18 Eylül 2016

Çok doğru...adalet de yok biliyorum. Dua ediyorum çok şanslıyım

Çok teşekkür ederim. İnsanlara nasıl güveneceğiz... Çok kötüler.

Bence bunun hukuki bir yolu da vardır, eger ugrasirim diyorsa iyi bir avukatla görüş
Evli olduğunu bilmiyor muydun sorusuna da cevabın belli; bosandigini soyledi ben se olduğu gibi kabul ettim ama resmi olarak bosandigini bilmiyordum
Tazminat falan alabilirsin bence, çünkü davetiyeler dagilmis herkes biliyordu onunla düğünün oldugunu
Bu senin kisisel haklarini rendice etmis bir durum ve hukuki durumu nedir bilmiyorum ama illa ki bir açıklamasi vardir
Allaha sukret, sadaka ver eyvallah bunlar isin manevi kismi
Ama açabiliyorsan dava ac, iyi bir avukat bul; bir sürü şahidin var zaten davetiyen de basilmis

İnsanlar bu yola başvuruyor dolandırmak için bu aralar yeni bikaç olay daha duydum da, mesleği karakterinin iyi olmasını gerektiren bi meslek. Gerçek amacını asla öğrenemicem. Sosyopat olma ihtimali yüksek

anlayamadım
bu yolla insan nasıl dolandırılıyor ki?
para mı aldı sizden? veya size harcama mı yaptırdı?

Gecmis olsun.Evraklar hazirlanirken nufus idaresinden kagit aliniyor orada her bilgi yaziyor bakmadinizmi hic.Herseyi gectim hic mi nufus kagidina bakma ihtiyaci duymadiniz.

Gecmis olsun.Evraklar hazirlanirken nufus idaresinden kagit aliniyor orada her bilgi yaziyor bakmadinizmi hic.Herseyi gectim hic mi nufus kagidina bakma ihtiyaci duymadiniz.
Bu arada nisan resimleriniz davetiyeniz hersey delil bosanma davasi gibi dava acip tazminat alma hakkiniz var.

Adınıza çok üzgünüm. Yani ne desek havada kalır şu durumda.
Ya amacı neymiş peki, düğün gününe kadar neden saklamış?
Sizi daha mı çok yaralamak istemiş? Düğün günü ortaya çıkması demek daha büyük gürültü çıkması demek yani.
Nikah masasında bırakılmanın da ötesinde bir durum bu. Bildiğin dolandırılmışsınız.
Ben olsam sonuna kadar gider, yaptıklarını ödetirdim. Bu seni sevmiyorum evlenmekten vazgeçtim demek gibi bir şey değil, bu düpedüz pislik. İntikam güdülecek bir olay.

Avukatla görüştüm, açmayı düşünüyorum. İtiraz edebileceği durum yok ortada. İşte ailem başımıza dert olur diye uğraşmamı istemiyor. Bu yüzden kafam karıştı

Amacını bilmiyorum ne planı vardı çok merak ediyorum. Herşey olabilir. Ne senaryolar yazdım günlerce kafamda. Evet nefret ettirdi herşeyden

Kimliği bu süreçte hiç mi elinize geçmedi bakmadınız mı? Medeni hal kısmında sahtecilik falan yaptıysa çok güzel dava açarsınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…