canım siyahın asaleti tartışılmaz belki ama bende siyah tercih etmiştim ışıl ışıl pulları olan sonra resimlere baktıkça dedim renkli birşey olsaydı yasta gibi neden siyah tercih ettim diyorum hep hala bulamadım cevabı şimdiki aklım olsaydı etmezdim kesinlikle,bunlar birer detay takılmamak önemli mutluluklarımız daim olsun tekrar mutluluklar...
inş. nişan fotolarınızıda görürüz
harikalarr
Çok sade bir elbise
Sade şıkta
Ama nişan için beğenmedim nedense..
Kusuruma bakma
Hayırlı olsun şimdiden
canım elbisen çok hoş rengi senin tercihin tabiki ben olsam daha canlı gösterişli şeyler tercih ederdim ama siyah renkte bu model de çok hoş durmuş bence.. ama ayakkabını beğenmedim be gülüm keşke ucu sivri taşlı maşlı prıltılı bir ayakkabı tercih etseydin mesela gri olabilirdi...
hayırlı olsun canım hos sade ..begendım ..herkes begendıyse sorun yok zaten ama ayakkabılar daha ınce bı sey olsa daha sık dururdu gumus renklı taslı bı seyler mesela
tatlım ben beğendimyerimseniben... allah tamamına erdirsin.. benimde kınam var.. ve daha önce bu elbiseye bakmıştım... vaktim olmadı için deneyememiştim.. bende bu hafta içinde kendime bu tarz bir elbise alacam.bence güzel bir tercih yapmışsın.. :lepi:. bence rengide güzel kaydirigubbakcemile5..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?