Benim oğlum çok sıkılıyo ne yapacağımı şaşırıyorum dışarı çok soğuk olduğu içinde bişey yapamıyorum ağlıyo huysuzlanıyo oyuncaklarından hemen sıkılıyor
Kapali oyuncak bahceleri yokmu civarda? Arasira yasitlari baska cocuklarla oynatin? Yegenleriniz/kuzenleriniz varsa cocuk yaslarda, onlari getirin arasira evinize, oyunlar oynayip eglenmeleri icin, genelde biraz daha buyuk abiler ablalar cok seviyor o yaslarda cocuklarla oynamayi.
Kapali oyuncak bahceleri yokmu civarda? Arasira yasitlari baska cocuklarla oynatin? Yegenleriniz/kuzenleriniz varsa cocuk yaslarda, onlari getirin arasira evinize, oyunlar oynayip eglenmeleri icin, genelde biraz daha buyuk abiler ablalar cok seviyor o yaslarda cocuklarla oynamayi.
Benim kizim da 18 aylik. Havalar soguk oldugu icin biz de disari cikamiyoruz. Ama bu bir engel degil bizim icin. Evde oyuncaklariyla birlikte oynuyoruz, kitap okuyorum ve resimlerini gostererek karakterleri tanimasina yardimci oluyorum, ev isi yaparken basit isler icin kullandigim hosuna giden malzemeleri eline veriyorum oyun yapiyoruz onlarla, yemek, kurabiye vs yaparken kendisine zarar vermeyecek meyve, sebze ve malzemeleri almasina, oynamasina izin veriyorum. Oyun yaparak cocuk sarkilari soyluyorum. Bazen kendi basina oynuyor. Cocuklari arada kendi basina da oynamaya birakmak lazim bence.
benim kızımda 18 aylık bizde devamllı evde oyunlar oyuyoruz. Resim yapıyoruz başındayken kalemleri kullanmasına izin veriyorum. kutu kutu pense oynuyoruz, saklambaç, bebeklerini besleme yemek deirme gibi şeyler yapıyoruz havalr gerçekten çok soğuk bu yüzden evde bişeyler buluyoruz mecbur
Merhaba benim oğlum da 18 aylık. piapolya kartlarını araştırın. ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir sürü etkinlik var ve her gün anneler değişik etkinlikler paylaşıyor. güzel fikirler var. Facebook dan Üye olun tavsiye ederim