Tabi ki haklısın aslinda benim yorumum konu sahibine degil de efsane annelereydi sanırım.Denizcim, haftada 3 gün görmekle,
bebeği 10-15 günde bir görmek aynı şey değil.
Etkisi farklı olur.
Bir de sizin yazlığa gitmeden önce de çoçuğunuza bakıcı bakıyormuş yani ayrılığa idmanlıymış delikanlı.
Konu sahibi ise,bugüne kadar kendisinin baktığı bebeğini annesine bırakmak durumunda ve ayrılık süresi bebeğin ayına göre çok uzun.
Bir de önceki yorumlarımda da yazdım.
Sizin çocuğunuzu etkilemeyen bir durum bir başka çoçuğu az ya da çok etkileyebilir.
Bu etkiler bazen erken çocuklukta,bazen ergenlikte nadiren de yetişkinlikte ortaya çıkar.
Bazen bilinçaltına itilir,tetikleyen bir olay yaşandığında bilinçte hissedilir.
Hiç ortaya çıkmayadabilir.
Pek çok değişken,etki ve tepki sözkonusu.
Kısacası her çocuğun ve ailenin durumu,
kendine has,farklı dinamikler içerir ve kendi özelinde değerlendirilip, karar verilmelidir.
Ben okurken hamile kaldım. Küçüktüm kendim cocuktum bakamam dedim. Aldirmaya karar verdim. Toplum baskısı es istegi ,aman ne olacak canım okursun bebekle de diyenler ve doğdu oğlum (iyi ki dogmus 17 yaşında su an )
Sonra bana o laflari edenler. Okula gitmek icin bebek mi bırakılır? Dogurmasaydin kızım? Biz mi dedik sana hamile kal diyenlere döndü. Nasıl hirs yaptiysam iki universite bir yüksek yaptim
Hep duydugum laftı önce okul sonra is sonra bebek diye. Ee olmadi ne yapayim?
Ne bileyim bana benzer hikayeler duyunca fazla tepki verebiliyorum sanirim.
Yorumun icin Tesekkurler )