- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Bana da oyle geldi bklm hyrlisi ins 5 6 aydir ugrasiyorum bende insulin direncim vardi sukur düşmüş Bugün degerlerik iyi çıktı doktor degilsen bile tam hamile kalinacak degerler dediHayirlisi cnm bence yükselecek normalde hep 0.100 cikiyor olmazsa
1.0 mi 10 mu cikticanm 10sa gebelik var demesi lazimBnmde 19 unda bat 18inde kan testi yaptrmstm gecikmedi diye yok ddi hamilelik 10 cikti bnm beta degrrm.bekliyorm. hala
10.2 canm ama.gecikme yok.cok.erken bsy demem icin dedi1.0 mi 10 mu cikticanm 10sa gebelik var demesi lazim
Alla alla ilk kez duyuyom cok tuhaf ins vardr cnm10.2 canm ama.gecikme yok.cok.erken bsy demem icin dedi
Ayyy nasıl sevindim anlatamam verin yarında haberleşelimKizlar 4.99 cikti hcg degerim 5 ve uzeri hamile varsayiliyor bklm yarın yine gel dedi doktor kan verecem
Ins yukselir ya yarın sonuca gore sevincem ben henuz fazla heveslenmek istemiorum acikcasi kotu oluyo hayal kirikligiAyyy nasıl sevindim anlatamam verin yarında haberleşelim
vajinal muayene dediğin kamerayla bakmıştı bana o mu acaba?inş tez zamanda kavuşcaz meleklerimize:)Evet cnm şimdi geldim
Gittim doktor vajinal muane yapti polikistik over sin dedi hormon testi istedi kan da verdim bakalim sonuclarini kendim netten bakicam kontrole 27 sinde gidicem
Anlamadigim korunmayi biraktim 2. Ayimda hemen hamile kaldim sonra kendiliğinden düştü ozaman hiç doktor polikistik over sin felan demedi 15 gün de kaç kez vajinal bakilmisti ozaman anlasilmiyormuydu acaba
Herşeyin hayirlisi bakalim bende arastiririm keten tohumu yagi iyi geliyor diye görmüştüm ondan siparis veririm incir ve havuc suyu yaparim birde ovulasyon takibi sonrasi takdiri ilahi
vajinal muayene dediğin kamerayla bakmıştı bana o mu acaba?inş tez zamanda kavuşcaz meleklerimize:)
tamam bana onu yaptı hatta filmini çekip verdi yumurtalıklar sağlıklı sağdan yumurtlama olacak dedi. Hormon testlerimde iyi çıkarsa ona göre bakcaz artık.Alttan muane cnm alttan vajinaya bisi sokuyo bilgisayardan bakiyo bende adini bilmiyorum
Anladim cnm hadi hayirlisi onlarda normal çıkar muhtemelentamam bana onu yaptı hatta filmini çekip verdi yumurtalıklar sağlıklı sağdan yumurtlama olacak dedi. Hormon testlerimde iyi çıkarsa ona göre bakcaz artık.
benim de hamileligimi ogrendigim deger 10 du :)
Benim 0.1 çıktı baya oldu yazamadım yok dedi doktor, ama adetim hala gelmedi acaba bu kan testleri erken yapınca böyle çıkıyo mu :)Ins yukselir ya yarın sonuca gore sevincem ben henuz fazla heveslenmek istemiorum acikcasi kotu oluyo hayal kirikligi
Ayy ne bilim vala iyice kafam karıştı üZüldüm cnm ins gec dollenme falandr ondan cikmamistrBenim 0.1 çıktı baya oldu yazamadım yok dedi doktor, ama adetim hala gelmedi acaba bu kan testleri erken yapınca böyle çıkıyo mu :)
Kimyasala okuduğum bildiğim kadarıyla ilaç vermiyorlar kendiliğinden düşüyor değer diye zaten. Canınızı sıkmayın kimyasaldan sonra hemen hamile kalan çok insan okudum burda :) Yazdıklarınızı okudum yazmak istedim. :)Ayy ne bilim vala iyice kafam karıştı üZüldüm cnm ins gec dollenme falandr ondan cikmamistr
Bnm 5.2 çıktı sonuc altan muayene de etti gözüken birsey yok büyük ihtimal kimyasal dedi pazartesi tekrar poliklinige gelin dedi peki simdi nolcak ilac falan mi verirler
Tsk ederim i ins herseyin HayırlısıKimyasala okuduğum bildiğim kadarıyla ilaç vermiyorlar kendiliğinden düşüyor değer diye zaten. Canınızı sıkmayın kimyasaldan sonra hemen hamile kalan çok insan okudum burda :) Yazdıklarınızı okudum yazmak istedim. :)
Bende üzüldüm şimdi ama , altta bayan size yazmış ne güzel demiş. Rabbim herşeyin hayırlısını biliyor üzülmemek lazım sağlık olsun önce hoşçakalınAyy ne bilim vala iyice kafam karıştı üZüldüm cnm ins gec dollenme falandr ondan cikmamistr
Bnm 5.2 çıktı sonuc altan muayene de etti gözüken birsey yok büyük ihtimal kimyasal dedi pazartesi tekrar poliklinige gelin dedi peki simdi nolcak ilac falan mi verirler
Öyle tabi canım dün ilk öğrenince üZüldüm ama su an şükrediyorum saglikli bi gebelik olmadığı için sonlaniyormus kimyasalda Rabbim hayırlısındn tüm isteyenlere versin insBende üzüldüm şimdi ama , altta bayan size yazmış ne güzel demiş. Rabbim herşeyin hayırlısını biliyor üzülmemek lazım sağlık olsun önce hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?