18 ay aşısına dikkat

bizimde dün karma aşımız oldu koldan birde ağızdan damla damlattılar su çiçeği 15 aylıkken özel yapılıyo bende özel doktorunda yaptırmıştım sadece hepatit a kaldı onuda yine özel doktorunda muane zamanı yapılcak çünkü zaten muane için gidiyoruz sağlık ocağı iyi bakmıyor ya kilo boy bakıyo ama gerisine karışmıyor doktor kontorolü şart gibi en az 2 yaşına kadar

bende henüz yaptırmadım
karmayı en son 16,06,2009a yaptırmıştım ben o aşımız biraz geç olmuştu tam 1 sene geçmesi lazımmış bu ayın 16sında bizim aşımız...
ben gitmeden ateş düşürücü veriyorum henüz bişey olmadı bugüne kadar....

ya arkadaşlar bişi sorcam size,bugün 18 ay aşılarnı yaptırdık yalnız oğlum çok ağladı tam çocuk felcinin damlasını damlattı 5 saniye sonra öyle bir kustu ki içinde dışında ne varsa boşaldı.etraf battı her neyse şimdi bu aşının tekrar yapılması gerekiyo m sizce?ne biliim daha önce başına gelen falan var m?çocuk ağlamaktan harap oldu bi an önce çıkıım çocuk rahatlasın die durup kurcalayamadım,daha sonra gelirim die düşündüm soramadm o sebeple.ya ewe d gelince içim içimi yedi

kimse cevap vermemiş o zamandan bu zamana ben kendimi cevapliim bari, ertesi gün tekrar gittim söledim böle böle oldu die. o zaman tekrar yapalım yutması gerekiyor,kustuysa çıkmıştır demişler ve tekrar yapmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…