Bence sizden mütevellittir eşinizin normalliği :))) Sizin gibi hakkı hukuku bilen birine denk gelmiş olmasındandır.
100 taneden 3 tanesinin normal veya düzgün oluşu kalan 97 taneyi aklamaz benim gözümde. Sözümünde düşünceminde arkasındayım...
Size katiliyorum sirf bu yuzden giris yaptim siteye.Benim iki abimde polis, ikiside karisina coluguna cocuguna vakit ayiramiyor. Ama oyle merhametli duzgun insanlar ki guler yuzlu şen şakrak, onlar sayesinde bircok polis tanidim cogu duzgun insanlardi. Her meslekten pislik cikar, ögretmeni,doktoru,avukati... mesleklerine gore karakte mi belirlenir.ama kul hakkıdır bu. mesleğe göre insan mı ayrıştırılır. misal benim eşimde polis. hiç yalan söylemez. 1 yaşındaki çocuğunda 100 yaşındaki yaşlının da kalbini kırmaz. çok merhametlidir. ben kızarım hatta sen uç noktada merhametlisin diye. üstelik polis gibi güvenlik güçleri senin benim için canını veriyor. sen ben burda rahat rahat yaşayalım,yazalım diye. ileride hellallik isteyeceğiz hepsinden. bin düşünüp bir söylemek gerek. sizin ki keşke önyargı olsaymış. çok daha kötüsü malesef.
Size katiliyorum sirf bu yuzden giris yaptim siteye.Benim iki abimde polis, ikiside karisina coluguna cocuguna vakit ayiramiyor. Ama oyle merhametli duzgun insanlar ki guler yuzlu şen şakrak, onlar sayesinde bircok polis tanidim cogu duzgun insanlardi. Her meslekten pislik cikar, ögretmeni,doktoru,avukati... mesleklerine gore karakte mi belirlenir.
Amin insallah..aynen. inanın 1 yıldır evde tatil yapamadık. geceden çıkıyor gündüze gidiyor. gündüzden çıkıyor geceye gidiyor. yeter ki Allah ülkemize refah huzur versin. onlarada sağlık, güç, kuvvet inş.
Anlattım ama özel hayatı dedi. Hepsinden soğumaya geçerli sebep işte bu oldu. Zaten küçük ilçedeyiz herkes öğrendi, yüzü olsa yapamazdı o mahçup olmaz.Canım git il yada ilçe emmiyete çalıştığı müdüre anlat durumu o seni nasıl ki onca insana mahcup etti sende onu rezil et bulunduğu ilden küçük bi ilçeye sürerler düzeni bozulur hiç değilse işte böyle bi şerefsiz çıkar tüm polislerden soğursun büyük geçmiş olsun
Tanıştım, onlar ayrı bi problem zaten sonradan istemiyoruz ayağına yattılar.Ailesiyle felan tanismamis miydiniz? Onlarda mi soylemedi? Bence sikayetci olun gidin calistigi karakola hatta ordan yapin sikayetinizi
ŞEREFSİZ çevresi tarafından da zampara olarak tanınan birisi demekki. Sıkma canını ilahi adalette zaman aşımı yokturAnlattım ama özel hayatı dedi. Hepsinden soğumaya geçerli sebep işte bu oldu. Zaten küçük ilçedeyiz herkes öğrendi, yüzü olsa yapamazdı o mahçup olmaz.
Yaşadığım yerde görev yapıyor. Ailesi istemeye geldi. Annesi yaşıyor dayısı ile geldi. Ya onları da kandırdı ya da haberi var. Herşey olabilir. TanıyamamışımNasıl tanıştınız bu şahısla? İstemeye ailesi geldi mi? Aileside mi yalan söyledi? Siz hiç tanımadınız mı bu şahsı?
Herkes aynı değil elbet ama %1 iyilerinin olduğunu düşünüyorum. Çoğunluk aynı şeyi söylüyorsa mutlaka bu bir önyargı değildir.Çok geçmiş olsun... Sevinmelisiniz bu noktada gün yüzüne çıkmasından olayın. Bütün olumsuz önyargıları hak eden bir meslek grubu benim gözümde polislik... 40 yıllık hayatımda bir tane düzgün olanına denk gelmedim. Bizim ailede polise kız vermeyi bırak kiralık ev bile vermezler... Kimse kusura bakmasın.... Önyargı bık bık demesin. Önyargı denen şeyin temelinde tecrübe yatar....
