18.07.2009 Nişan Elbisem ve Ayakkabım

evet canım ayakkabını değiştir gümüş taşları olan siyah birşey tercih edebilirsin ben çok beğenmiştim ayakkabılarımı ama elbise boydan olunca gözükmüyor resim koyacaktım sana :1rolleyes:

hayırlı olsun canım hos sade ..begendım ..herkes begendıyse sorun yok zaten ama ayakkabılar daha ınce bı sey olsa daha sık dururdu gumus renklı taslı bı seyler mesela

aynı şeyleri düşünmüşüzkaydirigubbakcemile5

cnmmm sana yakıştıysa ozman güzeldirrr..hani nişanda renkli giyinir ya adet olmuş sanki o aıdan cansız geldi amaaa eminim güzel bi saç ve makyajla süper olcaksınnn.bu arada ayakkabı spor kaçmış cnm etek ceket altına güzel olur o ayakkabıda böyle şık bi elbiseye spor kaçmış cnm.allah tamamnını erdirsin cnm

ben sarısınım cnm tenımde bugday
acık renk ıyıce boguyor ama koyu renkte daha cok bellı oluyo yuzum gozum
resım eklıcem ıns o zaman gorursunuz
yorumun ıcın sağol cnm
cnmmm sana yakıştıysa ozman güzeldirrr..hani nişanda renkli giyinir ya adet olmuş sanki o aıdan cansız geldi amaaa eminim güzel bi saç ve makyajla süper olcaksınnn..allah tamamnını erdirsin cnm

halledıcem kızlar ayakkabı hemen bulunur bı sekılde elbıse zor da

yorumları okumadım ama sanırım ayakabı konusunda benim gibi düşünülüyo,samimiyetine sığınarak bende ayakabıları elbiseye yakıştırmadığımı beliticem tatlım,daha şıkır şıkır siyah zarif bi ayakabı olabilir benceyerimsenibenallah mesut etsin

Hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin.
Nişan değilde başka bir yerde giyecek olsan elbise güzel ve şık ama bana göre nişana daha renkli birşeyler olabilirdi.
Ama aile arasında evde olacak ise uygun.

tabıkı soyle canım
ben buraya ıyı kotu yorum ve fıkırlerı almak ıcın ekledım
belkı eklemeseydım ayakkabımı kendı dusuncemle degısmıcektım ama sımdı kesınlıkle değiştiricemopuyorumnanaktan

ben elbiseni çok beğendim sade ve zarif ayakkabı konusunda kızlara katılıyorum

birde güzel saç modeliyle harika olur
mutluluklar dilerim

toka aldım canım minik minik onları kuaförüm birleştirip şekil yapıp saçıma takacak sacım bukle bukle olucak ama yandan tokayla tutturucak

anlatamadım demı

canım bunlar işte tokalarım
ama net değil telden cektım
kuaför farklı sekılde yapıcak
sence nasıl?

sildimm

Son düzenleme:
hayırlı olsun..

ama madem siyah giydiniz daha renkli mesela gümüş, altın vs bir ayakkabı ve uygun takılarla renklendirseydiniz keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…