücükle idare ediyorum :P )

bugün kahvaltımda:

2 dilim kızarmış lıgt ekmek arası keçi peyniri

5 adet zeytin

1 haşlanmış yumurta 1 adet domates vee sekersiz cay vardı

öglene kereviz yemegi yicem 1 dilim ekmekle ve yanına salata yarım yaglı yogurt.. şok diyetindeyim ve bugün 3.yani son günüm.. 3 gündür sebze besleniyorum ve 3 gündür tartılmadım ama hissediyorum sanırım verdigimi bakalımm yarın tartılcam artık :) ama kızlar benim bi şikayetim var midemde gaz sıkışması oluyo bana hic olmazdı karnım şişiyo ya bu yüzden cok beter bi durum moralim bozuluyo valla :( 2 gündür haşlanmış brokoli ve haşlanmış karnıbahar yiyorum bi kerede haşlanmış taze fasulye yedim bunlar gaz yapar diyolar ama hergün en az 4 bardak bitki cayımıda iciyorum neden böle anlamadım geçmedi gittii

Günaydınnnn herkese :)
bende iyi akşamlar diyeyim :3:
günaydın :16:

bugün iş bırakma eylemi var ama ben sendikalı olmadığım için çalışıyorum malesef :ssz: (sigara içmem ama bu smileyin ifadesi süper)

dün akşam sinemada milkshake içtim :83:

ve 2 gündür bugün 3. gün tuvalete çıkamıyorum. çıktığım gün tartılıcam

bu arada film güzeldi ama ağlamadım ben hiç :27:
neden sendikalı değilsin canım bi sakıncası yok ben üye oldum. işim düşücek yakında yapmazlarsa tepelerine çökerim temsilcilerin :1:
hangi filmdi o?
slmm kızlarr herkes nerdee :) (bu arada şu smile ları kullanmayı bi türlü ögrenemedm gülücükle idare ediyorum :P )

bugün kahvaltımda:

2 dilim kızarmış lıgt ekmek arası keçi peyniri

5 adet zeytin

1 haşlanmış yumurta 1 adet domates vee sekersiz cay vardı

öglene kereviz yemegi yicem 1 dilim ekmekle ve yanına salata yarım yaglı yogurt.. şok diyetindeyim ve bugün 3.yani son günüm.. 3 gündür sebze besleniyorum ve 3 gündür tartılmadım ama hissediyorum sanırım verdigimi bakalımm yarın tartılcam artık :) ama kızlar benim bi şikayetim var midemde gaz sıkışması oluyo bana hic olmazdı karnım şişiyo ya bu yüzden cok beter bi durum moralim bozuluyo valla :( 2 gündür haşlanmış brokoli ve haşlanmış karnıbahar yiyorum bi kerede haşlanmış taze fasulye yedim bunlar gaz yapar diyolar ama hergün en az 4 bardak bitki cayımıda iciyorum neden böle anlamadım geçmedi gittii
selam tuğçecim. şok diyet ne yaa bedenini yorma böyle yavaş yavaş veriyoruz acelen ne güzelim:20:
normal yemene içmene devam et az ye sadece. şok diyetin bittiğinde azar azar yemeklerden yediğinde kilo almayacakmısın peki?

selamlar herkese. bestr hiç gelmiyor gören varmı onu?
topiğini çok boş bıraktı:20:

ben bugün güne soğan suyumla başladım yine. öğlene kadar limonlu su bitki çayları falan..
öğlen 1 yumurta ve az sucuk.3 dilim kepekli ekmekle.
öğleden sonra yine devam bitki çaylarına. 2 neskafe içtim.
akşam yemek yiyemeyecek kadar tıka basa doluyum nedense.
birazdan soğan suyumu yaparım. elmamı yerim sütümü içerim çok acıkırsam.
kilo 60.8 şuan.

Hemen menümü yazayım

Sabah
1 dilim light kepekli ekmk ile tost
1 şekersiz çay

Ara
1 pengu

Ara
1 süt

Öğlen
1 kupa çabuk çorba
3-4 tane midye dolma

Ara
3-4 dilim pide

Akşam
Sadece ayran içtim cnm bişey yemek istemiyor sonrada bi portakal yerim yeterli

bende iyi akşamlar diyeyim :3:

neden sendikalı değilsin canım bi sakıncası yok ben üye oldum. işim düşücek yakında yapmazlarsa tepelerine çökerim temsilcilerin :1:
hangi filmdi o?

selam tuğçecim. şok diyet ne yaa bedenini yorma böyle yavaş yavaş veriyoruz acelen ne güzelim:20:
normal yemene içmene devam et az ye sadece. şok diyetin bittiğinde azar azar yemeklerden yediğinde kilo almayacakmısın peki?