Ailesiyle geldi, oturduğu yer konusunda yalan yok ondan eminim de, birlikte yaşamıyolar sadece boşanmamış. Ailesi bi soğuk zaten yakın değildik. Şüphelenmedim inandım hep açık verdiğinde profosyonelce kapattı bi şekilde.Önce ucuz atlatmışsınız, peki ailesiyle mi istemeye geldi bu adam? Onca zaman size nerede oturduğunu söyledi? Ne bileyim is dugune kadar gelmiş hiç mi şüphelenecek bir durum yaşamadınız?
Aynen +1zaten bizim ülkemizde kadinlar hep korkup tirsan taraf oluyor ve hep aman ugrasmayalim mantığı ile bu tip şeref yoksunu insanlar da yuz buluyor
ugras bence, hakkını ara
Basima dert olmasindan da korkuyorum dersin avukata polis olduğundan dolayi, emin ol gerekli islemler yapılır
anladim.canim.kisi kendinden bilir isi demisler, iyi niyetli olunca karsindakini de oyle goruyorsun işte
Bu hem aldatmaya da girer yani konu sahibi arkadas dava actiktan sonra karisi da acsa ooo adamin disari cikacak yuzu kalmaz
Sürekli suç ve suçlu insanlarla haşır neşir olunca açık vermemeyi yahut nasıl kapatılacağını gayet de iyi biliyorlar. Mesleki olarak herkesten daha fazla insan ve suçlu psikolojisine hakimler....( Burada o temiz kalabilmiş minnak kısmı tenzih etmek zorundayım. Ne kadar düşüncem netsede bu meslekle grubu ile ilgili. Hepsinin de bu kadar zalim olacağına inanmayı kalbim red ediyor. ) Hiç uğraşma derim. Allah'ından bulsun. Soruşturma açılır. Uzaklaştırma alır vs. döner başına bela olur. Kaybedecek bir şeyi olmayan insandan uzak durmak şart.... Ucuz atlatmışsın şükret....Ailesiyle geldi, oturduğu yer konusunda yalan yok ondan eminim de, birlikte yaşamıyolar sadece boşanmamış. Ailesi bi soğuk zaten yakın değildik. Şüphelenmedim inandım hep açık verdiğinde profosyonelce kapattı bi şekilde.
Polis dediğinde etten kemikten nihayetinde. Nefis olan hiçbir canlıyı bu dünyadaki mevkii iyi yapmaz.Merhabalar... Bugün günlerden düğün günümdü ama herşey bayram öncesi nikah evraklarının teslim edilmediğini tesadüfen öğrenmemle başladı. Evleneceğim karakter boşandığını söyleyerek 1 yıldır söz, düğün hazırlıklarını başarıyla tamamladı. Davetiyeler yerlerine ulaşmışken medeni durumunun evli olduğunu öğrendik. Ayrılmış ve çocuğu olmasından dolayı zorla ikna ettiğim ailemi, dostları bunca zaman nasıl kandırdığını hala aklım almıyor. Olayın ardından yaptığı tek açıklama, ben kimseyi kandırmadım evrağı tamamlayıp seninle evleneceğim oldu. Sonra ses yok. Uçup giden hayallerime mi yanayım. Kandırıldığıma mı? Devletin polisine güvenemeyeceksek kime güvenelim? Hukuken hakkımı arama konusunda biraz kafam karışık ailem uğraşma diyo bense öylece kalsın istemiyorum.
Bakın haber linki vermek istemiyorum. Bir kere yaptım ban yedim. Çok benzer bir durum 11 sene evvel yaşandı. Bizim kiracımızdı. Polisti. İmam nikahı ile evlenmeye kalktı meslektaşı biri ile. Eşi şikayetçi oldu, davacı oldu, görev yaptığı yere gitti. Amirine anlattı. Bakanlık soruşturma başlattı. vs. Bilmediğimiz başka şeylerde olmuştur bizim illaki. Eşim dostum arkadaşıma beni rezil ettin. Sicilime işlendi. Mutluluğuma engelsiniz diye hem eşini hem ikiz çocuklarını vurdu... Kadın ve çocuklardan biri öldü. Kalan yurda verildi... Birşey bilipte söylüyoruz. Tabi ki mümkün olsa da herkes yaptığının hesabını hukukla ödese ama. Bu coğrafyada bu şimdilik mümkün gözükmüyor. Gazlamayın kızı. Nihayetinde evlilik yok ucuz atlatmış. İnşallah peşini bırakır kızın...Aynen +1
Konu sahibi 'kurtuldum Allah'a havale edeyimle 'bitmiyor iş.
