18 Eylül 2016

Önce ucuz atlatmışsınız, peki ailesiyle mi istemeye geldi bu adam? Onca zaman size nerede oturduğunu söyledi? Ne bileyim is dugune kadar gelmiş hiç mi şüphelenecek bir durum yaşamadınız?

yok yok öyle düşünmeyin. bir gemi içerisinde 99 kötü olsun 1 iyi olsun diyelim. o 1 tane iyi için bile batmasın isteriz gemi. gel gelelim ben de hiç iyi bir öğretmene denk gelmedim mesela burda bir arkadaşım çokça şikayet ediyor öğretmenlerden. yarım maaş vermeler mi sözleşmeyle her yıl değiştirmeler mi nedersen var ama ben inanıyorum çok iyileri de vardır. haktan hukuktan anlayan her kesimde olduğu gibi.

Size katiliyorum sirf bu yuzden giris yaptim siteye.Benim iki abimde polis, ikiside karisina coluguna cocuguna vakit ayiramiyor. Ama oyle merhametli duzgun insanlar ki guler yuzlu şen şakrak, onlar sayesinde bircok polis tanidim cogu duzgun insanlardi. Her meslekten pislik cikar, ögretmeni,doktoru,avukati... mesleklerine gore karakte mi belirlenir.

aynen. inanın 1 yıldır evde tatil yapamadık. geceden çıkıyor gündüze gidiyor. gündüzden çıkıyor geceye gidiyor. yeter ki Allah ülkemize refah huzur versin. onlarada sağlık, güç, kuvvet inş.

Anlattım ama özel hayatı dedi. Hepsinden soğumaya geçerli sebep işte bu oldu. Zaten küçük ilçedeyiz herkes öğrendi, yüzü olsa yapamazdı o mahçup olmaz.

Anlattım ama özel hayatı dedi. Hepsinden soğumaya geçerli sebep işte bu oldu. Zaten küçük ilçedeyiz herkes öğrendi, yüzü olsa yapamazdı o mahçup olmaz.
ŞEREFSİZ çevresi tarafından da zampara olarak tanınan birisi demekki. Sıkma canını ilahi adalette zaman aşımı yoktur

Nasıl tanıştınız bu şahısla? İstemeye ailesi geldi mi? Aileside mi yalan söyledi? Siz hiç tanımadınız mı bu şahsı?
Yaşadığım yerde görev yapıyor. Ailesi istemeye geldi. Annesi yaşıyor dayısı ile geldi. Ya onları da kandırdı ya da haberi var. Herşey olabilir. Tanıyamamışım

Herkes aynı değil elbet ama %1 iyilerinin olduğunu düşünüyorum. Çoğunluk aynı şeyi söylüyorsa mutlaka bu bir önyargı değildir.

Önce ucuz atlatmışsınız, peki ailesiyle mi istemeye geldi bu adam? Onca zaman size nerede oturduğunu söyledi? Ne bileyim is dugune kadar gelmiş hiç mi şüphelenecek bir durum yaşamadınız?
Ailesiyle geldi, oturduğu yer konusunda yalan yok ondan eminim de, birlikte yaşamıyolar sadece boşanmamış. Ailesi bi soğuk zaten yakın değildik. Şüphelenmedim inandım hep açık verdiğinde profosyonelce kapattı bi şekilde.

Aynen +1
Konu sahibi 'kurtuldum Allah'a havale edeyimle 'bitmiyor iş.

Sürekli suç ve suçlu insanlarla haşır neşir olunca açık vermemeyi yahut nasıl kapatılacağını gayet de iyi biliyorlar. Mesleki olarak herkesten daha fazla insan ve suçlu psikolojisine hakimler....( Burada o temiz kalabilmiş minnak kısmı tenzih etmek zorundayım. Ne kadar düşüncem netsede bu meslekle grubu ile ilgili. Hepsinin de bu kadar zalim olacağına inanmayı kalbim red ediyor. ) Hiç uğraşma derim. Allah'ından bulsun. Soruşturma açılır. Uzaklaştırma alır vs. döner başına bela olur. Kaybedecek bir şeyi olmayan insandan uzak durmak şart.... Ucuz atlatmışsın şükret....

