Çok doğru...adalet de yok biliyorum. Dua ediyorum çok şanslıyımVerilmiş sadakan varmış. Dua et başlamadan bitti. Hani bi söz var ya çok hoşuma gider: Allah senin bazı planlarını yıkar, planların seni yıkmasın diye. Vallahi şükretmelisin kurtulduğuna. Hiç uğraşma hukukla falan, Türkiye'de adalet mi var sanki. Allah'a havale et geç. Bak gör Allah nasıl alacak senin intikamını ondan aheste aheste.
Durumu hakkında bilgi vermesi de yasak nüfusun. :) seviniyorumhukuğun birşey yapacağını sanmıyorum, araştırsaydın öğrenseydin medeni halini derneyseki Allahın şanslı kullarındanmışsınız, böyle bi pislikten kurtuldunuz sevinin bence..
Çok teşekkür ederim. İnsanlara nasıl güveneceğiz... Çok kötüler.Geçmiş olsun canım. Üniversiteden bir arkadaş bir evlilik yaptı. Adam kendisini odtü den mezun saygın biri olarak göstermiş. Kaç yıl nasıl kandırdıysa artık. Ailesi de düzenbazmış. Adam yalanı ortaya çıkınca kendi çocuğunu kaçırdı. Perişan oldu kız. Haberlere falan çıktı.
İnsanlar bu yola başvuruyor dolandırmak için bu aralar yeni bikaç olay daha duydum da, mesleği karakterinin iyi olmasını gerektiren bi meslek. Gerçek amacını asla öğrenemicem. Sosyopat olma ihtimali yüksek
Bu arada nisan resimleriniz davetiyeniz hersey delil bosanma davasi gibi dava acip tazminat alma hakkiniz var.Gecmis olsun.Evraklar hazirlanirken nufus idaresinden kagit aliniyor orada her bilgi yaziyor bakmadinizmi hic.Herseyi gectim hic mi nufus kagidina bakma ihtiyaci duymadiniz.
Bunu günümüzde bulmak cok zor değil kiDurumu hakkında bilgi vermesi de yasak nüfusun. :) seviniyorum
Avukatla görüştüm, açmayı düşünüyorum. İtiraz edebileceği durum yok ortada. İşte ailem başımıza dert olur diye uğraşmamı istemiyor. Bu yüzden kafam karıştıBence bunun hukuki bir yolu da vardır, eger ugrasirim diyorsa iyi bir avukatla görüş
Evli olduğunu bilmiyor muydun sorusuna da cevabın belli; bosandigini soyledi ben se olduğu gibi kabul ettim ama resmi olarak bosandigini bilmiyordum
Tazminat falan alabilirsin bence, çünkü davetiyeler dagilmis herkes biliyordu onunla düğünün oldugunu
Bu senin kisisel haklarini rendice etmis bir durum ve hukuki durumu nedir bilmiyorum ama illa ki bir açıklamasi vardir
Allaha sukret, sadaka ver eyvallah bunlar isin manevi kismi
Ama açabiliyorsan dava ac, iyi bir avukat bul; bir sürü şahidin var zaten davetiyen de basilmis
Değil de işte kuşkulanmadım hiç. O şüphe olsa bi yolunu mutlaka bulurdum canım .Bunu günümüzde bulmak cok zor değil ki
Keske nufus cüzdanını görecegim deseydin ya da tcsini bilsen zaten seceresini dökersin
Amacını bilmiyorum ne planı vardı çok merak ediyorum. Herşey olabilir. Ne senaryolar yazdım günlerce kafamda. Evet nefret ettirdi herşeyden
Adınıza çok üzgünüm. Yani ne desek havada kalır şu durumda.
Ya amacı neymiş peki, düğün gününe kadar neden saklamış?
Sizi daha mı çok yaralamak istemiş? Düğün günü ortaya çıkması demek daha büyük gürültü çıkması demek yani.
Nikah masasında bırakılmanın da ötesinde bir durum bu. Bildiğin dolandırılmışsınız.
Ben olsam sonuna kadar gider, yaptıklarını ödetirdim. Bu seni sevmiyorum evlenmekten vazgeçtim demek gibi bir şey değil, bu düpedüz pislik. İntikam güdülecek bir olay.
Boşanamadı sanırım boşandım dedi geçti. Ben de güvendim ya kolay bi av oldumNasil ya adam evliyken sizlemi evlenmeye calisti vay cibiliyetsiz
Çok şükür kurtardı da işte güçlü durmaya çalışıyorum aslında çok yaralıyorallah kurtarmıs cnm cok sukur
Çok şükür kurtardı da işte güçlü durmaya çalışıyorum aslında çok yaralıyorallah kurtarmıs cnm cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?