selamlar herkese. bestr hiç gelmiyor gören varmı onu?
topiğini çok boş bıraktı:20:

ben bugün güne soğan suyumla başladım yine. öğlene kadar limonlu su bitki çayları falan..
öğlen 1 yumurta ve az sucuk.3 dilim kepekli ekmekle.
öğleden sonra yine devam bitki çaylarına. 2 neskafe içtim.
akşam yemek yiyemeyecek kadar tıka basa doluyum nedense.
birazdan soğan suyumu yaparım. elmamı yerim sütümü içerim çok acıkırsam.
kilo 60.8 şuan.

sok dıyet dedıysem normal dıyet ama sadece sebze yemegınden olusuyo normalde oglenlerı et yani protein aksamları sebze yiyordm 3 gun sebze yedım sadece porsiyonlar aynı cünki vücut hep aynı beslenme düzenine alıstıgı ıcın bi yerden sonra dıyet yapmana devam da etsen kılo vermez bunu yeni beslenme düzeni olarak algılar ve durur canım 10 gunde bir vücudu sasırtmak onemli

sok dıyet dedıysem normal dıyet ama sadece sebze yemegınden olusuyo normalde oglenlerı et yani protein aksamları sebze yiyordm 3 gun sebze yedım sadece porsiyonlar aynı cünki vücut hep aynı beslenme düzenine alıstıgı ıcın bi yerden sonra dıyet yapmana devam da etsen kılo vermez bunu yeni beslenme düzeni olarak algılar ve durur canım 10 gunde bir vücudu sasırtmak onemli

dediğin gerçekten doğru olabilir. bunu deneyeceğim.. :31:

Günaydın kızlar nerelerdesiniz yahu

pofucum herkes terketti burayı. senle ben kaldık canım:(
diyet nasıl gidiyor

Regl dönemindeyim şiştim balon gibi,gerildim patliyorum,diyette arada düzensiz oluyo ama hemen toparliyorum,senin nasıl gidiyo

Regl dönemindeyim şiştim balon gibi,gerildim patliyorum,diyette arada düzensiz oluyo ama hemen toparliyorum,senin nasıl gidiyo

reglden sonra şişlik iner canım.
benim berbat ya 1 gr bile gitmedi üstüne aldım sanırım. 60.6 yı görmştüm geçen pazar. pazartesi 61 dim. bugün 61.1. şişlik var sinirlerim bozuldu kilo nasıl alırım ben diye.
59 u göremedim tartıda ya:47:

reglden sonra şişlik iner canım.
benim berbat ya 1 gr bile gitmedi üstüne aldım sanırım. 60.6 yı görmştüm geçen pazar. pazartesi 61 dim. bugün 61.1. şişlik var sinirlerim bozuldu kilo nasıl alırım ben diye.
59 u göremedim tartıda ya:47:

Bende 68 leri görmek istiyorum :(

Karnımdaki sesleri duyuyor musunuz:)))

Kızlarrr hiç uğramiyosunuz ama neden :(

Bu sabah 69 u gördüm tartıda çok mutlu oldum ya :)

pofucum tebrik ederim canım :nazar::nazar:
ben 60lardayım:50:1 haftadır diyet miyet kalmadı sıkmam lazım kendimi yeniden

bugün de kimse gelmemiş buraya:( neden uğramıyorsunuz kızlar? neden terkettiniz burayı?:50:
ben kendi kendime mi yazıcam buraya.:5: ne güzel liste de yapmıştık hevesli hevesli yazıyordum kilolarımızı.:43:
61.5 im kilo almışım

bugün de kimse gelmemiş buraya:( neden uğramıyorsunuz kızlar? neden terkettiniz burayı?:50:
ben kendi kendime mi yazıcam buraya.:5: ne güzel liste de yapmıştık hevesli hevesli yazıyordum kilolarımızı.:43:
61.5 im kilo almışım

Slm cnm,bn ve senden başka kimsecikler kalmadı nedense bi anda :(
Bn de 68.8 oldum :) ilk hedefime az kaldı.inşallah onu da görücem uzun bi aradan sonra :16:

Slm cnm,bn ve senden başka kimsecikler kalmadı nedense bi anda :(
Bn de 68.8 oldum :) ilk hedefime az kaldı.inşallah onu da görücem uzun bi aradan sonra :16:

ne güzel canım ya 1 kilo daha vermişsin. kilo vermen hızlanmış baya sevindim. ben veremedim üstüne aldım bile. yarım kilo. ama gerçekten çok saldım yarım değil 1 kiloyu bile hakediyorum ben :50:
ama yarın çok sıkı bi diyete daha giricem. şok diyet dediğimiz varya onu yapcam. sadece elma süt başka bişey yok.
1 hafta bu şekilde devam edicem. haftaya tartıldığımızda 59 u göremezsem kendime 1 hafta daha ceza vericem.
kararlıyım:47:

hepinize helal olsun valla! 1 hafta devam ettiniz sadece..:19:

Back
X