Polis dediğinde etten kemikten nihayetinde. Nefis olan hiçbir canlıyı bu dünyadaki mevkii iyi yapmaz.

Ama senin bundan sonra asla geri donmemen gerek. Yalan söylememeliydi. Zaten herşeyi biliyorsun ve kabul etmişsin. Bu yalan çok mide bulandırıcı

Aynen +1
Konu sahibi 'kurtuldum Allah'a havale edeyimle 'bitmiyor iş.
Bakın haber linki vermek istemiyorum. Bir kere yaptım ban yedim. Çok benzer bir durum 11 sene evvel yaşandı. Bizim kiracımızdı. Polisti. İmam nikahı ile evlenmeye kalktı meslektaşı biri ile. Eşi şikayetçi oldu, davacı oldu, görev yaptığı yere gitti. Amirine anlattı. Bakanlık soruşturma başlattı. vs. Bilmediğimiz başka şeylerde olmuştur bizim illaki. Eşim dostum arkadaşıma beni rezil ettin. Sicilime işlendi. Mutluluğuma engelsiniz diye hem eşini hem ikiz çocuklarını vurdu... Kadın ve çocuklardan biri öldü. Kalan yurda verildi... Birşey bilipte söylüyoruz. Tabi ki mümkün olsa da herkes yaptığının hesabını hukukla ödese ama. Bu coğrafyada bu şimdilik mümkün gözükmüyor. Gazlamayın kızı. Nihayetinde evlilik yok ucuz atlatmış. İnşallah peşini bırakır kızın...

tamam da bu sekilde Allaha havale edip bıraktım.dese, baska bir kadini aynı sekilde kandirmayacagi ne malum?
Ayrica karisi gitse, konu sahibi arkadasa dava acsa kazanir; evli adamla iliskisi var hatta evlenmeye calisiyor diye
o zaman kiz ne derse desin kandirildigini ispat edemez çünkü o zamna da "şikayetçi olsaydiniz, olmadiginiza göre suclusunuz " denebilir.
sırf polis diye tirsip geri adim atmak yanlış
Hak var hukuk var, adalet bir şekilde işler. Müdür ozel hayat karisamayiz demis, ama bimere sikayet edilse geri adim atilir
Sonucta kurumun da itibari soz konusu

Ailene ne dedin, adamdan ayrilma sebebini ne diye biliyorlar?
Yani ailene agladiginda ailen bir sans daha ver falan demedi mi?
Benimkiler derdi sanırım

Susa susa bu hale gelmedik mi zaten... Hem ezil hem sus.. Çok yanlış bir düşünce

+1

Ailene ne dedin, adamdan ayrilma sebebini ne diye biliyorlar?
Yani ailene agladiginda ailen bir sans daha ver falan demedi mi?
Benimkiler derdi sanırım
Inanın arkadaşlarım akrabalarım ailem hiçkimse sevmedi onu.. herkes dikkat et bu çocuğa diyodu.. hele babam eve bile sokmak istemiyodu hep tersliyodu onu..

Baba ben nişanı bozucam bi yalanını yakaladım çok soğudum dedim.. babam da yüzüğü çıkar izmirin il sınırından içeri girmesin bile dedi dünden razılardı.. hiç güvenmediler ona.. ve bu bana ders oldu ana baba rızası olmadan hiçbi şey yapmıyorum artık..

Babam çoğu zaman tel.i açmazdı mesaj atardı babam açmayınca.. açtığında da bana baba deme işin gücün yalan dolan.. evimdeki kuşu bile emanet etmem ben sana diyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…