+18 de açacaktım açamadım.Üzgünüm.

arkadaşlar ben artık yatayım ama söz sonuçları yazarım. Allah şunu içinden alsın inşallah

ya arkadaş çocuk mu bu annesine şikayet ediyorsun
ondan sonra kaynanam çok karışıyor
e çünkü sen izin vermişsin

annesini hiç karıştırma ya

suçlu kesinlikle ailesi ben ilk baş baskıcı biri gibi davranmayayım dedim ama midem kalkıyor. fiiliyata asla geçmeceğini biliyor. bikaç yerde fantezide kalınca prob değil yazıyor. ama aştı beni

Bu arada tek site falan değil dünyada çok yaygın(mış) ben de yeni öğrendim. genci yaşlısı iğrençler

bu gece için demedim genel konuştum

asıl soru, düzenli seks hayatı olan 10 yıllık evli bi adam bunları araştırmaya neden ihtiyaç duymuş?
kesinlikle....
bence temelden var bu bozukluk
açığa çıkması 4 yıl öncesine kısmetmiş...
ve bu tür veya benzeri olan adamlar
tarafından ne kadar seviliyoruz tartışılır bence...

Söylemem inkar eder. zaten dediğinz gibi çocuk mu bu aslında hala çocuk
Geline mi inanırlar? hiç yalanımı görmediler ama konun ağır

asıl soru, düzenli seks hayatı olan 10 yıllık evli bi adam bunları araştırmaya neden ihtiyaç duymuş?[/QUOTE]
hatta ilk başlarda beni çok istekli bulurdu. Saf bana yetemediğini düşünüyor söylüyorum ona kendine güveni yok.Olay aslında o kendi yetemediğini düşünüyor. Bana sen yetersin diyorum anlamıyor
Güyası hep beni sevdiğinden

derdi oysa siz üste çıkın biraz da o pasif kalsın belli ki bunu seviyor kelepçe falan deneyin

Yaşadığımı yaşamadığınıza sevindim sizin adınıza ne diim. Allah kimseye de vermesin

Tehdit etsin söylesin demiyorum çünkü o adamı o aile bastırmış adam sürekli baskıya alıştığından boşluğa düşüyor baskı olmayınca. Pedagojide bu böyledir.

Kızlar iyi geceler. Konuşmak iyi geldi. Benim çıkmam lazım geç bile kaldım

Baktin ki olmuyo kir agzini burnunu...
Dislerini eline ver.. parcala onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…