Yuhh artık (yani o siteye) ! Valla çözüm sizde rest çekeceksiniz ya ben ya o igrençlikler deyin hatta bir süre bir bahane bulup evden de eşinizden de uzaklaşın olmadı ailesine söylemekle tehdit edin. Burada asıl suçlu ailesi olduğunu düşünüyorum adamı sindirip sindirip basmışlar
suçlu kesinlikle ailesi ben ilk baş baskıcı biri gibi davranmayayım dedim ama midem kalkıyor. fiiliyata asla geçmeceğini biliyor. bikaç yerde fantezide kalınca prob değil yazıyor. ama aştı beniYuhh artık (yani o siteye) ! Valla çözüm sizde rest çekeceksiniz ya ben ya o igrençlikler deyin hatta bir süre bir bahane bulup evden de eşinizden de uzaklaşın olmadı ailesine söylemekle tehdit edin. Burada asıl suçlu ailesi olduğunu düşünüyorum adamı sindirip sindirip basmışlar
kesinlikle....bu gece için demedim genel konuştum
asıl soru, düzenli seks hayatı olan 10 yıllık evli bi adam bunları araştırmaya neden ihtiyaç duymuş?
Söylemem inkar eder. zaten dediğinz gibi çocuk mu bu aslında hala çocukya arkadaş çocuk mu bu annesine şikayet ediyorsun
ondan sonra kaynanam çok karışıyor
e çünkü sen izin vermişsin
annesini hiç karıştırma ya
hatta ilk başlarda beni çok istekli bulurdu. Saf bana yetemediğini düşünüyor söylüyorum ona kendine güveni yok.Olay aslında o kendi yetemediğini düşünüyor. Bana sen yetersin diyorum anlamıyor
Güyası hep beni sevdiğinden
Tehdit etsin söylesin demiyorum çünkü o adamı o aile bastırmış adam sürekli baskıya alıştığından boşluğa düşüyor baskı olmayınca. Pedagojide bu böyledir.ya arkadaş çocuk mu bu annesine şikayet ediyorsun
ondan sonra kaynanam çok karışıyor
e çünkü sen izin vermişsin
annesini hiç karıştırma ya
Denedik. Benim onu bağlamam lazım sanırım onu denemedik. yani ben olduğunca mutlu etmeye çalıştım hep ama bu aştı kendiniderdi oysa siz üste çıkın biraz da o pasif kalsın belli ki bunu seviyor kelepçe falan deneyin
Ettim.Tehdit etsin söylesin demiyorum çünkü o adamı o aile bastırmış adam sürekli baskıya alıştığından boşluğa düşüyor baskı olmayınca. Pedagojide bu böyledir.
Onu anlatamıyorum.Yemisim sevgisini..
Seviyosa adam olsun iki dakka
Netice aynı mı evi terk etmeyi deneEttim.
Yorum yapan yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürlerKızlar iyi geceler. Konuşmak iyi geldi. Benim çıkmam lazım geç bile kaldım
Kime nasıl anlatırsın bunu. Bir güze konuşayım bakalım onunla. annem dicek başta neden terk ediyorsun manyak mısın diyeNetice aynı mı evi terk etmeyi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?