Doğru diyorsunuz ucuz atlatmışsınız. Ancak benim ilk yaptığım ilk fırsatta kimliğe bakmak olmuştu. Alışkanlık haline getirin bunu. Bunlar da geçer.Hayır elime geçmedi kimliğinin kaybolduğunu söyledi hep çıkart dediğimde de hep bi aksilik oluyodu. Şimdi düşününce çok salakmışım diyorum ama bu kadar herşey hazırlanırken de aklıma boşanmamış olabileceği gelmedi. Cesaret edemez diye düşündüm hep. Kendin gibi sandığın an olaylar böyle gelişiyor. Artık akıllandım
aynen ya birde sahte nikah yapsaydıÇok ucuz hem de... Allah korudu
zaten bizim ülkemizde kadinlar hep korkup tirsan taraf oluyor ve hep aman ugrasmayalim mantığı ile bu tip şeref yoksunu insanlar da yuz buluyorAvukatla görüştüm, açmayı düşünüyorum. İtiraz edebileceği durum yok ortada. İşte ailem başımıza dert olur diye uğraşmamı istemiyor. Bu yüzden kafam karıştı
anladim.canim.kisi kendinden bilir isi demisler, iyi niyetli olunca karsindakini de oyle goruyorsun işteDeğil de işte kuşkulanmadım hiç. O şüphe olsa bi yolunu mutlaka bulurdum canım .
Bu hem aldatmaya da girer yani konu sahibi arkadas dava actiktan sonra karisi da acsa ooo adamin disari cikacak yuzu kalmazYalniz ne manyaklar var he memlekette
Ulan zaten evlisin, tekrar evlenmeye nasil kalkarsin be embesil
Hayır elime geçmedi kimliğinin kaybolduğunu söyledi hep çıkart dediğimde de hep bi aksilik oluyodu. Şimdi düşününce çok salakmışım diyorum ama bu kadar herşey hazırlanırken de aklıma boşanmamış olabileceği gelmedi. Cesaret edemez diye düşündüm hep. Kendin gibi sandığın an olaylar böyle gelişiyor. Artık akıllandım
Bu kadar olumsuz yönde dusunmeyelimEvet arkadaşlar erkeklerin elle tutulacak yani kalmadı. Gelin anlaşalım, evlenmeyelim üremeyelim insan neslinin soyu yavaş yavaş tükensin. Bu hareketi başlatma onurunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bebekken ne kadar sevimli olsalar da bu türün yetişkini maalesef ki bir canavar. Üremeyelim sevgili kadınlar, lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?