18 Eylül 2016

Aicha09

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
23
7
16
Merhabalar... Bugün günlerden düğün günümdü ama herşey bayram öncesi nikah evraklarının teslim edilmediğini tesadüfen öğrenmemle başladı. Evleneceğim karakter boşandığını söyleyerek 1 yıldır söz, düğün hazırlıklarını başarıyla tamamladı. Davetiyeler yerlerine ulaşmışken medeni durumunun evli olduğunu öğrendik. Ayrılmış ve çocuğu olmasından dolayı zorla ikna ettiğim ailemi, dostları bunca zaman nasıl kandırdığını hala aklım almıyor. Olayın ardından yaptığı tek açıklama, ben kimseyi kandırmadım evrağı tamamlayıp seninle evleneceğim oldu. Sonra ses yok. Uçup giden hayallerime mi yanayım. Kandırıldığıma mı? Devletin polisine güvenemeyeceksek kime güvenelim? Hukuken hakkımı arama konusunda biraz kafam karışık ailem uğraşma diyo bense öylece kalsın istemiyorum.

ne biçim bir pislikten kurtulmuşsun yat kalk dua et canım. ve boşver bırak uğraşma İlahi adalete teslim et

ne biçim bir pislikten kurtulmuşsun yat kalk dua et canım. ve boşver bırak uğraşma İlahi adalete teslim et

İlahi adalete teslim ediyorum fakat benden başkasına da aynı şeyleri yaparsa diye düşünüyorum. Burda da bi karşılığı olmalı. Çok şükür beterinden kurtuldum.

Evet arkadaşlar erkeklerin elle tutulacak yani kalmadı. Gelin anlaşalım, evlenmeyelim üremeyelim insan neslinin soyu yavaş yavaş tükensin. Bu hareketi başlatma onurunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bebekken ne kadar sevimli olsalar da bu türün yetişkini maalesef ki bir canavar. Üremeyelim sevgili kadınlar, lütfen...

Verilmiş sadakan varmış. Dua et başlamadan bitti. Hani bi söz var ya çok hoşuma gider: Allah senin bazı planlarını yıkar, planların seni yıkmasın diye. Vallahi şükretmelisin kurtulduğuna. Hiç uğraşma hukukla falan, Türkiye'de adalet mi var sanki. Allah'a havale et geç. Bak gör Allah nasıl alacak senin intikamını ondan aheste aheste.

Yani ortaya çıkacağını bilmiyormuydu bu kadar hazırlık yapmış, para harcamış, davetiye dağıtmış. Sahte nikah memuru mu çağıracaktı acaba?

Iste canim meslek sahibi olmak ayri birsey, insan olmak ayri birsey.. boylelerinin polis olmasi normal degil.. psikolojik testten geciyorlar birde.. vayyy beee kime guvencez biz..
İnsanlar bu yola başvuruyor dolandırmak için bu aralar yeni bikaç olay daha duydum da, mesleği karakterinin iyi olmasını gerektiren bi meslek. Gerçek amacını asla öğrenemicem. Sosyopat olma ihtimali yüksek

Geçmiş olsun canım. Üniversiteden bir arkadaş bir evlilik yaptı. Adam kendisini odtü den mezun saygın biri olarak göstermiş. Kaç yıl nasıl kandırdıysa artık. Ailesi de düzenbazmış. Adam yalanı ortaya çıkınca kendi çocuğunu kaçırdı. Perişan oldu kız. Haberlere falan çıktı.

hukuğun birşey yapacağını sanmıyorum, araştırsaydın öğrenseydin medeni halini der neyseki Allahın şanslı kullarındanmışsınız, böyle bi pislikten kurtuldunuz sevinin bence..

Yani ortaya çıkacağını bilmiyormuydu bu kadar hazırlık yapmış, para harcamış, davetiye dağıtmış. Sahte nikah memuru mu çağıracaktı acaba?
Yok sahte nikah memuru değil, nikah memuru tanıdık.... Küçük yer sorgulamayız, düğünde geçiştirmeyi düşündü sanırım. Öncesinde ortaya çıkacağını hesaplayamadı muhtemelen

Yok sahte nikah memuru değil, nikah memuru tanıdık.... Küçük yer sorgulamayız, düğünde geçiştirmeyi düşündü sanırım. Öncesinde ortaya çıkacağını hesaplayamadı muhtemelen

o evrakları verirken imza alınıyor ikinizden de. Zaten beraber halletmiş olsaydınız o an herşey çıkacaktı ortaya. Zira o an kayıtlara bakılıyor.
Geçmişler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…