18 Eylül 2016

Valla bi bitmediniz şu sen maaşını benim ödediği virgi ile alıyorsun. .
Allah aşkına sabancı misin koç musun
Senin ödediğin vergi ne ki..
İnan bana senin tükettiginden fazla:))))ve neyse ki bunu yapan çok kişiyiz. Bireysel de düşünmüyoruz...

İnan bana senin tükettiginden fazla:))))ve neyse ki bunu yapan çok kişiyiz. Bireysel de düşünmüyoruz...
O zaman sana göre 15 temmuz da şehit olan yaralanan insanlar da bunu "hak etti "
Malum bile bile gittiler dimi. Hamileyim ve özellikle dua edeceğim sen o polise muhtaç ol inşallah.
Dağa çıkmayı düşünüyor musun ?
Bana o günler de yakın gibi geldi sana.

Allah hayırlısı ile evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin... Çirkinleşmeyeceğim ben....

Vatan sevgisi kimsenin tekelinde değildir hanımefendi..Polislik de sadece bir meslektir.Ben bugüne kadar aldığı maaşı reddedip vatana feda olsun diye sadece görevini yapan bir polis ne gördüm ne duydum..Ama polisliği avantacılığa çeviren çok kişi biliriz.Lütfen kraldan çok kralcı olmayın.
Mesleğini icra eden polisler bile sizin söylediklerinizi söylemiyor.Açın bi memurlar.neti de görün polislerin mesleki şikayetlerini...Siz polisliği hamaset mesleği olarak görebilirsiniz, ama mesleğin içindekiler de öyle olmadığını biliyorlar.6 yıllık ilişkimin tarafı olan kişi de polis, ondan dolayı çok polis tanıdım.İyisi de var kötüsü de...Ama hiçbiri sırf vatan sevgisinden ibaret olduğu için bu mesleği yapıyor değiller.Hayatın gerçekleri işte..Vatan sevgisi yaptığın işle ölçülecek birşey değildir. Meslekle, yaşla, eğitimle alakası yoktur.

Allah hayırlısı ile evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin... Çirkinleşmeyeceğim ben....
Zaten düşüncelerin ile ne kadar çirkinlestigini bi bilsen..
Ya bişey sorcam sırf meraktan.
Hani şu hamile eşi aşerdi diye pazarda ona meyve alırken ensesinden kurşun sıkılarak şehit edilen bi asker vardı. .
Hamile karısının yanında öldürdüler hani..
Sana göre o da "hak etmiş miydi " bunu ?? Yada polis babası ile bombalı saldırıda ölen 3 yaşındaki kız çocuğu ??
Hak etmişler miydi sence bunu ??
Demekki sana göre de hak etmişler. .
Ne diyeyim.
Allah herkesin kalbine vicdanına göre versin inşallah. .

Sırf ayrıldıniz diye bu kadar kötü konusmamalisin bence ..

Siz okuduğunuzu da anlamıyorsunuz. Önyargıları hak ediyorlar dedim. ÖLMEYİ DEMEDİM. Destur deyip kendinize gelin yahuu...

Sırf ayrıldıniz diye bu kadar kötü konusmamalisin bence ..
Canım biz çok mutluyuz..Ayrılık gibi bi konum olmadı hiç..Darısı tüm sevenlerin başına.

Ayrıca mesleği kötüleyecek birşey de söylemedim.Bir daha oku istersen..Sadece vatan sevgisini bi mesleğe yüklemek çok saçma olur..Vatan sevgisini konuşucaksak her meslek aynıdır.

Ama senin amacın farklı anlaşılan..

Valla bi bitmediniz şu sen maaşını benim ödediği virgi ile alıyorsun. .
Allah aşkına sabancı misin koç musun
Senin ödediğin vergi ne ki..

senin benim ödediğim vergiler birikiyor zaten. biz sabancı koç değilsek neden en çok vergiyi dilimini biz veriyoruz. o dediğiniz özel şirketler kazançlarının ne kadar azını veriyorlar, her giderlerini vergi kesintisi olarak yazıyorlar bizim maaşımızdan çat çat kesiliyor daha dokunamadan bile. asıl bireysel çalışanlardan çıkıyor tüm vergi. küçümsememek lazım

memurlara senin maaşını vergimden veriyorum muhabbetini ben de sevmiyorum ama bu ülkede memurların rahatlığına karşılık/özel sektördekilerin sürünmesi uçurumu devam ettiği sürece bu da böyle devam eder. en basitinden memurlar geçen hafta 9 gün tatil yaptı biz eşek gibi geldik çalıştık. çoğu da zaten normalde bizim kadar çalışmadığı halde.

polisler de genelde sorunlu oluyor bu doğru, istisnaları tenzih ederim. yaşadıkları çalıştıkları ortam onları bu hale getiriyor olabilir. psikolojileri bozuluyor olabilir. bazıları da gücünü kullanıyor gerçekten.. sonuçta bence uzak durmak lazım

Evinizi istediğiniz kişiye verirsiniz, ama polise ev bile vermem, polisler şöyle böyle diye olayı sloganlastirirsaniz nefret suçu kapsamına girer... Ve bu grubun suçsuz olanlarınin yükü de omuzlariniza yüklenir.. unutmayın kötülükler hep küçük bir adimla başlar ve sizinki de büyük bir kötülüğe giden yolda bir adım... Bir mesleği itibarsizlastirmak büyük bir vebaldir hanımefendi...
Tüm iş adamları hırsız, yalancı, dolandırıcı, pislik, harami, haram yiyici, kadın peşinde desek ne dusunursunuz... Yok mu peki saydığım ozelliklerde olanlar var.. ama hepsini suclayamam...
Bu arada polis bir tanıdığım da yok, ama önyargılardan, kinden nefret ederim

Konu neden vatan, millet, emniyet'e kadar geldi, burası siyaset meydanı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…