tamam da bu sekilde Allaha havale edip bıraktım.dese, baska bir kadini aynı sekilde kandirmayacagi ne malum?Bakın haber linki vermek istemiyorum. Bir kere yaptım ban yedim. Çok benzer bir durum 11 sene evvel yaşandı. Bizim kiracımızdı. Polisti. İmam nikahı ile evlenmeye kalktı meslektaşı biri ile. Eşi şikayetçi oldu, davacı oldu, görev yaptığı yere gitti. Amirine anlattı. Bakanlık soruşturma başlattı. vs. Bilmediğimiz başka şeylerde olmuştur bizim illaki. Eşim dostum arkadaşıma beni rezil ettin. Sicilime işlendi. Mutluluğuma engelsiniz diye hem eşini hem ikiz çocuklarını vurdu... Kadın ve çocuklardan biri öldü. Kalan yurda verildi... Birşey bilipte söylüyoruz. Tabi ki mümkün olsa da herkes yaptığının hesabını hukukla ödese ama. Bu coğrafyada bu şimdilik mümkün gözükmüyor. Gazlamayın kızı. Nihayetinde evlilik yok ucuz atlatmış. İnşallah peşini bırakır kızın...
Ailene ne dedin, adamdan ayrilma sebebini ne diye biliyorlar?ya ne yazık ki oldu.. ben bile ne yaşamışım böyle diyorum.. ve ailem hala bilmez neden ayrıldığımı.. dönen dolaplardan haberleri yok..
Ama herif öyle yüzsüzdü ki 2010 yılına kadar babamı arayıp ağlamaya devam etti.. Allah hayırlılarla karşılaştırsın..
Susa susa bu hale gelmedik mi zaten... Hem ezil hem sus.. Çok yanlış bir düşünceBakın haber linki vermek istemiyorum. Bir kere yaptım ban yedim. Çok benzer bir durum 11 sene evvel yaşandı. Bizim kiracımızdı. Polisti. İmam nikahı ile evlenmeye kalktı meslektaşı biri ile. Eşi şikayetçi oldu, davacı oldu, görev yaptığı yere gitti. Amirine anlattı. Bakanlık soruşturma başlattı. vs. Bilmediğimiz başka şeylerde olmuştur bizim illaki. Eşim dostum arkadaşıma beni rezil ettin. Sicilime işlendi. Mutluluğuma engelsiniz diye hem eşini hem ikiz çocuklarını vurdu... Kadın ve çocuklardan biri öldü. Kalan yurda verildi... Birşey bilipte söylüyoruz. Tabi ki mümkün olsa da herkes yaptığının hesabını hukukla ödese ama. Bu coğrafyada bu şimdilik mümkün gözükmüyor. Gazlamayın kızı. Nihayetinde evlilik yok ucuz atlatmış. İnşallah peşini bırakır kızın...
+1tamam da bu sekilde Allaha havale edip bıraktım.dese, baska bir kadini aynı sekilde kandirmayacagi ne malum?
Ayrica karisi gitse, konu sahibi arkadasa dava acsa kazanir; evli adamla iliskisi var hatta evlenmeye calisiyor diye
o zaman kiz ne derse desin kandirildigini ispat edemez çünkü o zamna da "şikayetçi olsaydiniz, olmadiginiza göre suclusunuz " denebilir.
sırf polis diye tirsip geri adim atmak yanlış
Hak var hukuk var, adalet bir şekilde işler. Müdür ozel hayat karisamayiz demis, ama bimere sikayet edilse geri adim atilir
Sonucta kurumun da itibari soz konusu
Inanın arkadaşlarım akrabalarım ailem hiçkimse sevmedi onu.. herkes dikkat et bu çocuğa diyodu.. hele babam eve bile sokmak istemiyodu hep tersliyodu onu..Ailene ne dedin, adamdan ayrilma sebebini ne diye biliyorlar?
Yani ailene agladiginda ailen bir sans daha ver falan demedi mi?
Benimkiler derdi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?